Προς το περιεχόμενο

thunder7child

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    138
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thunder7child

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

thunder7child's Achievements

  1. Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες πάντως όσον αφορά τον μισθό χωρίς επιδόματα (που είναι ελάχιστα πλέον) μπορεί κάποιος να ανατρέξει εδώ http://elke.eap.gr/?page_id=2676 Στο καθαρό εισόδημα αναγράφεται το ακριβές πόσο ανάλογα με κατηγορία, προυπηρεσία και επιπρόσθετους τίτλους σπουδών.
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα του ενιαίου μισθολογίου τα ξέρω, υπάρχουν άλλωστε και πολλοί υπολογιστές αποδοχών (π.χ. http://elke.eap.gr/?page_id=2676 ). Ρωτούσα περισσότερο για ενδεχόμενες πρόσθετες αμοιβές (ειδικά σε περίπτωση υπηρεσίας στο εξωτερικό) ή και στο εσωτερικό με τη μορφή ειδικών επιδομάτων. Για το εξωτερικό το μόνο που έχω βρει είναι το παρακάτω, που όμως είναι από το 2013: https://www.mfa.gr/koinovouleutikos-eleghos/leitourgia-ypex/apantese-sten-up-arithm-843-apo-2382013-erotese-tou-bouleutou-konstantinou-ioan-koutsogiannakopoulou-skhetika-me-to-sunoliko-arithmo-ton-upallelon-pou-uperetoun-sto-upourgeio-exoterikon-kai-to-misthologiko-kostos.html Πέρα από τις αποδοχές όμως θα ήθελα να μάθω περισσότερα και για την υπηρεσία στο εξωτερικό (διάρκεια μετάθεσης, φύση καθηκόντων). Έχω βρει κάποια πράγματα από την σελίδα του ΥΠΕΞ, θα ήθελα αν γινόταν να μάθω λεπτομέρειες από κάποιον που τα βιώνει από πρώτο χέρι.
  3. Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα ενημερώθηκα πως είμαι στους προσωρινά διοριστέους προκήρυξης για θέσεις Διοικητικού-Λογιστικού (όχι διπλωματικό σώμα) στο Υπουργείο Εξωτερικών. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εδώ που να δουλεύει ήδη στο ΥΠΕΞ (ή να έχει κάποιον γνωστό που να δουλεύει εκεί) ώστε να με κατατοπίσει σε κάποια πράγματα. Θα με ενδιέφερε κυρίως να μάθω σχετικά με το καθηκοντολόγιο, τις πιθανότητες μετάθεσης στο εξωτερικό (και για πόσο χρονικό διάστημα), τις αποδοχές και γενικότερα την καθημερινότητα της συγκεκριμένης εργασίας. Αν κάποιος δεν θέλει να γράψει δημοσίως για κάποιο από αυτά τα θέματα στο thread εδω, τα pm's είναι ευπρόσδεκτα 😊 Ευχαριστώ!
  4. Μπορείς να βάλεις το πτυχίο ΕΠΑΛ (αν ειναι της ειδικότητας Διοίκησης και Οικονομίας) σαν πρώτο τίτλο σπουδών και το απολυτήριο λυκείου σαν δεύτερο και να πάρεις έτσι και 150 μόρια επιπλέον (αν έχεις απολυτήριο γενικού λυκείου). Αν είναι άλλης ειδικότητας δεν μπορείς.
  5. Ακομα καλυτερα, γιατι να μην πληρωνουν κιολας οι εργαζομενοι για το προτερημα και τη χαρα της δουλειας; 😃
  6. Το θεμα ειναι να αναγνωριζουμε τη διαφορα μεταξυ εργασιας και εκμεταλλευσης και να μη θεωρουμε πως η αναγκη καποιου για εργασια πρεπει να τον οδηγησει υποχρεωτικα στην εκμεταλλευση του απο καποιον εργοδοτη. Και να λεμε και τεμπελη καποιον επειδη δεν θελει να τον εκμεταλλευτουν, το λες και υπερβολη..
  7. Κι εγώ που με πήραν και μου πρότειναν τα άλλα, αντικαταβολή είχα επιλέξει.
  8. Εμενα με πηραν πριν λιγο και μου ειπαν αν θελω το Xiaomi Redmi Note 9 NFC 64 gb ή το Samsung A02s, αμφοτερα στα 79,90.
  9. Και νομιζα πως μονο εγω ειχα αυτο το θεμα με τα fps. Συμπασχω φιλε μου..
  10. Δε θελω να γινω grammar nazi, αλλα το ματακι μου πηγα να το χασω.. Συνεπους παρακαλω..
  11. Την περιμενα καιρο να ξαναερθει σε στοκ και να ξαναβγει σε προσφορα, οποτε την τιμησα. Ευχαριστω τον TS!
  12. Μπηκα κι εγω στον πειρασμο και πεταχτηκα στο καταστημα της περιοχης μου (αν και δε μου το εβγαζε εκει διαθεσιμο απο το site). Ρωτησα τιμη, 79 μου λενε αρχικα (οπως ελεγε και στο ραφι απο οπου το πηρα). Τους λεω για την τιμη στο site, το τσεκαρουν, ok μπορουμε να το δωσουμε 33. Τους λεω για τα 23, το ψαχνουν, δε βρηκαν πουθενα τετοια τιμη, οποτε το πηρα στα 33 που ουτως η αλλως μια χαρα τιμη ειναι. Απλα αν το θελετε πηγαινετε να κοιταξετε αν υπαρχει σε καταστημα κοντα σας κι ας μην το εβγαζε διαθεσιμο απο το site καθως μπορει και να υπαρχει αν ειναι τελευταια κομματια.
  13. Καλη αρχη σου ευχομαι! Μακαρι να ειναι και οι απολαβες καλες.
  14. Απο τον επομενο μηνα θα σταματησουν να δινουν παιχνιδια PS3 και PS Vita, οποτε το μονο σου οφελος θα ειναι καποιες μειωμενες τιμες στο store (δεδομενου πως στο PS3 δεν το χρειαζεσαι για να παιξεις online). Κατ'εμε δεν αξιζει αν δεν εχεις PS4. Πλεον μονο 2 παιχνιδια για PS4 δινει και ισως ενα ακομα για PS VR.
  • Δημιουργία νέου...