Προς το περιεχόμενο

kurokokoro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    285
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kurokokoro

  • Ημερομηνία γέννησης 22/09/1982

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://tkouleris.eu
  • Skype
    thodoris.kouleris

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Kallithea
  • Ενδιαφέροντα
    Retro Games, Movies, Anime, Programming, Linux

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Κέντρο της Γης

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kurokokoro's Achievements

  1. Βγάλτε και επεξεργαστή με subscription. 10 ευρώ το μήνα για να κάνουμε τη δουλειά μας.
  2. Βλέπω τα σχόλια και αναρωτιέμαι...Νομίζεται πως το facebook και το instagram στην Ευρώπη έχει μόνο με το να ψάχνεις γκομενάκια ή για ανούσιο σκρόλινγκ; Θα μείνουν άνθρωποι χωρίς εισόδημα και εταιρείες χωρίς διαφήμηση. Το πρόβλημα δεν είναι πως ο Κωστάκης δεν θα μιλάει με την Νίτσα αλλά ότι η Μπαρμπαμπεναφλεκ ΑΕ δεν θα μπορεί να κάνει διαφήμηση και η Λουλουσίτα δεν θα μπορεί να κάνει promotions στο instagram.
  3. Εδώ μιλάμε για πόλεμο. Πάντως νομίζω πως ο ανταγωνισμός με αυτή τη μέθοδο δεν κάνει καλό στο gaming.
  4. Work in progress... Αν το disney+ έχει και το παλιό καλό gargoyles με σωστούς ελληνικούς υπότιτλούς θα περάσουμε καλά. Επίσης, το disney+ γενικά θα έχει καλούς υπότιτλούς ή θα είναι τύπου Amazon prime που τα μισά έχουν τα άλλα μισά δεν έχουν; Αν είναι να πληρώνεις μια υπηρεσία με fan sub τότε ας λείπει το βύσσινο.
  5. Μην μου πεις πως δεν έχεις ακούσει το adblocker; Αλλά ακόμα και με διαφημίσεις δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα; Εγώ, και πολλοί άλλοι, βλέπαμε παιδικά ΜΕ διαφημίσεις. Τουλάχιστον μπορούν αρκετές από αυτές να τις κάνουν skip. Εμείς δεν είχαμε skip.
  6. Τα παιδιά μπορούν να δουν στρουμφάκια εντελώς δωρεάν στο youtube!
  7. Α, γεια σου! Οι περισσότεροι λένε πόσο καλύτερα είναι τα windows και δεν έχουν πληρώσει ούτε μια φορά την ms. Αν είναι τόσο καλά και σούπερ και τα καλύτερα γιατί δεν πληρώνουν και κάτι στην ms. Θέλω office; Μπαίνω στο pirate bay, με κίνδυνο να κολλήσω ό,τι virus υπάρχει και μετά λέω πως είμαι ο καλύτερος. Θέλω Autocad για μια εργασία στη σχολή. Το ίδιο. Γενικά όλοι μιλάνε χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε cent. Ας μην υπήρχε ο μονόφθαλμος και σου λεω εγώ τι θα χρησιμοποιούσαν!
  8. Gnu / Linux ή GNU + Linux όπως θα σου έλεγε ο Stallman!
  9. Είχα περάσει δεύτερο εξάμηνο στο ΤΕΙ Λαμίας το 2001 και η σχολή είχε μόνο ένα εξάμηνο που προηγήθηκε και κανέναν που να έχει πάρει απολυτήριο ακόμα. Τότε ήταν τα δύσκολα χρόνια. Θυμάμαι πως στο πρώτο μάθημα προγραμματισμού κάναμε pascal και όχι c για κάποιο λόγο. Από τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα και όταν αποφοίτησα (2008) υπήρχε καλύτερη οργάνωση από τότε που μπήκα. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά γενικά, απ' ό,τι έχω καταλάβει και από άλλους, ανεξάρτητα από το prestige της σχολής έχει περισσότερο να κάνει με το πόσο αγαπάς το αντικείμενο και θέλεις να ασχοληθείς. Οπότε μην σε απασχολεί ιδιαίτερα αν εσύ έχεις όρεξη να μάθεις περισσότερα από αυτά που σου μαθαίνουν σε οποιαδήποτε σχολή.
  10. Αν πρέπει να κάνεις complete rewrite το code base σου τότε σημαίνει ή πως κάτι έχει πάει εντελώς λάθος ή θες να αλλάξεις τεχνολογία. Ένα project 3+ ετών δεν είναι εύκολο να το κάνεις complete rewrite. Έχει κόστος και μάλιστα από αυτό το κόστος που ο πελάτης μπορεί και να μην καταλάβει την διαφορά στο τέλος.
  11. Αυτό που ψάχνω είναι κάτι σε στυλ HackerRank που σου δίνει την δυνατότητα να γράψεις κώδικα σε δικό τους ide στον browser ή κάποιες ασκήσεις για να τις κάνεις μονος σου. Αλλά σαν συνέχεια της ερώτησης μου, σε επαγγελματικό περιβάλλον πόσο παίζει να κάνεις refactoring τον κώδικα; Δηλαδή, πόσο συχνά μπορεί να κάνεις refactor σε κάποο project;
  12. Ξέρει κανένας κάποιο site με ασκήσεις για refactoring;
  13. Η γλώσσα είναι php και το framework που έχει στηθεί είναι διάφορες μέθοδοι που καλούνται στατικά. Πχ υπάρχει η κλάση users η οποία έχει στατικές μεθόδους που κάνουν insert update και delete. Το framework αυτό είναι procedural αφού δεν έχει ουσιαστικά τίποτα που να παραπέμπει σε oop. Το βασικό επιχείρημα της άλλης πλευράς είναι πως δεν θα επωφεληθεί ένα τέτοιο σύστημα από oop προσέγγιση. Edit: έχω μπει κι από κινητό και γράφω στο forum σαν πιθηκάκι που έχει πιει σαμπάνια... Εξου και οι άσχετες παραθέσεις
  14. Η χρήση του mis έχει να κάνει με εισαγωγή δεδομένων από χρήστες και παραγωγή reports. Το πιο περίπλοκο στο όλο σύστημα είναι τα queries στη βάση.
  15. Management information system. Πληροφοριακό σύστημα
  • Δημιουργία νέου...