Προς το περιεχόμενο

bi171184

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    247
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bi171184

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bi171184's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

5

Φήμη

  1. Τελικά ολα οκ,απλά θα μου εμφάνιζε την ενημέρωση για αναβάθμιση μετά από 30 ημέρες (η κάποια στιγμή). Χρησιμοποίησα το windows installation assistant και αναβάθμισα κανονικά.ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!
  2. Καλησπέρα, Σε νέο pc (7600x, b650,ddr 5, m2 nvme)με καθαρή εγκατάσταση windows 10 pro, δεν μπορώ να κάνω upgrade σε windows 11.το pc health check για το upgrade μου εμφάνιζε ότι πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το secure boot.για να γίνει αυτό, εκανα την μετατροπή του δίσκου σε gpt (ήταν mbr) και το ενεργοποίησα. τωρα,ενώ το pc health check μου εμφανίζει ότι το σύστημα μου είναι έτοιμο πλεον για τα windows 11,στις ρυθμίσεις - windows update μου εμφανίζει δεξιά ότι ο υπολογιστής δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τα windows 11 και πως να το δω με το πρόγραμμα pc health check.εκανα απεγκατάσταση τις τελευταίες ενημερώσεις κ πάλι εγκατάσταση,αλλά το μήνυμα παραμένει κ στο update δεν μου εμφανίζει κατι νέο. γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστω εκ των προτέρων
  3. Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Έχει να κάνει μήπως η (Ελληνική) διεύθυνση που έχει δηλωθεί?
  4. καλημέρα, Έκανα αναβάθμιση απο 7 σε 10 και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να διαγράψω τον φάκελο windows old για να μην μου πιανει χώρο στον δίσκο. Δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω στα 7 πάλι.
  5. Δοκιμασα την αμεσως επομενη ρυθμιση στην κλιμακα μεγεθυνσης 125% αλλα μου χαλαει την αναλυση στις εφαρμογες (pixels+θολουρα). Θα δοικιμασψ και τον φακο,ευχαριστω.
  6. 1)ναι,το εχω κανει αυτο αλλα εξακολουθουν και ειναι αρκετα μικρα ωστε να με δυσκολευουν στην χρηση..δεν υπαρχει κατι αλλο? 2)οποτε δεν χρειαζονται "καθαρη" απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση.. 3)ευχαριστω!
  7. Καλησπερα εκανα αναβαθμιση απο 7 σε 10 και εχω καποιες ερωτησεις: 1)πως μπορω να μεγαλωσω τα εικονιδια στην κατω μπαρα?ειναι πολυ μικρα! 2)drivers της καρτας γραφικων πρεπει να ξαναπερασω (r9 290 οι τελευταιοι)?? 3)γινεται να κανω .iso τα windows σε περιπτωση που χρειαζτω format καποια στιγμη?
  8. επειδή δεν ήξερα σε πιο θέμα να ποστάρω το παραπάνω πρόβλημα, το ανέβασα και στην ενότητα μονάδες αποθήκευσης και βρέθηκε τελικά λύση. Παρακαλώ να διαγραφεί και συγγνώμη. Ευχαριστώ.
  9. bi171184

    no operation system found σε windows 10

    καλησπέρα, Έπειτα απο clean install windows 10 σε καινούργιο ssd και μετά απο την εγκατάσταση των τελευταίων updates, μου έβγαλε 2 φορές το παραπάνω μήνυμα στο boot..αναγκάστηκα και ξαναγύρισα σε 8.1 pro και σκέπτομαι να κάνω upgrade σε 10 πάλι μπας και... τι κάνω?
  10. χμμ.. τωρα παρατηρώ ότι ενώ φαίνεται κανονικά σαν δίσκος 3 -> με σύνδεση -> σε καλή κατάσταση (ενεργό πρωτεύον διαμέρισμα) με μπλέ γραμμή, όπως και οι υπόλοιποι δίσκοι παραπάνω, στην ονομασία αναφέρει μόνο caviar green και όχι στην συνέχεια το γράμμα της ακολουθίας του σκληρού, δηλαδή: caviar green (F:) όπως για παράδειγμα είναι ο προηγούμενος caviar green (E:)​ λείπει το (F:)!
  11. ναι, κανονικότατα όπως και οι υπόλοιποι 2 wd που είναι συνδεδεμένοι. εν φαίνεται μόνο στο "αυτός ο υπολογιστής" -> συσκευές, οπότε και δεν μπορώ να μπώ στα αρχεία μου!
  12. καλησπέρα, Μετά απο εγκατάσταση windows 10 στο pc της υπογραφής μου και προσθήκη ενός ακόμη SSD, δεν μου διαβάζει έναν απο τους 3 WD στα αρχεία μου -> "αυτός ο υπολογιστής". Απο BIOS αλλά και απο τις συνδεδεμένες συσκευές στις ρυθμίσεις των Windows, φαίνεται κανονικά ο σκλήρός. Τι μπορεί να φταίει? ​
  13. καλησπέρα, Μετά απο εγκατάσταση windows 10 στο pc της υπογραφής μου και προσθήκη ενός ακόμη SSD, δεν μου διαβάζει έναν απο τους 3 WD στα αρχεία μου -> "αυτός ο υπολογιστής". Απο BIOS αλλά και απο τις συνδεδεμένες συσκευές στις ρυθμίσεις των Windows, φαίνεται κανονικά ο σκλήρός. Τι μπορεί να φταίει?
  • Δημιουργία νέου...