Προς το περιεχόμενο

anifiend

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    207
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

anifiend's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

116

Φήμη

  1. Το νετφλιξ θα ανεβάζει τις τιμές όσο το παίρνει μέχρι να βρεθεί ο ανταγωνιστής που θα του πάρει τη θέση ή να βγει κάτι νέο. Έτσι πάνε αυτά. Οι 5-10 που θα πάνε σε stremio, debrid, torrents και ότι άλλο δεν τους ενδιαφέρουν. Έχουν πλέον τόσο ευρύ κοινό. Έχουν καθιερωθεί. Ε, πάνε πλέον για το πολύ κέρδος και είναι και αναμενόμενο.
  2. Συνεχίζει να κυριαρχεί παρόλο που έχει σχετικά χαμηλό bitrate. Αυτό το "spotify hifi" ακόμα έρχεται. Πάντως ο αλγόριθμος που έχει για δυναμικές playlists είναι κορυφαίος. Πράγματι μια συνδρομή που αξίζει, και αν το συνηθίσεις πολύ δύσκολο να το ακυρώσεις. Πολύ χρήσιμο και το spotify connect όπου το βάζεις να παίζει σε tv/hi-fi και το ελέγχεις από παντού. Δείτε και τη μίνι σειρά The Playlist που δείχνει πως ξεκίνησε.
  3. Δεν είναι leak. Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι διάλογοι της ταινίας ήταν γνωστοί εδώ και χρόνια.
  4. Καλησπέρα! Χαρίζονται παλαιά έπιπλα σε πολύ καλή κατάσταση. Παραλαβή από Παγκράτι, Αθήνα. Υπάρχουν διαθέσιμα: - κρεβάτι μονό (χρώμα καφέ κλασσικό) - κρεβατοκάμαρα διπλή με κομοδίνα και έπιπλο τουαλέτα (χρώμα καφέ κλασσικό) - καναπές τριθέσιος με 2 πολυθρόνες (χρώμα χρυσαφί) - έπιπλο τηλεόρασης (καφέ ανοιχτό) - τραπεζάκι σαλονιού τετράγωνο 90x90 - έπιπλο μπαρ/ hi-fi με βιτρίνα (καφέ σκούρο) - έπιπλο γραφείο-βιβλιοθήκη (καφέ ανοιχτό) - διάφορα ντουλάπια αποθηκευτικά Όποιος ενδιαφέρεται ποστ και ΠΜ
  5. Λογικό είναι. Με τόσα σκουπίδια που βγάζουν βαρέθηκε ο κόσμος. Αλλά να κάνει τόση ζημιά το άτιμο το κρίκετ; Πως την έπαθε έτσι η disney? 😆
  6. Έχω voucher 45% και κοιτάω για κάτι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό που να μην είναι της σειράς. Το sensira το 18αρι μου βγαίνει κάπου 500€ και το ecolandia και τα inventor 550€. Τα 900 μου φαίνονται υπερβολικά σα διαφορά και ας είναι σούπερ τιμή για το perfera.
  7. Σ'ευχαριστώ για την πρόταση αλλά ξεφεύγει αρκετά η τιμή. Από αυτά που ανέφερα τι προτείνεις;
  8. Νομίζω η πρώτη σκέψη που έχουν οι περισσότεροι είναι αυτή. Σε κάποιο επόμενο version θα γίνει κι αυτό. Και μετά σε κάποιο άλλο version το bot θα σε αντικαταστήσει γενικώς γιατί μάλλον θα δουλεύει πιο έξυπνα από εσένα (και εμένα).
  9. Ποσό που διαθέτουμε : 600€ με voucher 45%, δηλαδή κάπου 1100 αρχική Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Αντικατάσταση σε παλιό 12αρι inverter που ήταν ανεπαρκές προς οριακό (ήταν αρχικά σε μικρότερο χώρο) Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Να υποστηρίζει voucher και αν έχει και δωρεάν εγκατάσταση καλό θα'ναι. Συμφέρει αυτή τη στιγμή το πλαίσιο λόγω επιστροφής eurobank Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: 70% ψύξη / 30% θέρμανση Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανση κτλ: Περιστασιακή πηγή θέρμανσης, αποκλειστική σε ψύξη Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό των τετραγωνικών και αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλόνι-Κουζίνα 50τμ,. Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Μοσχάτο, 6-35C Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αδιάφορα Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Καλούτσικες μονώσεις, νότιος προσανατολισμός, υγρασία τον χειμώνα. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε: 5110.97Watt 4395.43KCal/h 102.22Watt/m2 87.91KCal/h/m2 για 20C Καλημέρα συμφορουμίτες. Ψάχνω νέο κλιματιστικό για το σαλόνι (και επέκταση προς κουζίνα που είναι ξεχωριστό δωμάτιο αλλά δε θα μπεί κλιματιστικό εκεί) μιας που παίζει και voucher. Η χρήση είναι περισσότερο για ψύξη. Για θέρμανση μπαίνει και καλοριφέρ οπότε θα χρησιμοποιηθεί μόνο συγκεκριμένες ώρες. Με ενδιαφέρει να πάω σε κάτι με καλή ποιότητα κατασκευής και όσο το δυνατόν χαμηλή κατανάλωση. Αν είναι και αθόρυβο ακόμη καλύτερα. Wifi και λοιπά έξτρα δε με πολυνοιάζουν. Για τον χώρο που έχω λογικά πάω για 18αρι. Μάλλον από Πλαίσιο λόγω voucher, επιστροφής eurobank και δωρεάν εγκατάστασης. Δε νομίζω να μπορεί να βρεθεί κάτι αντίστοιχο σε κοντινή τιμή από αλλού. Υπάρχει εμπειρία από εγκατάσταση από πλαίσιο; Είστε ευχαριστημένοι; Είμαι ανάμεσα σε Daikin Sensira, Fujitsu Ecolandia, Inventor Comfort, Inventor Legend
  10. Αυτές οι απολύσεις ήταν λίγο αναμενόμενες. Είχαν προσλάβει πολύ κόσμο λόγω covid αφού είχε αυξηθεί η ανάγκη για προσωπικό στα digital και κυρίως σε υποστήριξη, πωλήσεις και γενικότερα επικοινωνία με τους πελάτες. Ήταν πολύ μεγαλύτερη η κίνηση των διαφημίσεων στο FB όταν τα φυσικά καταστήματα είχαν κλείσει. Τώρα επιστρέφουμε στα προηγούμενα δεδομένα. Τα λόγια βέβαια που λέει ότι και καλά δεν περίμενε να μειωθούν τα έσοδα είναι λίγο παραμύθι. Επίσης δεν αναφέρει πόσοι από τους 11.000 είναι εκτός Αμερικής και τι παίζει εκεί με αποζημιώσεις κτλ.
  11. Ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να είναι "Τεράστια εμπειρία το Avatar" με υποσημείωση, για όσους το δουν σε κατάλληλη αίθουσα. Γιατί για αυτό πρόκειται. Δεν περιμένουμε το σούπερ σενάριο, πλοκή και ηθοποιούς. Περιμένουμε μια μοναδική εμπειρία όπου μπορείς να χαθείς για 3 ώρες μέσα σε έναν απίστευτο κόσμο. Αυτό έφερε και το πρώτο Avatar και είχε τέτοια επιτυχία. Ο κόσμος το ξανάβλεπε μόνο και μόνο για να ταξιδέψει στην Pandora. O Κάμερον συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος και θα το δείξει και πάλι.
  12. O Ant1 καλά κάνει. Ας αποφασίσει ο καθένας αν θέλει να γραφτεί. Δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί κάποιος να γραφτεί μόνο για 1 μήνα αν θέλει μόνο για το μουντιάλ. Αυτό που λέει η ανακοίνωση πάντως είναι πως λόγω μουντιάλ δίνεται 6μηνη συνδρομή με 20€ αντί για 48 που θα έκανε κανονικά, οπότε είναι καλή τιμή. Αν έχει και καλό περιεχόμενο γενικότερα και αξίζει η συνδρομή εδώ θα φανεί. Από την άλλη, είναι ντροπή το μουντιάλ "η γιορτή του ποδοσφαίρου" να μην είναι σε δημόσιο κανάλι, όπως ντροπή να γίνεται στο Κατάρ υπό τις συνθήκες που γίνεται. Αλλά προφανώς είναι πολλά τα λεφτά. Δεν φταίει η ΕΡΤ για αυτό αλλά οι του ποδοσφαίρου, η ΦΙΦΑ ή όποιος αποφασίζει. Προσοχή μόνο μην πάνε γυναίκες φίλαθλοι στο γήπεδο και αρχίσουν τις "απρέπειες".
  13. Τι να σου πω. Κι εγώ έχω και τα 2 λειτουργικά και τα δουλεύω παράλληλα. Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα στα 11 και το νέο UI βοηθάει να είναι λίγο πιο νοικοκυρεμένο το desktop και με βολεύει που έχει dark mode σχεδόν παντού. Κατά τ'άλλα τη δουλειά μου την κάνω άνετα και στα 10 και στα 11. Γενικότερα όλη η ιστορία είναι μην σου κάτσει να χρειάζεσαι κάτι που δεν παίζει με τίποτα (πχ. κάποια παλιά συσκευή που δεν παίζουν οι drivers). Εκεί συμφωνώ πως θα'χεις θέμα. Για το πόσοι χρήστες είναι αρκετοί για να προστεθεί ένα νέο feature δεν ξέρω. Φαντάζομαι κάτι παραπάνω θα ξέρουν στη Microsoft. Ας προσθέσουν ότι μπορούν αρκεί να μην έχει προβλήματα και να μην είναι βαρύ το λειτουργικό. Αν υπάρχει κάποιο εργαλείο που λείπει και το χρειάζομαι ένα google κάνω και σε 5 λεπτά το έχω προσθέσει.
  14. Δεν υπάρχει λόγος να μείνει κάποιος στα 10 εκτός κι αν έχει πολύ παλιό PC. Στο UI είναι πολύ καλύτερα τα 11. Μπορεί να μην έχουν κάποια τρομερή διαφορά, αλλά ούτε και προβλήματα έχουν. Καλύτερα που δεν βάζουν εξεζητημένα features. Δεν υπάρχει λόγος να βαρύνουν το λειτουργικό για κάτι που θα το χρησιμοποιήσει το 1% των χρηστών. Υπάρχουν άπειρα προγραμματάκια έξω για επιπλέον λειτουργίες για όποιον έχει ανάγκη κάτι.
  15. Αυτό ακριβώς. Οι νέες σειρές του Disney+ δεν βλέπονται και οι ταινίες είναι για μέχρι 12 χρονών. Μετά το Mandalorian το χάος. Μόνο για να δεις τίποτα από τις παλιές ταινίες και κανά ντοκυμαντέρ στο National Geographic αξίζει. Το νέτφλιξ σε ποικιλία και ποιότητα περιεχομένου δεν παίζεται. Όσο μπορεί και κρατάει περιεχόμενο από τρίτους θα είναι πιο μπροστά απ'όλους και είναι αναμενόμενο να κάνει κινήσεις για να κόψει τους τσαμπατζήδες. Το πιο πιθανό είναι να βγάλει παράλληλα το πακέτο με τις διαφημίσεις με τη λογική ότι αν θες το παίρνεις μισοτιμής αλλά θα βλέπεις και καμιά διαφήμιση εδώ εκεί. Όλη η ιστορία είναι ποιος θα επιβιώσει. Γιατί σίγουρα η τηλεόραση θα πάει σε on demand μοντέλο, αλλά δε γίνεται να πληρώνει κανείς 15 συνδρομές. Ή θα αρχίσουν εξαγορές ή θα βγει κάποια στιγμή πακέτο που θα τα'χει όλα μέσα. Τώρα για όσους συνεχίζουν ακόμη να κατεβάζουν, οκ μια χαρά αφού έχετε υπομονή συνεχίστε. Κάποια στιγμή κουράζεσαι από την όλη διαδικασία και λες αντί να ψάχνομαι με torrents, υπότιτλους, storage, nas, vpn, servers κτλ, δίνω 15€ το μήνα να έχω την ευκολία μου. Το να πληρώνει κάποιος για debrid, τι να πω; Παλαιάς κοπής είμαι κι εγώ και αν είναι να πληρώνω τους πειρατές προτιμώ να τα κάνω σουβλάκια. Αλλά τόση μανούρα για να μοιράζεστε τα 15€ του νέτφλιξ; Πολλά είναι; Ούτε 10 λίτρα βενζίνη δε βάζεις. Βάλε νετφλιξ και κάτσε σπίτι. Θα σου βγει φθηνότερα.
  • Δημιουργία νέου...