Προς το περιεχόμενο

Vaggos02

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    857
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.465 προβολές προφίλ

Vaggos02's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

185

Φήμη

  1. Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως είτε αμερικανικό, είτε κινέζικο είτε ελληνικό, ένα προϊόν είτε είναι καλό / ποιοτικό είτε δεν είναι. Δεδομένου ότι δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το συγκεκριμένο (iphone 12) για να αποκτήσω προσωπική άποψη, δέχομαι ό,τι διαβάζω από την πλειοψηφία των χρηστών του και δέχομαι ότι είναι εξαιρετικό. Από κει και πέρα, η πρώτη μου ερώτηση στόχευε ακριβώς στο να δούμε με πόση ασφάλεια μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα που αναφέρεις. Αν δεχτούμε οτι "οι εταιρίες που έχουν έδρα Ιαπωνία, Νότιο Κορέα και Ταϊβάν έχουν δικά τους τοπικά εργοστάσια", ισχύει αυτό που λες. Το πρόβλημα που εγώ εντοπίζω (που πιθανόν να πατάει σε λάθος βάση εάν ισχύει ότι "οι εταιρίες που έχουν έδρα Ιαπωνία, Νότιο Κορέα και Ταϊβάν έχουν δικά τους τοπικά εργοστάσια") είναι το γεγονός ότι, εάν χρειαστεί να μεταφερθεί η μονάδα συναρμολόγησης εκτός Κίνας αλλά οι προμηθευτές των υποσυστημάτων συνεχίσουν να τα παράγουν στην Κίνα, αυτό θα έχει αντίκτυπο στην τιμή του τελικού προϊόντος.
  2. Συνεπώς, δεν ξέρουμε καν τι σημαίνει το γράφημα, πλην του που φορολογούνται(?) οι πάροχοι υποσυστημάτων της Apple. Για να μην παρεξηγηθώ, χρήσιμο μέχρι ενός σημείου για να καταλάβουμε πως θα μπορούσαν να επηρεάσουν την παραγωγή τυχόν αλλαγές στις σχέσεις μεταξύ κρατών του γραφήματος και των ΗΠΑ, αλλά μέχρι εκεί.
  3. Το chart αυτό μας δείχνει πού έχουν έδρα οι providers ή που κατασκευάζονται τα υποσυστήματα; Εάν είναι το πρώτο, δεν λέει και πολλά πράγματα. Ίσα ίσα, εάν κατασκευάζονται και αυτά στην Κίνα, η μεταφορά της συναρμολόγησης εκτός Κίνας θα αυξήσει το κόστος.
  4. Ευχαριστούμε OP! Ερώτηση μιας και σας βρήκα πρόχειρους! Μπορείτε να κάνετε κανονικά ανανέωση σε What's Up με paypal; Έχει εδώ και 4-5 μήνες που δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με τίποτα, ενώ με τη χρεωστική γίνεται κανονικά.
  5. Vaggos02

    Windscribe VPN Pro 3y subscription 36$

    Παίζει κανονικά το Netflix απο UK, US, Canada κλπ. Πέρυσι τέτοια εποχή έβαλα το 1 year με 12(?) $ και το καταευχαριστήθηκα.
  6. Vaggos02

    AOC Q3279VWFD8

    Σκέφτομαι να κανω την κίνηση για την οθόνη κι εγώ, αλλά με φρενάρει το οτι θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο. Το έχει καταφέρει κανείς; Και αν ναι, πως; Είδα στο αμαζον μια βάση που παίζει αλλά δε μου πολυγέμισε το μάτι
  7. Δε θιχτηκα καθόλου, απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί να σκέφτομαι πάντα υπό γωνία. Είναι μια καλή τιμή, έχει κάποιες προϋποθέσεις και είναι ξεκάθαρο. Το ότι κάποιοι άλλοι προσπαθούν τόσο να μην πιαστούν χαζοί που βλέπουν φαντάσματα με προβληματίζει όμως.
  8. Εχω καιρό να γράψω αλλά δεν κρατήθηκα. Σου κάνουν μια καλή έκπτωση σε ένα προϊόν. Ο τρόπος για να την πετύχουν είναι κάνοντας παραγγελία μεγάλη παρτίδα από την κατασκευάστρια εταιρεία. Το κάνουν με τη μορφή του pre-order γιατί στην ουσία αυτό είναι, παίρνουν πρώτα την παραγγελία και μετά θα πάρουν το απόθεμα. Δεν έχει σχέση με το αν κυκλοφορεί ήδη η συσκευή ή όχι, άσχετο αν εχουμε συνδέσει το pre-order με upcoming προϊόντα. Σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν έκρυψε κάτι. Ούτε είπε οτι ειναι άμεσα διαθέσιμο, ούτε προσπάθησε να σε κοροϊδέψει. Ο Έλληνας όμως βρήκε τρόπο να παρεξηγηθεί ακόμα και από μια προσφορά. Συγγνώμη ρε μάγκες, αλλά όταν κάποιος σου πουλάει κάτι ~20€ κάτω απο τον ανταγωνισμό, πιστεύετε οτι ξαφνικά έγινε φιλανθρωπικό ίδρυμα; Μπόρεσε να πάρει το κέρδος που θέλει απο την πώληση με άλλο τρόπο, από τον κατασκευαστή του προϊόντος. Εσείς γιατί θίγεστε; Συγγνώμη για το offtopic, αλλά μου φαίνεται οτι εχει χαθεί το νόημα της προσφοράς και του vfm. Το νόημα είναι να μην πιαστείς μ@λάκας, όχι να ψάχνεις τον τρόπο που ο άλλος παει να σε πιάσει, ακόμα κι οταν δεν πάει.
  9. -Παιδιά σήμερα θα μιλήσουμε για το ρατσισμό. -Τι είναι αυτό κύριε? -Μην μιλάς ρε αραπη όταν κάνω μαθημα!
  10. Gin και μόνο. Δε νομιζω να υπάρχει καλύτερο ουζο στον πλανήτη απο το Πιτσιλαδή. Αλλά όσο καλό, άλλο τόσο δυσεύρετο μακριά απο τη Λεσβο..
  11. -- OFFTOPIC ON -- Κατά τη γνώμη μου, σεξιστής ειναι αυτός που χαρακτηρίζει κάποιον άλλο ως σεξιστή λόγω ενός ανεκδότου. -- OFFTOPIC OFF --
  12. -Ωπ! Συγγνώμη δεν ήξερα ότι ήσασταν μέσα. -Δεν πειράζει. -Χτύπησα αλλά δεν θα ακούσατε... -Εντάξει. -Πω πω ντροπή... -ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΧΕΣΩ;;
  13. Αφήστε το παιδί ήσυχο ρε μαγκες. Αφου δε μας πυροβολάνε, σιγα, τι ειναι κανα δυο χαστούκια αν δεν τους μοιάζεις για Έλληνας;
  14. Δικαιωμά σου να θεωρείς αυτά που λεω μαλακίες. Δικαίωμά μου να πιστεύω οτι οι άνθρωποι που πληρώνω για να κάνουν μια δουλεια τα κάνουν όλα μπουρδέλο.
  • Δημιουργία νέου...