Προς το περιεχόμενο

spiros1976

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με spiros1976

  • Ημερομηνία γέννησης 06/09/1976

spiros1976's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. spiros1976

    ***Μεταχειρισμένα βιβλία***

    Δειτε και αυτο: www.trueque.gr, όπου κατά βάση πωλούνται και αγοράζονται βιβλία, περιοδικά, CDs, DVDs, video games, δίσκοι βινυλίου χωρίς χρήματα. Οι ανταλλαγές διευκολύνονται από τη χρήση μίας εναλλακτικής μονάδας - δεν χρειάζεται κάποιος να διαθέτει ευρώ ή κάποιο άλλο νόμισμα για να αγοράσει κάτι. Ειναι καινουργιο site. Όσο αυξάνονται τα μέλη τόσο θα αυξάνονται και οι αγγελίες προσφοράς/ζήτησης.
  2. H Γαλλική εταιρεία Total Immersion, εισήγαγε μια καινούργια τεχνολογία στον χώρο του marketing με την ονομασία augmented reality. Πρόκειται για μια περίεργη ονομασία που περιγράφει το εξής: Έχετε εκτυπωτή και web camera? Εκτυπώστε μια ειδική φωτογραφία, κρατήστε την μπροστά στην κάμερα και θα δείτε ξαφνικά να προβάλλεται μια τρισδιάστατη εικόνα που αλληλεπιδρά με την εκτυπωμένη φωτογραφία!!! Η ιδέα και η εφαρμογή της είναι εξαιρετική δίνοντας στον χρήστη μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα virual εμπειρία παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το εκάστοτε προϊόν ή υπηρεσία. Η Augmented Reality είναι κάτι παρόμοιο με την εικονική πραγματικότητα αλλά με διαφορετική προσέγγιση. Αντί ο υπολογιστής να σχεδιάζει από του μηδενός έναν εικονικό κόσμο, και όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν να αλληλεπιδρούν με τον χρήστη, κάνει κάτι πιο έξυπνο. Μέσω βίντεο , προβάλει στον πραγματικό κόσμο, εικονικά αντικείμενα, τα οποία όμως αλληλεπιδρούν με τα αντικείμενα του πραγματικού κόσμου, και λόγω του ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον πραγματικό, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να μην είναι εφικτό να ζήσεις μέσα σε αυτόν τον κόσμο, αλλά προσφέρει τόσες δυνατότητες ,που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τα αντικείμενα γύρω μας. Φανταστείτε το σαν επεξεργασία βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Για τους σχεδιαστές είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δημιουργούν και να παρουσιάζουν πρωτότυπα, τα οποία αλλάζουν κατά βούληση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Για τον απλό κόσμο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μας βοηθά να παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες για ένα προϊόν και με πιο άμεσο τρόπο , χωρίς μάλιστα ο επιχειρηματίας που μας το πουλάει να χρειάζεται να επενδύσει σε κάτι παραπάνω από μια webcam και έναν υπολογιστή με το κατάλληλο λογισμικό. Για παράδειγμα όπως φαίνεται σε ένα βίντεο της εταιρίας που λανσάρει το AugmentedReality ο πελάτης μπαίνει σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, και παίρνει ένα φυλλάδιο με την διαφήμιση ενός νέου μοντέλου (που πιθανόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα). Πηγή: http://www.e-forum.gr/phpbb3/viewtopic.php?p=489#p488
  3. Με τη νέα υπηρεσία Citi Mobile οι “οπαδοί” του iPhone και πελάτες της Citibank θα μπορούν σύντομα και στην Ελλάδα να πραγματοποιούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια όλες τους τις τραπεζικές συναλλαγές από την αγαπημένη τους συσκευή. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην Αμερική το Citi Mobile μέσω iPhone προσφέρεται ήδη και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς μέσα στην πρώτη μόλις εβδομάδα διάθεσης της υπηρεσίας πάνω από 13.000 πελάτες της Citi "κατέβασαν" τη νέα εφαρμογή από το iTunes και τα σημεία πώλησης της Apple (http://www.e-forum.gr/phpbb3/viewtopic.php?p=513#p513).
  • Δημιουργία νέου...