Προς το περιεχόμενο

panos009

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    95
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panos009

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1991

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

panos009's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση! Έψαξα λίγο τις ρυθμίσεις της μητρικής αλλά δε βρήκα κάτι επειδή δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα είπα να ρωτήσω.
  2. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και πως αντιμετωπίζετε? Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με τις μνήμες του υπολογιστή. Ενώ η μητρική (MSI 870A-G54) υποστηρίζει μέχρι 16 GB έχω βάλει 12 (3x4GB DDR3) έχοντας windows 7 64bit, παρόλα αυτά ενώ βλέπει και τα 12 χρησιμοποιεί μονό τα 8GB. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας
  3. Με το easyBCD το έκανα απ τα win7 που ειναι στο πρώτο δίσκο!
  4. Καλημέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα έχω win7(C:) έβαλα σε έναν άλλο σκληρό τα win8(D:) μετά το format όμως ο (D:) μετατράπηκε σε (C:) το διόρθωσα απ το bios έφτιαξα και το dual boot στα win7(C:) μπαίνω κανονικά όταν όμως πάω να μπω στα win8(D:) μου λέει ότι δε βρέθηκε λογισμικό ενώ αν κάνω το (D:) πρωτεύων μπαίνω κανονικά στα win8! Γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να γίνετε αυτό και πώς διορθώνετε?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Γι αρχή σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας εξέτασα όλες τις λύσεις που μου προτείνατε, αρχικά για να το στείλω για service μου ζητάνε τουλάχιστον 250€ οπότε δε το συζητάω καν το να το φτιάξω μόνος μου θα ήταν μια λύσει αλλά τα προβλήματα είναι ότι δεν έχω ξανανοίξει laptop με όλα τα ρίσκα που συνεπάγονται και το βασικότερο είναι ότι λόγο τις δουλειάς μου το χρειάζομαι άμεσα δεν έχω χρόνο να το ψάξω καλά, γενικά το μηχάνημα είναι πενταετίας κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί λόγο παλαιότητας (αν και δεν είχα στο μυαλό μου να το κάνω τώρα μου ήρθε λίγο ξαφνικό) οπότε λέω να καταλήξω για κάποιο καινούργιο μέχρι 650€. Είμαι ανάμεσα σε δύο θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας: (Είμαι γραφίστας συνήθως χρησιμοποιώ τις τελευταίες σουίτες τις adobe άρα θέλω κάτι με καλή οθόνη και πολύ μνήμη) Samsung 300E5C-S01 http://www.skroutz.g...-4GB-750GB.html Dell Inspiron N5050 http://www.skroutz.g...-4GB-500GB.html
  6. Αυτές τις γραμμές μου βγάζει: Ναι η 8600 είναι θα με συνφερε να το φτιάξω να δω για καινούργιο ως λύση ανάγκης? Το είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια 500ευρώ
  7. Καλημέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα πρωτόγνωρο τουλάχιστον για εμένα. Επιχείρησα να μετατρέψω ένα DVD σε mp4 με το Free make video converter λίγο πριν ολοκληρωθεί η μετατροπή μου χτύπησε μπλε οθόνη ρίχνοντας την ανάλυση στο 640x … και γεμίζοντας η οθόνη γραμμές, απογοητεύτηκα στην αρχή πιστεύοντας ότι ήθελε φορματ αλλά πολύ γρήγορα μια δεύτερη και μεγαλύτερη απογοήτευση ήρθε να καλύψει τη πρώτη καθώς και μετά το φορματ παρέμενε η χαμηλή ανάλυση και η γραμμές στην οθόνη υποθέτω λοιπών ότι μάλλον δημιουργήθηκε πρόβλημα στη κάρτα γραφικών το κακό είναι ότι πρόκειται για laptop (acer aspire5920) παρόλα αυτά δε το κάνει πάντα αμέσως π.χ. κατά τη διαδικασία του πρώτου φορματ δε το έκανε δούλευε κανονικά στο επόμενο φορματ όμως το έκανε! Απ τη περιγραφή μπορείτε να καταλάβετε τι είναι? αν όντος έχει χτυπηθεί η κάρτα γραφικών ξέρει κανείς πόσο μπορεί να κοστίσει περίπου και αν είναι εφικτό να την αντικαταστήσω μόνος μου μήπως γλυτώσω το service?
  8. Καλημέρα θέλω να μετατρέψω ένα DVD σε κάποια συμπιεσμένη μορφή video (mp4, avi...) ξέρει κανείς κάποιο γρήγορο τρόπο γιατί προσπάθησα με το DVDFab αλλά ήθελε 9ώρες το video είναι διάρκειας 50΄ και μεγέθους 2,5GB. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  9. Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν πάρω ένα δικτυακό σκληρό και των συνδέσω στο router(ethernet) πως θα μπορούσα να έχω πρόσβαση σε αυτόν από το internet ώστε να μπορώ ν ανεβοκατεβάζω αρχεία απ όπου κ αν είμαι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  10. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας με βοηθήσαν αρκετά!
  11. Φυσικά το θυμάμαι γιαυτό ρώτησα αν γίνετε σε GMAIL λογαριασμό.
  12. Σε POP3 το έχω κάνει! Παλιά που είχα ένα hotmail ότι αλλαγές έκανα τις έπαιρνε αυτόματα κ ο λογαριασμό έτσι αρχειοθετούσα τα mail μου σε φακέλους!
  13. Καλησπέρα έχω ένα λογαριασμό Gmail και τον σύνδεσα με το Outlook, πως μπορώ ότι αλλαγές κάνω απ το outlook να γίνονται και στο λογαριασμό μου (π.χ. δημιουργία φακέλων, μεταφορά mail, διαγραφή κτλ.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
  14. Καλησπέρα τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι να ανεβάσω ένα backup των σημαντικών μου αρχείων σε κάποιο server μεταφοράς αρχείων έχω ξεχωρίσει το Google Drive λόγο κόστους κυρίως (100Gb / 5 month)αλλά κ αξιοπιστίας (google) πώς σας φαίνεται η ιδέα? Έχει δοκιμάσει κανείς το google drive, είναι σταθερό, η ταχύτητα μεταφοράς είναι ικανοποιητική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
  15. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας πολύ χρήσιμη υπηρεσία! Yπάρχει τρόπος να μεταφέρω κ τους φακέλους με τα υπόλοιπα mail απ το hotmail στο gmail? (αν δε κάνω λάθος πρέπει να γίνετε κ με προγράμματα τύπου outlook , thunderbird)
  • Δημιουργία νέου...