Προς το περιεχόμενο

pittas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    667
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pittas

  • Ημερομηνία γέννησης 10/10/1908

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.433 προβολές προφίλ

pittas's Achievements

  1. Τοσο παιζει συχνα και σε γερμανια-σουηδια. Δεν θα την αγοραζα, μετρια πραγματα.
  2. Good luck με το Amazon και τις αποστολές του. Καλό 2018 στην καλύτερη. Ανέκδοτο. 3 φορές έχω ακυρωσει παραγγελία μόνιτορς γιατί περίμενα dispatch πάνω από μήνα.
  3. To miui9 πολλά bugs. Γυρίζω πίσω στην 8 στο mi6
  4. Πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως το πάει η σαμσουνγκ θα βάλεις βαθειά το χέρι στη τσέπη για εφάμιλλη της j6200
  5. Και κάπως έτσι ξενερώνεις με μια εταιρεία και την κοιτάς από μακρυά κι αγαπημένοι αντί να μπλέκεις και να σπας τα @@ για 500 ευρώ. Θα θελα να ξερά αυτοί που στο κάνουν αυτό θα τους άρεσε να επιδιορθωσουν τη δική τους συσκευή μια βδομάδα μετά την αγορά. Ξερά και στεγνά τέτοιες μπακαλιστικες πρακτικές θα πρέπει να τιμωρούνται από εμάς τους καταναλωτές. Μονο αν τους γαμας τη τσέπη (ίσως) σε σεβονται σαν πελατη
  6. Τι του λέτε του ανθρώπου Φτηνή είναι μια τηλεόραση 500 ευρώ ναι, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι για πέταμα. Η σαμσουνγκ το εχει ξεφτιλίσει είναι ο ορισμός φύκια για μεταξωτες κορδέλες. Quality control 0 και τιμές στο Θεό.
  7. Βρίσκω αυτή https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5476375_-50pus6262-12-philips.html στα 530 ευρώ. Αξίζει? Η δίνω + 200 για σαμσουνγκ?
  8. Καλημέρα. Έχω να ασχοληθώ πάνω από 5 χρονια, έψαξα λίγο στο forum και δεν υπάρχει κάποιο νήμα που να έχει συγκεντρωμενες πληροφορίες. Ψαχνω λοιπόν smart tv 49 με 55' Απόσταση θέασης περίπου 3 μετρα Δεν είμαι κολλημένος να είναι 4κ, φυσικά καλύτερα αν είναι. VA panel (από αυτά που διάβασα μάλλον είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή) Τιμή να μη ξεφεύγει πολύ, μέχρι τα 1000 αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό με 5 χρονια εγγύηση. Ελαφριά προτίμηση σε samsung και Sony. Ίσως και Philips που διαβαζω πως έχει βγάλει καλά μοντελα τελευταία. Ευχαριστω εκ των προτερων Υγ εάν υπαρχει κάτι πολύ καλό σε μη smart, γράψτε το, η τηλεόραση θα είναι δίπλα στο pc οπότε μπορεί να παίξει hdmi Υγ2 Τα καλώδια hdmi που έχω από 5ετια τρώνε πέταμα η τα καινούρια είναι ακριβώς τα ίδια?
  9. Η τιμή είναι αρκετά καλή και με απόλυτα κριτήρια. Το θέμα είναι αξίζουν οι Philips και η συγκεκριμένη? Κάποιος που να την έχει πάρει?
  10. Και μόνο που σου δίνει 1 χρονο επιπλέον αξίζει τα λεφτά του. Οσο για τη σαμσουνγκ και το s8, απόψεις είναι αυτές. Θεωρώ την αναλογία 18.5:9 μια γελοιότητα και τις οθόνες edge μια ανούσια καγκουρια. Επιπλέον, προσωπικα δεν έχω κρατήσει ποτέ σαμσουνγκ πάνω από 2 μηνες χωρίς να ρουταρω για να απαλλαγώ από τους τόνους σκουπιδιών που έχουν για εφαρμογές. Μόνο έτσι ευχαριστιεμαι μια συσκευή σαμσουνγκ, φυσικά με τίμημα να πάει περίπατο η εγγυηση. Αντιθέτως με το mate9 δεν υπάρχει η ανάγκη να γίνει αυτό, ούτε σκουπίδια ούτε battery drain ούτε interface lags. Ολα λειτουργούν όπως πρέπει.
  11. Παρήγγειλε το σε κατάστημα germanos θα σου το φέρουν. Στα 400 με 3 χρόνια εγγύηση ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς αυτή τη στιγμή.
  12. Μου κάνει εντύπωση που δεν μίλησε κανείς για το γελοίο του θέματος να προσπαθείς να γράψεις με το spen πάνω σε επιφάνεια 18.5:9 η οποία (αναλογία) στην ουσία είναι ακόμη ψηλότερη λόγω της edge βλακειας. Θα αναγκάζεται ο άλλος να γυρνάει ένα τηλεκοντρόλ σε landscape για να γράφει. Τραγελαφος. Πριν πεταχτεί κανενα έξυπνο πουλί για λεφτά κλπ. Επειδη ήξερα ότι θα παίξει σε αυτη την υπερβολική τιμή, εγώ για φέτος το χιλιάρικο που ζητάει η Σαμμυ το ξόδεψα σε ένα mi6 (340) σε ένα mate 9 (400 με 3 χρόνια εγγύηση παρακαλώ) και ένα note 4 910c ξεχασμένο σφραγισμένο (300).
  13. 6.3 οθόνη με υψηλή ανάλυση και 3300 μπαταρια ηλιθιωδως μη αποσπώμενη (αλήθεια ή σειρά Note γιατί πρέπει να είναι ip68?) Όχι ευχαριστω
  14. pittas

    Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh 12,21€

    Κακώς κάνετε dispute Oι ΤΡΟΜΠΕΣ στην Ελλάδα φταίνε που αργούνε τα δέματα κι όχι οι κινεζοι. 15 μικροπαραγγελιες από αρχές μέχρι μέσα Ιουλίου... Δεν έχει έρθει ακόμη ούτε μια. Απο το κακό στο χειρότερο το μπανανισταν που ζούμε. Καντε εσείς dispute στον Κινέζο να πάρει ανάποδες να κόψει αποστολές στη μπανανια. Θα δείτε τη γλυκά μετά με τις τιμές του Έλληνα "επαγγελματια"
  15. Εγώ πάντως από εκεί που το πήρα μου είπανε χαρακτηριστικα ότι είμαι ο 1 από τους 5 που το παραγγειλανε κι εμφανίστηκα να παραλάβω. Τα άλλα 4 θα τα στέλνανε πίσω. Θέλω να πω...έχει παραγίνει το κακό με αυτους που παραγγέλνουν και μετά δεν το θέλουν. Φυσικά με αποτέλεσμα να χάνουν μια προσφορά κάποιοι που έχουν κι άλλες δουλειές από το να κάθονται μπροστά από το πισί ψάχνοντας προσφορές
  • Δημιουργία νέου...