Προς το περιεχόμενο

kss207rc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    191
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με kss207rc

  • Ημερομηνία γέννησης 06/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.470 προβολές προφίλ

kss207rc's Achievements

  1. kss207rc

    Apple iPhone 15 Pro (Τιτάνιο/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/03/2024 07:07 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται iphone 15 pro 256gb titanium σε κατάσταση καινούργιου. Θήκη και προστατευτικό οθόνης από το πρώτο δευτερόλεπτο. Συνοδεύεται από έξτρα θήκες, το κουτί του, καλώδιο κλπ. Αγορασμένο 15/10/2024 με υπόλοιπο εγγύησης κανονικά από info quest. Ανταλλαγή με ενδιαφέρει μόνο με iphone 13/14 256gb. Οποιαδήποτε πληροφορία η ότι άλλο θέλετε σε μήνυμα. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Τιτάνιο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 256 GB Βάρος: 187 g

    1.000 €

  2. Αφου το προβλημα ξεκιναει απο το υποτιθεμενο playstore τοτε ποιος σας εγγυαται οτι η ειδηση δεν ειναι ραδιοαρβυλα; Σχεδον ολλα αυτα τα κινητα ερχονται χωρις playstore και στη συνεχεια το περναει ο καθε (κινεζος συνηθως) πωλητης,οποτε....
  3. kss207rc

    PC Freezes

    Δεν εχει σημασια αυτο,μπορει το προβλημα να υπαρχει οταν 'γεμιζουν' και οχι οταν απλα χρησιμοποιεις 1,5gb για το συστημα.
  4. Σημαινει οτι ειναι η αναβαθμισμενη εκδοση του snapdragon 800,το αρχικο chip ηταν το MSM8974 και επιτα αναβαθμιστηκε στο MSM8974AB κανε μια αναζητηση στο google αν θελεις να δεις ποιες ειναι ολλες οι διαφορες. Η απλα δες εδω. http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_%28system_on_chip%29
  5. kss207rc

    PC Freezes

    Αν θελεις δοκιμασε το παρακατω ισως να δουλεψει, Ανοιξε το nvidia controll panel -> 3d settings -> manage 3d settings -> global settings -> power managment mode και το βαζεις απο adaptive σε maximum performance Αυτη η ρυθμιση 'κλεινει' τη διαχειρηση ενεργειας στη καρτα γραφικων,δηλαδη δεν θα κατεβαινουν οι συχνοτητες για εξοικονομιση ενεργειας. Εγω ειχα κολληματα με τους 320.49 κυριως και αυτο ελυσε το προβλημα,μπορεις να το δοκιμασεις και να δεν κανει κατι το γυριζεις στο adaptive.
  6. Πολυ καλη η miui αλλα η διαφορα απο το g2 εχει να κανει επισης και με τη μικρη διαφορα χρονισμων του επεξεργαστη και της μνημης (το mi3 εχει το MSM8974AB chip εναντι του MSM8974)
  7. Έχουμε και τα πρώτα ενεπίσημα benchmark του Mi3 με το Snapdragon,το score είναι 37273 http://www.gizchina.com/2013/12/03/xiaomi-mi3-snapdragon-800-antutu-benchmarks-leaked/
  8. Ετσι ακριβως,αργησε πολυ ομως να βγει και ισως αυτο να ειναι μειον στο τελος. Επισης εμενα με προβληματιζει λιγο και το μεγεθος του γιατι ειναι λιγο τερας και σε αυτο το τομεα με 14.5 εκατοστα υψος(πολυ μεγαλα πλαισια εχει η ατιμη η οθονη,επρεπε να τα ειχαν κανει μικροτερα.)
  9. Η εκδοση με τον snapdragon θα κυκλοφορησει στις 17 Δεκεμβριου προς το παρον μονο preorder μπορεις να κανεις.
  10. Η xiaomi ειναι ενας πολυ αξιολογος κατασκευαστης με τελεια υποστηριξη στο MIUI(εβδομαδιαια update καθε παρασκευη)το οποιο ειναι παρα πολυ καλο σαν λειτουργικο,μεγαλη κονοτητα,αρκετα καλες κατασκευες και θα μπορουσε ανετα να συγκριθει με τους 'επωνυμους' κατασκευαστες. Ειναι μια εκ των τριων δημοφιλεστερων και ποιοτικοτερων εταιριων στην Κινα μαζι με την meizu και την oppo. Νομιζω οτι σε λιγους μηνες θα ανοιξει και το ευρωπαικο καταστημα της εταιριας οποτε σε οτι αφορα την εγγυηση μπορει να μην χρειαζεται να τα στελνουμε Κινα. Οποτε εγω θα στο πρωτεινα αφοβα μιας και ειμαι και γω υποψηφιος αγοραστης. Το μονο που θα σε συμβουλεψω να κανεις ειναι να περιμενεις λιγο καιρο ακομα για να δεις πως θα πανε οι τιμες του xiaomi(μιας και θα κυκλοφορησει σε 15 ημερες περιπου) και γενικα ολης της αγορας(lg g2,nexus 5 κ.τ.λ)
  11. Ναι μπορεις. Διορθωση: Κανεις την παραγγελια σου πχ απο το αγγλικο site και επιλεγεις αποστολη σε Ελλαδα,αν θυμαμαι καλα εχουν και δωρεαν μεταφορικα. Οπως ειπαν και ποιο πανω τα παιδια και τωρα που το ειδα και γω εχουν ανεβασει αρκετα τις τιμες.
  12. Μπορεις να το χρησιμοποιησεις στη σελιδα της logitech για μια αγορα. Οκ το ξερω οτι δεν ειναι κατι σημαντικο αλλα καποιος μπορει να το χρειαζεται και εφ οσον δεν θα το χρησιμοπιησω ειπα να το δωσω.
  13. Χαιρετω το φορουμ, Εχω ενα κουπονι για αγορα απο το καταστημα της Logitech που προσφερει 10% εκπτωση. Επειδη δεν το χρειαζομαι σκεφτηκα να το δωσω σε καποιο φιλο στο φορουμ που το χρειαζεται. Θα αφησω το θεμα ανοιχτο 3 μερες και οποιος ενδιαφερεται ας γραψει ενα σχολιο εδω,επειτα θα κανω μια μικρη κληρωση το σαββατο και θα το στειλω με πμ στον τυχερο.
  14. Απλα πειραν το σχημα του legend τα τεχνικα χαρακτηρηστηκα του desire(λιγο βελτιωμενα) και το επαπροωθουν στην αγορα.
  15. Αν υποστηριζει το hdmi εξοδο ηχου λογικα ναι.Νομιζω οτι αν στειλεις ηχο στον ενισχυτη λογικα μπορει να το μετατρεψει και αυτος σε 5.1 αν τελικα δεν στελνει το hdmi 5.1 Αν συνδεσεις το hdmi στον ενισχυτη και πας στις συσκευες αναπαραγωγης,δηλωνεις ως προεπιλεγμενη συσκευη την εξοδο hdmi και απο εκει μετα κανεις τις αναλογες ρυθμισεις(για windows 7 ολλα αυτα).
  • Δημιουργία νέου...