Προς το περιεχόμενο

aklostr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    314
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με aklostr

  • Ημερομηνία γέννησης 17/01/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.200 προβολές προφίλ

aklostr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

379

Φήμη

  1. aklostr

    Επιστροφή σε amazon.co.uk

    Τι γίνεται ρε παιδιά, ολόκληρο insomnia και κανείς δεν χρειάστηκε να επιστρέψει κάτι στο amazon.co.uk??? 😀😄😀
  2. aklostr

    Επιστροφή σε amazon.co.uk

    Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό τηλέφωνο από amazon.co.uk Η ερώτησή μου είναι: αν θέλω να το επιστρέψω γιατί έχει κάποιο πρόβλημα ή απλά δεν έμεινα ευχαριστημένος, γνωρίζει κάποιος αν και πόσο θα πληρώσω για τελωνείο; Σε συνομιλία με το customer support δεν πήρα συγκεκριμένη απάντηση. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει επιστροφή να μου πει την εμπειρία του; Σε αντίστοιχη περίπτωση με το amazon.de, είχα απλά αφήσει το δέμα στην dhl και μου έκαναν refund όταν έφτασε, αλλά φυσικά Γερμανία δεν υπάρχει θέμα με δασμούς. Ευχαριστώ!
  3. aklostr

    LIDL storyland figures

    Καλημέρα, αν κάποιος έχει το link για τα παραμύθια της Disney θα του ήμουν υπόχρεος να μου το στείλει σε pm. Ευχαριστώ.
  4. Με το λεβητάκι σε λειτουργία, κλείστα όλα από πάνω όπως σου είπε ο @teot και άσε της κρεβατοκάμαρας που λες ότι δεν είναι ομοιόμορφη η θέρμανση. Κάνε εξαέρωση στο σώμα της κρεβατοκάμαρας μέχρι να γίνει ομοιόμορφη η θέρμανση και μετά άνοιξε και τα υπόλοιπα. Εννοείται συμπληρώνεις νερό στο λεβητάκι αν πέσει η πίεση κάτω από 1bar. Κάπου έχει μείνει αέρας στις σωληνώσεις και πρέπει να φύγει.
  5. aklostr

    Mecool M8S PRO W 29,99$ @banggood

    Οχι δεν το έχω και δεν μπορώ να το διαπίστωσω. Ίσως η έκδοση με το voice control που αναφέρεται στο review να έχει άλλη rom. Η ένσταση μου ήταν πάνω στην κουβέντα σου "4κ δεν παιζει, μονο το mibox της xiaomi." Την οποία απ ότι βλέπω τώρα έχεις κάνει edit...
  6. aklostr

    Mecool M8S PRO W 29,99$ @banggood

    Μία χαρά παίζει. Μη λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζετε. Εδω ένα ελληνικό review. (με ένα απλό googlαρισμα θα βρείτε περισσότερα reviews που το επιβεβαιωνουν)
  7. Η παραγγελία έχει παραληφθεί (από το σύστημά τους) - όχι το προϊόν, μην μπερδεύεστε.
  8. Να συμπληρώσω στα παραπάνω ότι το Lidl έχει από Δευτέρα 3/9 τον Nescafe 200g με 5.28€
  9. Καλησπέρα, ψάχνω να αντικαταστήσω το κάτωθι τροφοδοτικό που χάλασε Enermax pro 82+ Το pc είναι σχετικά παλιό (q6600, 2gb ram, απλή κάρτα γραφικών). Μητρική η Gigabyte EP45-UD3P https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-EP45-UD3P-rev-11#ov Θα ήθελα κάτι από Ελλάδα για να το έχω σχετικά γρήγορα... Ευχαριστώ! (σόρι για το χάλι ποστ αλλά γράφω πλέον από κινητό, το pc παπαλα...)
  10. Η τηλεόραση του τίτλου έπεσε στα 1049€ σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες, στο public όμως τρέχει η ενέργεια της Εθνικής τράπεζας με επιστροφή 20% σε πόντους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή i-bank pay(υπάρχει σχετικό θέμα). Σκρουτζ απο 1290.
  11. [UHD TV] Sony KD-65XE7096 800€ εμμεση με yellows απο ΜediaMarkt
  12. Την αγοράζεις, πληρώνεις όσο κάνει και πιστώνεται στην κάρτα σου το 20% της αξίας της σε yellows τα οποία μπορείς να κάνεις εξαργύρωση σε μεταγενέστερες αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα (π.χ. media,public,μασούτης κτλ.)
  13. Το original άρθρο-ρεπορτάζ με περισσότερες πληροφορίες.
  • Δημιουργία νέου...