Προς το περιεχόμενο

Mountzouris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    302
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Mountzouris

  • Ημερομηνία γέννησης 12/04/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    London
  • Ενδιαφέροντα
    gaming mainly on xbox

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Mountzouris's Achievements

  1. Αν μετά από μια ώρα στο τηλέφωνο, έχοντας τη συσκευή κολλημένη στο αυτί σου σε πιάνει πονοκέφαλος μόνο και δεν έχει και μουδιάσει και το χέρι σου, είσαι τυχερός.
  2. Ξέρει κανείς αν κόβεται τιμολόγιο μέσω Amazon ή ΜS?
  3. 70 λιρες με σημερινη ισοτιμια, μας κανουν 88 ευρω, αρα η διαφορα ειναι 16 ευρω, αρα η ποσοστιαια διαφορα 12%. Η διαφορα στην εγγυηση ειναι 2 χρονια extra. Αρα η εγγυηση σε ποσοστιαια διαφορα ειναι 66%. Ο φιλος ενδιαφερεται για δισκο προσφορας σε σχεση με καποιον αλλο, και στη λογικη της συγκρισης, μια χαρα κανει και ρωταει εδω. Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε. Για μενα το θεμα ειναι αν θα δει πραγματικα διαφορα ή οχι σε συνολο επιδοσεων, με δεδομενο firmware upgrade στον hyperx. Με προλαβες
  4. Αν δεις το βίντεο προσεκτικά ο μαλακας βάζει τις μπαταρίες με κέρματα στην τσέπη του. Δεν έχει να κάνει με ηλεκτρονικό ή αναλογικό. Έχει να κάνει με τη μαλακια που δέρνει τον καθένα. Και μην πας μακριά. Διάβασε τα σχόλια. Θα βρεις μπόλικη.
  5. Mountzouris

    OS X El Capitan

    Παιδες 2 ερωτηματα? Εχει κανενας θεματα με τον safari παλι? Μου εξαφανισε το εικονιδιο με τα downloads διπλα απο τον καδο ανακυκλωσης. Πως το επαναφερω?
  6. Παιδιά νομίζω πως θα έπρεπε να βρίσκεται στις προσφορές εκτός τεχνολογίας...
  7. Mountzouris

    παρελκομενα DELL P2414H 24

    Την S2415H επειδη την πηρα προσφατα (βασικα εγινε ομαδικη παραγγελια τριων μετα απο αναλυτικες συμβουλες XMorsX και Millennium - τα σεβη μου και χιλια ευχαριστω btw) θα την προτεινα ανεπιφυλακτα. Μονο μειον, επειδη την εχω και την P2414H , στο desktop στην Ελλαδα, η καθ'υψος ρθυμιση.
  8. Mountzouris

    Αγορα monitor BenQ EW2750ZL

    Αν και ο τιτλος εχει παει στα σκουπιδια, επιστρεφω με data. Μαθαμε οτι δικαιουμαστε εκπτωση για dell με καποιον τροπο, αλλα για πιο παλια κομματια. Το ερωτημα ειναι s2415h ή u2414h. Γιατι ξαναρωταω αφου απαντησατε? Και οι δυο εχουμε συνηθισει με οθονες που ρυθμιζονται καθ υψος. Θα με χαλαγε να το χασω στην s2415h. Απο την αλλη τα ηχειακια που εχει 2415h φαινονται καλη φαση. Μια τελευταια συμβουλη πριν την παραγγελια.
  9. Mountzouris

    Mouse αλλα τι mouse?

    Καλησπερα καλησπερα. Ψαχνω mouse για το macbook, αλλα δεν ξερω τι να παρω. Σκεφτηκα για το g700s που το εχω στο desktop στην ελλαδα, γιατι δοκιμασα το magic και μου φαινεται μικρο. Καμια ιδεα?
  10. Mountzouris

    Αγορα monitor BenQ EW2750ZL

    To macbook pro το 13αρι εχουμε, μοντελο 2015 με i5 και 8 gb ram
  11. Mountzouris

    Αγορα monitor BenQ EW2750ZL

    Μου βαζεις αγνωστες λεξεις. Τι ειναι το flicker free...? Σε καλη τιμη παιζει αυτη βασικα http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-029-AO&groupid=17&catid=1120
  12. Εμένα μου λέει ότι έχει τελειώσει, αλλά έχω κάνει request
  13. Mountzouris

    Αγορα monitor BenQ EW2750ZL

    Βασικά έχουμε ακριβώς το ίδιο hardware όπως προανέφερα, macbook pro. Μελλοντικά δεν ξέρω τι hardware θα κουμπώσει πάνω. Σε γενικές γραμμές η S2415h παίζει στα 220 ευρώ και η 27 γύρω στα 285. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μπορούμε να παραγγειλουμε μέσω του πανεπιστημίου με έκπτωση 15%. Σ'αυτη την περίπτωση χτυπαω u2515h, διαφορετικά s24 ή s27 ?
  14. Mountzouris

    Αγορα monitor BenQ EW2750ZL

    Και οι δυο τις θελουμε για βοηθητικες στα macbook pro στο σπιτι. Ουσιαστικα θα ειναι για ταινιες και για χρηση διαβασματος (word, pdf, excel, matlab). Την s2715h τη βρισκουμε 280 ευρω και 217 την 2415h.
  15. Mountzouris

    Αγορα monitor BenQ EW2750ZL

    Xmorsx για τις άλλες καμία ιδέα...
  • Δημιουργία νέου...