Προς το περιεχόμενο

rupak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    166
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με rupak

  • Ημερομηνία γέννησης 05/02/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Vita brevis, ars longa..

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.535 προβολές προφίλ

rupak's Achievements

  1. rupak

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα! Ψάχνω για αξιόπιστο φορτιστή τοίχου, κατα προτίμηση με δυο θύρες ώστε να μπορώ να φορτίζω ταυτόχρονα δυο συσκευές κινητό,ταμπλετ κλπ. Είχα πάρει παλιότερα αυτόν της blitzwolf και βγήκε αξιοπρεπής. Υπάρχει κάποια καλή πρόταση?
  2. rupak

    Προτάσεις βιβλίων

    Δεν θα πρότεινα σε κάποιον που θέλει να γνωρίσει τον King, να ξεκινήσει με το "The stand". Οι περίπου χίλιες του σελίδες με τον πλούσιο κόσμο που χτίζει απευθύνονται περισσότερο σε αχόρταγους αναγνώστες του King. Άφησέ το για αργότερα, όταν πιθανόν θα λατρεύεις ήδη τον συγγραφέα και θα θέλεις κάποιον τέτοιο τόμο για να το ευχαριστηθείς-"ξεχαρμανιάσεις".
  3. rupak

    Προτάσεις βιβλίων

    Τα Ανεμώλια είναι το επόμενο του Ζουργού που θα πιάσω. Η σκιά της πεταλούδας και η αηδονόπιτα ήταν καταπληκτικά.
  4. rupak

    E-book reader?

    Ενώ για ανάγνωση λογοτεχνίας είναι ιδανικό και με έχει βολέψει αφάνταστα, δεν θα το συνιστούσα για internet browsing. Πολύ αργό, κακή απόκριση και κουράζει. Αυτά συγκεκριμένα για το kobo aura που χρησιμοποιώ.
  5. Χρειάζομαι έναν εξ. σκληρό για να περάσω μεταξύ άλλων αρκετά αρχεία 10+ gb το καθένα (από capture miniDV κασσετών). Καθαρά για backup, θα περαστούν και θα πάει ο σκληρός κατευθείαν στο ντουλάπι. Είδα από νήμα των προσφορών αυτόν http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/intenso-6021560-1tb-25-usb-30-mayro/prod3941215pp/ και σκέφτομαι να τον παραγγείλω. Υπάρχει κάποια αντιπρόταση ή απόψεις για τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο; Μέγεθος 1tb και κοντά στο 50αρικο μου φάνηκαν αρκετά καλά.
  6. rupak

    Προτάσεις βιβλίων

    Στη σκιά της πεταλούδαςΚαταπληκτικός Ισίδωρος Ζουργός, το δεύτερο βιβλίο του που διαβάζω και θα ακολουθήσουν σίγουρα και τα υπόλοιπα. Με έχει κερδίσει η γραφή του όσο κανείς άλλος Έλληνας σύγχρονος μυθιστοριογράφος. Προτείνεται σε όσους ενδιαφέρονται για ελληνικό ιστορικό μυθιστόρημα!
  7. Με μια γρήγορη αναζήτηση και με κάθε επιφύλαξη:
  8. rupak

    Προτάσεις βιβλίων

    Χωρίς να έχω διαβάσει άλλες μεταφράσεις/εκδόσεις, έμεινα ευχαριστημένος από Καστανιώτη.
  9. rupak

    E-book reader?

    Να ρωτήσω τους φίλους με kindle, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το pocket που χρησιμοποιώ στο kobo? Ή ίσως το ίδιο το pocket για kindle? Για όσους δεν γνωρίζουν, με ένα απλό κουμπάκι add-on στoν browser, ότι άρθρο με ενδιαφέρει σε οποιαδήποτε σελίδα το στέλνω απευθείας στο kobo, όπου τροποποιημένο και πιο ευανάγνωστο μπορώ να το διαβάσω. Θέλω να μοιραστώ κάποια άρθρα από έναν φάκελο στον pocket λογαριασμό μου με χρήστη kindle, αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο. https://www.youtube.com/watch?v=mKdUg8Ovqq8
  10. rupak

    E-book reader?

    Tα pdf είναι λίγο "περίεργα" για ανάγνωση σε ereader. Το kobo aura δεν έχει σχεδιαστεί για να διαβάζεις pdf αλλά παρ' όλα αυτά κάποια pdf μπορώ και τα διαβάζω αξιοπρεπώς. Κατά τα άλλα θα πρότεινα να αγοράσει κάποιος ereader αν έχει σκοπό να διαβάζει ebooks (epub κλπ) και όχι για pdf.
  11. rupak

    E-book reader?

    Ποιο ήταν το θέμα που αντιμετώπισες με την σταθερότητα των kobo? Οδεύω προς δεύτερο καλοκαίρι που χρησιμοποιώ το aura και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στην λειτουργία του. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που αγόρασα e-reader. Να με απασχολεί μόνο το διάβασμά μου και όχι διάφορα θεματάκια σταθερότητας.
  12. rupak

    Das Fitness Thread #1

    Μπράβο φίλε, θέλει πολύ αυτοέλεγχο και ισχυρή θέληση για κάτι τέτοιο. Μιλάω έχοντας χάσει και εγώ 20+ κιλά, πόσο μάλλον για τα κιλά που ξεφορτώθηκες εσύ. Δώσε χρόνο στο σώμα σου και με τα βάρη θα στρώσει από δω και πέρα σιγά σιγά. Για μένα το εξαιρετικά δύσκολο αυτή την περίοδο που θέλω να στεγνώσω λιγάκι και χαμηλώνω υδατάνθρακα είναι τα night cravings! Εκεί είναι που συνειδητοποιώ πως ακόμα ο εγκέφαλός μου σκέφτεται ώρες ώρες ακόμα ως "χοντρός" και δίνει εντολή να πάω στο ψυγείο και να το αδειάσω όπως είναι, και τα κατεψυγμένα μαζί! Οπότε αυτοέλεγχος και πειθαρχία στο πλάνο!
  13. rupak

    Προτάσεις βιβλίων

    Παρόλο το λόγιο ύφος του Κονδυλάκη μπορεί κάποιος να διακρίνει στο βάθος στοιχεία dark ερωτικής ιστορίας. Σε συνδυασμό με τον γλωσσικό ιδιωματισμό των Κρητών και τις βουκολικές περιγραφές τοπίων, ήταν ένα απολαυστικότατο ψυχογράφημα. Πολύ σύντομο σε έκταση και διαβάζεται με μιας.
  14. Triple 9 Σαφώς έχουμε δει πολύ καλύτερες με διεφθαρμένους αστυνομικούς, ένοπλες ληστείες, γκανγκστεριλίκια και γκέτο αλλά οι λάτρεις του είδους θα περάσουν πολύ καλά βλέποντάς την. 6-6,9/10
  15. Έχω ένα Cube Talk 9x u65gt εδώ και περίπου ένα χρόνο που κυριολεκτικά κάθεται. Πολύ κακή αγορά μιας και το πήρα, το χάρηκα μια-δυο εβδομάδες και μετά απλά με κέρδισε το 5,5αρι καινούριο μου τηλέφωνο και το τάμπλετ δεν το ξανάπιασα. Το είχα πάρει από εδώ στα 160 ευρώ, και τώρα καινούριο βλέπω έχει 140ευρώ. Αξίζει να το πουλήσω και πόσο ή καλύτερα να το κρατήσω για σουβέρ;
  • Δημιουργία νέου...