Προς το περιεχόμενο

Nemesis_rds

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    328
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Nemesis_rds's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

81

Φήμη

  1. Ναι, εκεί την έβαλα. Και όντως, τόσο με το HDMI όσο και με την οπτική ίνα, χειρίζομαι τον ήχο από το τηλεκοντρόλ της tv. Αλλά και με τις 2 συνδέσεις με καλώδιο, ο ήχος είναι χαμηλότερος από το Bluetooth.
  2. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Τελικά κατέληξα στη μπάρα της LG (sn4) και την έχω συνδέσει με μια LG OLED 3ετιας. Μπορείτε όμως να μου πείτε τι κάνω λάθος και ο ήχος μέσω Bluetooth είναι πιο δυνατός από τη σύνδεση με optical ή hdmi; Δεν υποτίθεται ότι με τα 2 καλώδια θα είχα καλύτερο ήχο;
  3. Καλησπέρα! Είμαι σε αναζήτηση οικονομικής ηχομπαρας (<150€) για σύνδεση σε 55αρα tv, σε σαλόνι 30τμ. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτές τις 3: - Creative Speaker Stage Soundbar 160W https://www.skroutz.gr/s/18454804/Creative-Speaker-Stage-Soundbar-160W-2-1-με-Τηλεχειριστήριο-Μαύρο.html? - Crystal Audio CASB240 Soundbar 240W https://www.skroutz.gr/s/15682333/Crystal-Audio-CASB240-Soundbar-240W-2-1-με-Τηλεχειριστήριο-Μαύρο.html - LG SN4 Soundbar 300W https://www.skroutz.gr/s/23668774/LG-SN4-Soundbar-300W-2-1-με-Ασύρματο-Subwoofer-Μαύρο.html Μπορείτε να μου πείτε ποια υπερτερεί ανάμεσα στις 3 ή και να προτείνετε κάποια 4η, καλύτερη, στο budget που διαθέτω;
  4. Αν ισχύει το παραπάνω, γιατί ρωτάτε για ετήσια συνδρομή σε vpn; Αν μπω με ένα trial vpn, απλά να κάνω την αγορά, μετά μπορώ να συνδεθώ κανονικά, χωρίς vpn, για να streamαρω τους αγώνες;
  5. Nemesis_rds

    What's up student offers - Gaming

    Καλησπέρα παιδιά. Θα με ενδιέφερε κι εμένα ένας κωδικός για RDR2, αν έχει κανείς και δεν τον χρειάζεται. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Nemesis_rds

    Android Auto + Galaxy s10

    Καλησπέρα παίδες, Σκοπεύω τις επόμενες ημέρες να αγοράσω το Samsung Galaxy s10 και έχω απορία αν μπορεί να λειτουργήσει το Android Auto. Το ξέρω πως επίσημα δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή στην Ελλάδα, αλλά κατεβάζοντας το apk, στο Huawei p20 που έχω τώρα, το λειτουργώ κανονικά. Στο Galaxy s7 που είχα πιο πριν δεν είχα καταφέρει να το λειτούργησω με τίποτα. Γι αυτό και η απορία, αν έχει κανείς το s10 και έχει την εφαρμογή εγκατεστημένη και λειτουργική. Είναι βασικό εργαλείο για εμένα το Auto και θα παίξει ρόλο στην αγορά του κινητού, αν δεν είναι συμβατό με το s10.
  7. Καλησπέρα, Ψαχνω να αγοράσω το Samsung Galaxy S10e με τον SD επεξεργαστη κι επειδή βλέπω πως Ελλάδα έρχεται μονο με τον Exynos, σκέφτηκα μήπως θα μπορούσα να το βρω από Ευρώπη. Έχετε να μου προτείνετε μερικά αξιοπιστα καταστήματα για αγορά κινητών απο Ευρώπη? Επίσης, από τη στιγμή που καλύπτεται με πανευρωπαική εγγυηση, θα έχω πρόβλημα στο ελληνικό service, σε περίπτωση που το χρειαστώ?
  8. Γιατί να μην παίζει; Την έχει στο eshop του. Την παραγγέλνεις και στη στέλνουν σπίτι. Την έχει και το πλαίσιο, στα 40€, αν το προτιμάς. Λογικά θα γίνει price match και από τα υπόλοιπα καταστήματα.
  9. Οκ. Αλλά αν δώσω μια επιταγή και 10€ για να αγοράσω μια κάρτα, δικαιούμαι άλλη μια επιταγή;
  10. Ας πούμε ότι αγοράζω 2 κάρτες. Παίρνω 2 δωροεπιταγες των 10€ και τις δίνω για να αγοράσω (δωρεάν) άλλη μια κάρτα. Θα πάρω άλλη μια δωροεπιταγη των 10€; Έχει δοκιμάσει κάποιος να δει αν πιάνει άμεση εξαργύρωση της δωροεπιταγης στο προϊόν που στη χαρίζει; Δηλαδή να πάρω άμεσα 10€ την κάρτα, αντί για 20€. Θυμάμαι παλιότερα το έκαναν αυτό.
  11. Nemesis_rds

    Huawei P20 pro 699 plaisio

    Έτρεχε κι ένα trade in (έκπτωση με απόσυρση παλιού κινητού) με τα Huawei, αλλά απ ότι βλέπω η τιμή που σου υπολογίζει για την έκπτωση είναι από την αρχική και όχι τα 699€.
  12. Καλησπέρα παίδες. Σκοπεύω να βάλω αντιηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο μου και θα ήθελα να μου πείτε καμία γνώμη για ποια μάρκα να προτιμήσω. Επίσης, ξέρω ότι η τοποθέτηση παίζει μεγάλο ρόλο. Έχετε να προτείνετε κάποιον στην Αθήνα;
  13. Εκτός από τις επιπλέον εκπτώσεις που έχεις, κάθε μήνα δίνει 4-5 παιχνίδια δώρο, από τα οποία τα 1 συνήθως αξίζει.
  14. Και στο store πλέον η ίδια τιμή, για Black Friday.
  15. Αυτή είναι! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  • Δημιουργία νέου...