Προς το περιεχόμενο

doctor444

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    368
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με doctor444

  • Ημερομηνία γέννησης 28/05/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Holargos,Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

doctor444's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

33

Φήμη

  1. doctor444

    Ερώτηση για youtube premium

    Καινούργιος στο θέμα "Premium".Αν αγοράσω google gift card και προπληρώσω για έναν χρόνο για τούρκικο account,πάλι θα ζητήσει κάρτα Visa ή mastercard?
  2. doctor444

    Xbox Series X Topic v4

    Εκτός από την expansion κάρτα της Seagate, ποιός ειναι ο καλύτερος εναλλακτικός τρόπος για αύξηση της χωρητικότητας tou Series X?
  3. doctor444

    Xbox Series X Topic v3

    Καινούργιος στην κοινότητα του Series X. Ούτε εβδομάδα. Κάτοικος Γερμανίας. Αγόρασα απο G2A 36 μήνες gold Τουρκίας και έκανα και το κόλπο με το 1 ευρώ και το VPN. Όλα κομπλέ με το Ultimate. Διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα εδώ στο φόρουμ, κάποιος είπε ότι μπορεί να γίνει η διαδικασία με το VPN και για παιχνίδια. Είναι αλήθεια ή υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τον λογαριασμό?
  4. doctor444

    Xbox Series X Topic v3

    Μόλις χθες αγόρασα το X. Έχω έναν λογαριασμό που δοκίμασα για εναν μηνα το Ultimate με το 1 ευρώ. Θελω να φτιάξω αυτό με τους 36 μήνες και να αγοράσω 2 παιχνίδια. Να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό ή στον ίδιο είναι καλύτερα?
  5. Για όποιον σκέφτεται να αναβαθμίσει ή να φτιάξει καινούργιο σύστημα ποια θα ήταν η συμβουλή σας?Να περιμένει ή να αρχίσει να αγοράζει?
  6. Σκέφτομαι να πάρω το Cooler Master MasterBox TD500 Mesh ARGB για να ξεκινήσω ένα καινούργιο σύστημα. Έχει κάποιος άποψη για το συγκεκριμένο, ή κάποια άλλη πρόταση?
  7. Αυτή είναι η τιμή του 5800x Και αυτή του 5700x. Τόσο μεγάλη διαφορά έχουν στην κατανάλωση?
  8. Και η επόμενη πρόταση χωρίς wifi ποια θα ήταν? Δεν υπάρχουν τρελές απαιτήσεις.
  9. Ψάχνομαι να φτιάξω ένα καινούργιο σύστημα και υπάρχουν αρκετές επιλογές σε μητρικές κάτω από 200€ για τον 5800x.Θα ήθελα κάποια που να έχει ενσωματωμένο Wifi επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα για καλώδιο στο σπίτι μου. Δεν θα γίνει overclocking. Η αγορά θα γίνει από Γερμανικά καταστήματα (amazon.de,mindfactory.de).
  10. Κάτοικος Γερμανίας εδώ.. 1.5 μήνα χωρίς τηλεόραση, μόνο κινητό! Έχω βρει την συγκεκριμένη στα 440 ευρώ. Αρχίζει από αύριο η προσφορά της. Αξίζει για τα λεφτά της? https://www.google.com/search?client=ms-android-oneplus&sa=X&q=samsung+nu7099+review&stick=H4sIAAAAAAAAAOPgEhIxNLQwMjIxtzA2tDAzMDM1MDc3MV7EKlqcmFtcmpeukFdqbmBpqVCUWpaZWg4AcCFcNjAAAAA&npsic=0&ved=2ahUKEwionbHgkqvhAhVGaJoKHbcvBloQySUoAXoECAkQUA&pie=plaji-i&biw=360&bih=560#lbl=OVERVIEW&pie=plaji-i
  11. doctor444

    Γερμανία και Tea Tv

    Το Hola που παίζω καμία φορά στοίχημα κάνει ή είναι της πλάκας?
  12. doctor444

    Γερμανία και Tea Tv

    Έχω μετακομίσει εδώ κ ένα μήνα στην Γερμανία οικογενειακώς και δεν έχω δει ούτε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς ή ταινία. Θα ήθελα να μάθω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι νόμιμο ή θα φέρει ο ταχυδρόμος κανά ωραίο χαρτάκι με κάνα πρόστιμο 4ψήφιο!! Ευχαριστώ πολύ για όποιον απαντήσει.
  13. Μετά από μετακόμιση άλλαξα θεση στον υπολογιστή και πλέον δεν είναι κοντά στο ρουτερ, ναι μεν είναι στο ίδιο δωμάτιο, αλλά δεν μπορώ με καλώδιο να φτασω το ρουτερ.Εχει κάποιος να προτείνει μια ασυρματη κάρτα δικτύου είτε σε usb σύνδεση είτε συνδεδεμένη με θύρα PCI εσωτερική. Και να ρωτήσω επίσης ποιός τρόπος είναι καλύτερος για την ασύρματη σύνδεση.
  14. doctor444

    Pro Evolution Soccer 2018 [PC]

    Το Demo για το PC που το βρίσκουμε??
  • Δημιουργία νέου...