Προς το περιεχόμενο

Lagoudisio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    240
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Lagoudisio

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.086 προβολές προφίλ

Lagoudisio's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Lagoudisio

    Android Applications

    Λοιπον, τελικα εβαλα το sygic (thanks karmen) και εκανα την πρωτη διαδρομη. Ολα οκ εκτως απο ενα σημειο(αεροδρομιο) οπου μου τα χαλασε λιγο(με εστελνε σε αδιεξοδο). Επισης, αλλο ενα ακομα ελατωμα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις δυο γλωσσες πληκτρολογιου μαζι(και να κανεις switch). Κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα και κανει την δουλεια του. Αλλα το κινητο δεν ειναι για GPS(πολυ καψιμο μπαταριας). Αυτα ειχα να πω!
  2. Lagoudisio

    Android Applications

    Ευχαριστω! Το sygic θα δουλευει και στην 2.3.4(αν την βαλω)?
  3. Lagoudisio

    Android Applications

    Καλησπερα παιδια. Εχω το Galaxy S και θελω να ψαχτω λιγο με το GPS του. Τι ακριβως χρειαζομαι για να λειτουργησω το GPS? Πρεπει να κατεβασω καποιο app και χαρτες? Αν ναι προτεινετε μου ποια. Ευχαριστω!
  4. Lagoudisio

    Minecraft

    Που τους κρυβουν?
  5. Lagoudisio

    Minecraft

    Θελω! Εχεις κανει update τον server σε 1.6.6? Ειμαι whitelisted? Ασχετο, αλλα πιστευω οτι το MC χρειαζεται δικια του Ελληνικη κοινωτητα. Αν καποιος ενδιαφερετε, μπορω να βοηθησω(αν και το www.minecraft.gr εχει παρθει. Λετε να ετοιμαζουν κοινωτητα?)!
  6. Εγω εβαλα την DarkyROM v10.1 (2.3.3 Gingerbread). Αρκετα ευκολη διαδικασια μπορω να πω. Δεν το εχω ψαξει και πολυ, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα. Ισως να φταιει το οτι δεν ειχα δουλεψει αρκετα την froyo 2.2.1 και ετσι δεν πολυ καταλαβαινω την διαφορα. Δεν εχω ελληνικο swype τωρα ρε γαμωτο.
  7. Ναι δεν ειναι τιποτα. Επισης, θα σου προτεινα τις 4-5 πρωτες φορες που θα το φορτισεις να εχεις αφησει να αδειασει τελειως η μπαταρια(να εχει κλεισει το κινητο) και να το φορτιζεις μεχρι 100%. Ειναι καλο για την μπαταρια.
  8. Μεγιες και καλομιλητο(?). Τεσπα, update κανει απο μονο του μεσω Skies. Εγκατεστησε το προγραμμα, συνδεσε το κινητο και θα το κατεβασει. Αν θες να ψαχτεις παραπανω τσεκαρε αυτα τα links: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=152 http://www.bytheway.gr/forumdisplay.php?f=237 Εγω αυριο θα δοκιμασω να βαλω για πρωτη φορα custom rom(Darky's v10.1). Ελπιζω να μην το καψω και κλαιγομαι μετα... Αν θελησεις και microSD τσεκαρε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/410235-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-microsd-16gb-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-galaxy-s/ Σημερα πηρα την Kingston 16gb και θα την βαλω σε λιγο.
  9. Δεν το εχω ψαξει πολυ ακομα τον γαλαξια λογω εξεταστικης, αλλα μεχρι στιγμης ειμαι ικανοπιημενος και με το παραπανω θα ελεγα. Θα σου προτεινα να δεις τι χρηση θα κανεις στο κινητο και αναλογα να επιλεξεις. Ρωτα και στο καταστημα να σου πουν πιο ταιριαζει περισσοτερο στα μετρα σου. Και οπως λενε τα παιδια, πηγαινε δες και τα δυο απο κοντα. Καλη αγορα σου ευχομαι!
  10. Δεν ξερω τι επιδοτηση εχεις, αλλα μπορεις να τα παρεις και απο εδω αρκετα πιο φτηνα: Galaxy S: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7395/Samsung-GT-i9000-Galaxy-S-Android-8GB-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-Samsung-i9000-Galaxy-S-Android-GR Optimus 2X: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8408/LG-Optimus-2X-P990-Android-2-2-FroYo-Dual-Core-nVidia-Tegra-2-CPU-4-IPS-Screen-8MP-Camera-HDMI-FullHD Αν σου βγαινουν πιο φθηνα με την επιδοτηση καλως, αλλιως παρτα απο εδω και χρησιμοποιεισε την επιδοτηση για μειωση λογαριασμου. Εγω το Galaxy S απο εκει το πηρα(πριν μια εβδομαδα περιπου) και ειμαι ικανοποιημενος.
  11. Γνωριζω οτι ποτε η χωρητικοτητα δεν ειναι οσο λενε, αλλα εδω εχει αρκετη διαφορα. Κανονικα το SGS ειναι 8gb, αλλα εμενα μου δειχνει 5,6gb. Κατι μου λεει οτι θα χρειαστω microsd συντομα...
  12. Lagoudisio

    Minecraft

    Δεν υπαρχουν! http://www.youtube.com/watch?v=MfReRe1fzPo
  13. Εχεις δικιο. Θα κανω υπομονη λιγες μερουλες και μετα θα το ψαξω περισσοτερο. Εσεις οι πιο παλιοι κατοχοι, μεχρι τωρα ειστε ικανοποιημενοι με το SGS?
  • Δημιουργία νέου...