Προς το περιεχόμενο

Teaser

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Teaser

  • Ημερομηνία γέννησης 06/05/1914

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Teaser's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

55

Φήμη

  1. Teaser

    Αλλαζω τροπο ζωης...

    Και το αβγό για να γεννηθεί πουλάκι, εσύ γιατί το τρως;
  2. Δεν έχω διαβάσει τα ποστ, αλλά θα κάνω το σχόλιο μου: Διδακτέες ώρες δεν χάνονται, αφού αναπληρώνονται από το καλοκαίρι. Είναι πολύ πιο χρήσιμο για τα παιδιά ένα διάλειμμα 5 ημερών κατά τη διάρκεια μαθημάτων οπότε και υπάρχει κόπωση, παρά οι 5 ημέρες από το καλοκαίρι που σχεδόν έχουν βαρεθεί να κάθονται. Είτε για αναπλήρωση κενών-διάβασμα είτε για ξεκούραση. Το ίδιο ισχύει και για τους δασκάλους οι οποίοι ξεκουράζονται ή καλύπτουν υποχρεώσεις πχ διόρθωση γραπτών. Όσοι έχουν τη δυνατότητα θα πάνε στο χιονοδρομικό, οι υπόλοιποι μπορούν να πάνε μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς, για μπάλα με φίλους ή να διαβάσουν. Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει "λευκή" η εβδομάδα αλλά δίνεται απλά μια δυνατότητα. Τονώνεται η οικονομική δραστηριότητα, με οφέλη στην οικονομία. Δεν βλέπω κάποιο αρνητικό για κάποια ομάδα του πληθυσμού.
  3. Teaser

    Στρατός

    Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Αν έλεγες ίσο αριθμό υπηρεσιών όλοι και η όποια διαφορά θα έπρεπε να αιτιολογηθεί, θα συμφωνούσα.
  4. Όπως;; Δεν το αμφισβητώ αλλά όσους ξέρω που γνωρίζουν 2+ γλώσσες.. μόνο την Αγγλική χρησιμοποιούν (αναγκαστικά ακόμα και στην Ελλάδα) και τις άλλες απλά τις έχουν για το βιογραφικό άντε και για κανένα ταξίδι στην αντίστοιχη χώρα.
  5. Δεν διάβασα τα περισσότερα ποστς λόγω χρόνου. Όμως 2 παρατηρήσεις: 1 Ο στρατός σου φταίει που δεν βρίσκεις δουλειά. Όπως είπες η εταιρία που σε είχε έχει δυσκολίες. Και γιαυτό ο στρατός φταίει; Κοίταξε μην φτάσεις 70 χρονών άνεργος και κατηγορείς ακόμα τον στρατό. 2 Μισθοφορικός στρατός. Εντάξει έστω ότι αύριο γίνεται μισθοφορικός. Αν σου λέγανε ότι γιαυτό από αύριο θα πρέπει να πληρώνεις 100 ευρώ το μήνα επιπλέον τι θα έλεγες; Μέσα;
  6. Τι δεν πάει καλά; Εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Θα ήθελα την άποψη σου. Για τα περί ανάπτυξης: Που ακούσατε εσείς ότι υπάρχει ανάπτυξη και το διαψεύδετε ειρωνικά; Ισχυρίζεται κάποιος ότι υπάρχει ανάπτυξη; Άλλο το αν ΘΑ υπάρξει, αυτή στη στιγμή δεν υπάρχει όμως και είναι λογικό μετά από μια πτώχευση κράτους.
  7. Teaser

    ECA +30 (ephedrine caffeine aspirin)

    1 Καλά δεν βαρεθήκατε μερικοί να ασχολείστε με την ορθογραφία/δυσλεξία του άλλου; Πόσο ενδιαφέρον θέμα συζήτησης είναι και πόσο αδιάφορα ποστς προς τους υπόλοιπους; Έλεος 2 Πως γίνεται να είσαι 20 χρονών και πρωταθλητής; Κάτι παίζει να κατάλαβα λάθος. 3 Τα πάντα εξαρτώνται από τον σκοπό. Θα λυθεί η απορία σου αν μας πεις ποιος είναι ο σκοπός του να πάρεις εφεδρίνη, τεστο κτλ Τα πάντα για να γίνεις τοπ θέλουν κόστος, ρίσκο, προσπάθεια κτλ. Αν πχ τα θέλεις για να φαίνεσαι μυώδης τότε δεν αξίζει *γνώμη μου) το όποιο ρίσκο/κόστος. Αν έχεις κάποιον άλλο λόγο στο μυαλό σου εξαρτάται από εσένα. Αν θέλεις πες μας. Βέβαια αυτό ισχύει για όλους που ψάχνονται με αυτά όχι μόνο για εσένα.
  8. Teaser

    πρόταση για πρωτεΐνη

    Η αυξημένη κατανάλωση πρωτείνης επιβαρύνει το συκώτι όπου και μεταβολίζεται, αυξάνει τα ηπατικά ένζυμα. (ενημερωτικά: δεν ανήκω στην κατηγορία που είπες)
  9. Teaser

    Φραπέδες, μακρυά !!

    Ωραίο θέμα, λες και το μεγαλύτερο πρόβλημα στη διατροφή μας είναι ο καφές. Θα τρελαθούμε.
  10. Αν είναι επιφανειακό φεύγει
  11. Χωρίς να υποτιμάω τους σκύλους θα σου κάνω μια ερώτηση. Θα ήσουν διατεθιμένος να πληρώσεις τα χρήματα για εξετάσεις, θεραπείες κτλ για έναν σκύλο που θα πλήρωνες για έναν συγγενή σου για παράδειγμα; Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι "πίσω" η κτηνιατρική χωρίς να έχω κάποια γνώση στο θέμα, υπόθεση κάνω.
  12. Δεν είναι τόσο απλά. Φυσικά και οι ΗΠΑ είναι ικανές να συντρίψουν τη βόρειο Κορέα, ούτε εκατοστό γης μπορεί να μην μείνει. Σκέψου όμως ότι η Σεούλ είναι σε απόσταση βολής του πυροβολικού της β.Κορέας. Δεν είναι και τόσο έξυπνο να τζογάρουν οι Αμερικάνοι και οι Νοτιοκορεάτες αν θα προλάβουν να αφανίσουν την Β.Κορέα στο πρώτο μισάωρο του πολέμου. Γιατί αν δεν το κάνουν ενώ έχει ήδη αρχίσει το πυροβολικό να βαράει... καταλαβαίνεις τη συνέχεια.
  13. Τώρα είναι που έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν οι γελοιότητες που λέγανε μερικοί. Μέχρι πριν λίγες μέρες κάποιοι νόμιζαν ότι υπάρχουν πρόθυμοι Ρώσοι, Κινέζοι να μας δανείσουν και οι πολιτικοί μας ως προδότες δεν το έκαναν. Αλλά απότι φάνηκε από το παράδειγμα της Κύπρου οι Ρώσοι και οι Κινέζοι είχανε να μας δανείσουν τα ^^#$# τους. Συνεπώς, οι ψεύτικες εναλλακτικές που υπήρχαν μέχρι χθες, πλέον είναι παρελθόν και άρα η μόνη επιλογή είναι η δανειοδότηση από την ΕΕ μέσω μνημονίων. Αντίθετα με αυτό που λες, μέχρι χθες ο κόσμος ίσως ήταν δικαιολογημένος να έχει παραπλανηθεί από τους απανταχού λαικιστές, σήμερα όμως, μετά την αποκάλυψη των μύθων, κανένας Έλληνας δεν δικαιολογείται να μην γνωρίζει.
  14. Εδώ διαφωνώ. Ήξεραν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, τους το είχε πει ο Αναστασιάδης. Αλλά παρότι ήξεραν προτίμησαν να ψηφίσουν με τρόπο που να ικανοποιεί τον όχλο. Ανεύθυνα δηλαδή. Και το αποτέλεσμα ήταν την επόμενη εβδομάδα να αποδεχθεί η Κύπρος κάτι χειρότερο από αυτό που απερριψαν οι Κύπριοι βουλευτές μια εβδομάδα πριν. fail κανονικό. Πούλησαν τσάμπα επανάσταση και τα σκάτωσαν.
  15. Δεν υπάρχει λόγος να σου απαριθμήσω τι κέρδισε η Κύπρος από ευρώ/ΕΕ. Μπορώ να το κάνω αλλά βαριέμαι, και δεν έχει και αξία, θα σου εξηγήσω γιατί. Ζητάς κάτι θεωρητικό ενώ τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος είναι πρακτικά και άμεσα. Δεν έχει σημασία τι αποκόμισε από ευρώ/ΕΕ ως προς την κρίσιμη διαπραγμάτευση των προηγούμενων 10 ημερών. Αυτό που είναι κρίσιμο είναι ποιες θα ήταν οι συνέπειες από την κάθε απόφαση. Δηλαδή μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα εξόδου από ευρώ/ΕΕ και μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα παραμονής αλλά με αποδοχή των όρων. Η συζήτηση τι κέρδισε από το ευρώ/ΕΕ με την είσοδο της είναι εντελώς διαφορετική από τη συζήτηση τι θα έχανε από την έξοδο. Εγώ επικεντρώθηκα στο δεύτερο (τι θα έχανε/κέρδιζε από μια έξοδο, εσύ με ρωτάς για το πρώτο τι έχασε/κέρδισε από την είσοδο) Δηλαδή αν σχηματικά η Κύπρος ήταν στο 0 πριν μπει και μετά την είσοδο πήγε στο 5, δεν σημαίνει ότι αν βγει από το ευρώ/ΕΕ θα επιστρέψει στο 0. Γιαυτό δεν σου απαντάω γιατί αυτό που υποστηρίζω είναι ότι αν βγει η Κύπρος θα πέσει στο -10. Άρα μια συζήτηση του τι κέρδισε από το ευρώ, αυτή τη στιγμή των αποφάσεων είναι καθαρά θεωρητική και ιστορική, γιατί τώρα καλείται να πάρει αποφάσεις, ώστε να καθορίσει το μέλλον της, όχι το παρελθόν. Συνεπώς αυτό που ρωτάς δεν είναι το διαταύτα αλλά μια θεωρητική υποερώτηση και ίσως εκτός πνεύματος της συζήτησης μας.
  • Δημιουργία νέου...