Προς το περιεχόμενο

kostas18700

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostas18700

  • Ημερομηνία γέννησης 26/01/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostas18700's Achievements

  1. Καλησπέρα σας, Επειδή φαντάζομαι και άλλοι θα έχετε τέτοια μάρκα συναγερμό εδώ και 14 μέρες έχουμε τρομερό θέμα δε δουλεύει τίποτα στην εφαρμογή. Αυτό έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και πληρώνουμε και την εφαρμογή της ενώ σε άλλες μάρκες όπως CADDX, SIGMA είναι δωρεάν. Σήμερα διάβασα ανακοίνωση και παραθέτω για όποιον ενδιαφέρετε και ακόμα δεν έχει λυθεί: "Εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στις 04/10/2021 στους κεντρικούς server της κατασκευάστριας εταιρείας Paradox με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεχνικό πρόβλημα στην απομακρυσμένη διαχείριση αρκετών συστημάτων συναγερμού από του χρήστες μέσω της εφαρμογής Insite Gold, σας παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας. Τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν προέρχονται από υπαιτιότητα της εταιρείας μας αλλά από υπαιτιότητα της ίδιας της κατασκευάστριας εταιρείας της Paradox Λόγω του ότι σήμερα 18/10/2021 , 14 ημέρες μετά μετά από ενημέρωση της Paradox, δεν έχει επέλθει η αποκατάστασή τους και ενδέχεται η εφαρμογή Insite Gold να μην λειτουργεί ακόμα σε αρκετούς συνδρομητές , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια από τη μεριά μας στο να πιέσουμε για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας απομακρυσμένης διαχείρισης και παράλληλα να ζητήσουμε εκ μέρους της Paradox συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση."
  2. Καλησπέρα. Δε συμφωνώ ότι δεν έχει κάτω από 20% Έχει αρκετά με -50% όπως επίσης με το έξτρα 30% εκτοξεύεται. Ένα παράδειγμα τρανταχτό: https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-mx-720-818-7BWGqz/CT1266-101 και το ίδιο στο skroutz: https://www.skroutz.gr/s/22730618/Nike-MX-720-818-CI3871-001.html Η τιμή λοιπόν αυτού του παπουτσιού στη Nike στο κέντρο της Αθήνας πχ θα έχει όσο λέει η NIKE 189 Ευρώ και το παίρνουμε με τον κωδικό 66,48 Ευρώ. Και είναι 50% από την αρχική δηλαδή 94,97 + έξτρα 30% και κάνει 66.48. Δεν σημαίνει ότι ειναι 80% έκπτωση δεν προστίθονται μαθηματικά είναι 50% + έξτρα 30% από τα ήδη 50%. Ενημερωτικά και μόνο!
  3. Ισχύει είχε σκαλώσει ο υπολογιστής μάλλον και εγώ πήρα 2η φορά!
  4. Edit: Είχε φάει κόλλημα δουλεύει και για δεύτερη φορά ο κωδικός!
  5. Πρέπει να κάνεις σύνδεση στο Nike Account σου!
  6. Καλησπέρα σας, Μέχρι 50% στα Nike Sale + Extra 30% χρησιμοποιώντας τον κωδικό(πρέπει να κάνετε σύνδεση) + Δωρεάν Παράδοση και επιστροφές Νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά απο Nike ήδη πήρα ένα ζευγάρι! https://www.nike.com/gr/w/sale-3yaep Βάζετε τον κωδικό BRIGHT30 στο checkout Είναι η πρώτη προσφορά που βάζω ελπίζω να σας άρεσε.
  7. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για την απάντηση. Έχω στείλει ήδη email στο Google support αλλά ακόμα περιμένω απάντησή. Έχουμε ακόμα λογαριασμό GSuite απλά διάβασα ότι μετά τις 30 μέρες χάνονται και έχουν περάσει παραπάνω.
  8. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Υπάρχουν 3 εταιρικοι λογαριασμοι με δικό μας domain και έχουμε τα email μας στην Google. Διεγράφησαν όλα τα email από αυτούς τους λογαριασμούς στα οποία υπήρχαν πολλές χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες. Υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης όλων των διεγραμμενων email των προηγούμενων 8 ετών από το Gmail? Αν υπάρχει κάποια υπηρεσία επί πληρωμής μπορείτε να με ενημερώσετε? Προσπαθώ να βρω να κάνω κάτι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  9. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Δεν γραφει κατι ξεκαθαρα στο site για DOA απλα στο τηλεφωνο που τους ρωτησα μου ειπαν ισχυει κανονικα. Νομιζα ειναι πολιτικη οποιουδηποτε μαγαζιου να μπορεις να το επιστρεψεις. Βεβαια λεει στο site: Η.ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Οι αγοραστές έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρήσουν αναιτιολογήτως και να ζητήσουν το τίμημα που κατέβαλαν, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των πωληθέντων προϊόντων, επιστρέφοντας τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση, με το σύνολο των εξαρτημάτων τους, των εντύπων που τα συνοδεύουν και τις συσκευασίες τους σε άριστη κατάσταση. Αρα μπορω να το επιστρεψω και να πω δε μου κανει. Ολα αυτα τα ρωταω γιατι αγορα στο παρελθον απο διαφορετικα μαγαζια για 2 φιλους μου Laptop Lenovo z710 για τον ενα και ειχε καμμενο Pixel Και ενα lenovo g510 Και αυτο ειχε καμμενο Pixel ξανα. Βεβαια αυτοι δεν θελαν να το αλλαξουν. Εγω προσωπικα δεν θελω για κανενα λογο να εχει καμμενο Pixel οταν δινω 1150 Ευρω και το παιρνω για την ευκρινεια και την ποιοτητα του.
  10. Σκεφτομαι να αγορασω ενα Laptop της Asus n751jk το οποιο το βρηκα απο τα καλυτερα μηχανηματα σε αυτα τα χρηματα. Απλα η αγορα θα γινει μεσω skroutz απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα που βρισκεται Ελλαδα ομως. Σε περιπτωση που στην παραλαβη υπαρχει καποιο θεμα π.χ. καμμενο Pixel ισχυει κανονικα το doa και μπορω να το επιστρεψω και να μου στειλουν αλλο? Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...