Προς το περιεχόμενο

markosf1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    174
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με markosf1

  • Ημερομηνία γέννησης 12/12/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.767 προβολές προφίλ

markosf1's Achievements

  1. Μπορείτε να βγάλετε ότι συμπεράσματα θέλετε αλλά μην είστε τόσο δύσπιστοι, εγώ το δικό μου site πριν 12 χρόνια, το ξεκίνησα με 50 ευρώ επένδυση. Δεν το έκανα για να βγάλω χρήματα, για hobbby το έκανα και τελικά τα χρήματα ήρθαν στην πορεία αλλά το καλύτερο είναι ότι απέκτησα γνώσεις, δημιουργικότητα και ασχολία. Και για να έρθω στην ερώτηση του pinelakias. Όσα μαθήματα και σεμινάρια και να κάνεις, δεν συγκρίνεται με το πόσα θα μάθεις στη πράξη. Αυτό λέω και όσους ενδιαφέρονται, δες το σαν χόμπι και δεν θα χάσεις. Ήταν η πρώτη μου σκέψη, αν έκανα ζημιά στην αγορά, δεν θα το έκανα καν, απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό κοινό από αυτό που ψάχνει για εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδας. Τώρα αν μείνω στο κατοστάρικο, ε οκ, θα είμαι και εγώ ο 9 στους 10 που θα κλείσει. Σημασία έχει και πάλι τι θα αποκομίσω από την αποτυχία.
  2. Τελικά αυτή η συζήτηση μπορεί να πάει πολύ μακριά. Πουλάω απλά τον χρόνο μου, νομίζω το λέω με πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Δεν πουλάω κατασκευή ιστοσελίδας με 100€ αλλά καθοδήγηση 4 ωρών, συμβουλευτική και τρόπους ώστε κάποιος να κάνει ένα ξεκίνημα στο web. Φυσικά αν κάποιος δεν έχει ιδέα, δεν θα του πουλήσω αέρα κοπανιστό. Απευθύνομαι σε ανθρώπους που έχουν μια ευελιξία με το διαδίκτυο και θέλουν να μπουν σε αυτό τον κόσμο είτε σαν χόμπι, είτε για marketing, είτε γιατί τους χρειάζεται στη δουλειά. (τώρα με διαφημίζω αλλά πιστεύω αυτό που κάνω και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά μόνο να το στηρίξω... το φόρουμ δεν ξέρω πόσο θα αντέξει) Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να σχηματίσει την δική του άποψη, δεν θα προσπαθήσω να τον μεταποιήσω, χτυπήστε ελεύθερα, το δέχομαι και μπορώ να το συζητήσω ατελείωτες ώρες γιατί με βοηθάει να βρω τα αδύναμα σημεία στο τρόπο που το επικοινωνώ. Το τεχνικό κομμάτι ξέρετε πολύ καλά ότι πλέον δεν είναι τόσο απαραίτητο όταν μιλάμε για έτοιμη πλατφόρμα που εστιάζει στο content, και όχι custom εφαρμογές. Πέρα από κεφάλαιο, αν δεν έχεις, μπορείς να επενδύσεις χρόνο, πολύ χρόνο και να φτάσεις τον στόχο με μηδενικό ρίσκο. Υπάρχουν sites με επένδυση 100.000 ευρώ (ή και εκατομμυρίων στο εξωτερικό) που δεν έβγαλαν ευρώ. Το να έχεις όμως πελάτες των 10.000 ευρώ και άνω είναι λίγο σπάνιο.. μακάρι να σκεφτόντουσαν όλοι έτσι. Εδώ για 500€, σου βγάζουν το ζουμί.
  3. Αν αυτό πιστεύεις, είναι δικαίωμα σου, εγώ πιστεύω το αντίθετο! Η πραγματικότητα έχει ως εξής, σου λέει ο πελάτης: δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά λεφτά για την κατασκευή ή δεν θέλω να πληρώσω για να μου αλλάζεις μικρά πραγματάκια στην σελίδα., υπέροχα τους λέω, έλα να σου δείξω πως γίνεται και κάνε το μόνος σου. Είναι λοιπόν ανάγκη των πελατών και οικονομικών καταστάσεων και όχι κοροϊδία. Κοροϊδία θα ήταν αν τους ζητούσα ένα σωρό χρήματα για να τους αλλάζω ένα banner στην σελίδα, ένα keyword ή ένα προϊόν. Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται η κοροϊδία όταν τους δείχνω τα μυστικά της δουλειάς μου ενώ θα μπορούσα να τους ξεζουμίσω...
  4. Άρχισα να γράφω κατευθείαν την απάντηση μου χωρίς να δω αυτή του Eranor 😊 Εάν έχεις πάθος με το συγκεκριμένο αντικείμενο θα σου πρότεινα και εγώ να ξεκινήσεις κάποιο πραγματικό project. Έτσι θα μάθεις ένα σωρό πράγματα αλλά πέρα από αυτό, θα έχεις portfolio για να ζητήσεις εργασία και επίσης μπορεί στο τέλος να βγει κάτι από όλο αυτό. Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ στο web dev. Αφού μένεις Θεσσαλονίκη, δες αυτό για να πάρεις ιδέες, ίσως σε βοηθήσει. Τυχαίνει να είμαι ο συγγραφέας 😜
  5. markosf1

    προβλημα με windows 7 update

    Εδώ και δύο μέρες προσπαθώ και τελικά λειτούργησε (σε μένα) όταν έκανα turn off windows firewall. Μετά Control panel > Troubleshooting > Fix problems with windows update . Και.. τσούπ εμφανίστηκαν οι ενημερώσεις. Τις έκανα 20 - 30 κάθε φορά γιατί ήταν 200 και κολλούσε και μου έβγαζε fail μήνυμα.
  6. Χαίρεται, Μου έτυχε το έξη περιστατικό, έρχεται στο σπίτι μου ένα χαρτί να πάω στο τμήμα για μια παράβαση και μου παραδίδουν μια κλήση 350 ευρώ με ημερομηνία βεβαίωσης το 2011. Το όριο ήταν 50 και εγώ πήγαινα με 95. Μου έδειξαν και φωτογραφία από το ραντάρ στην Ε.Ο Ιωαννίνων-Κοζάνης Οκ.. συμφωνώ, αναγνωρίζω ότι έκανα παράβαση αλλά πείτε μου κάτι, μετά από 4 χρόνια βρήκαν την φωτογραφία και μου έστειλαν το ειδοποιητήριο. Δεν είναι λίγο τρελό, και να φανταστείτε, το αμάξι δεν το έχω καν στην κατοχή μου πλέον και ούτε θυμάμαι αν οδηγούσα εγώ, καθώς το πέρνει και ο αδερφός μου καμιά φορά. Δεν είναι λιγάκι παράλογο.. να το θυμηθούν μετά από 4 χρόνια?
  7. markosf1

    T-shirts online

    στο zazzle.co.uk/tshirts ... Έχει μεγάλη ποικιλία .. φτιάχνεις και δικιά σου στάμπα ονλινε
  8. πολύ γελοία η δικαιολογία που σου πρότεινε ο δικηγόρος σου αλλά ταιριάζει επειδή είναι και πολύ γελοίος ο λόγος που σε στείλανε σε δικαστήριο. Εγώ θα έλεγα.. ότι ήθελα να καθαρίσω το τζάμι και μπερδεύτηκα.. και πραγματικά αυτό γίνεται...
  9. http://www.youtube.com/watch?v=j6t9PfCPpjQ
  10. http://www.youtube.com/watch?v=DeDfPNqEgLQ
  11. Εγώ αγοράζω αλλά δεν παρασύρομαι εύκολα! Συγκεκριμένα έχω αγοράζει 1 κουπόνι για κούρεμα με 7 Ευρώ, ένα κουπόνι που σου έδινε 60% έκπτωση σε γυαλιά ηλίου και ένα κουπόνι για σερβις αυτοκινήτου με 24 Ευρώ. Νομίζω γλύτωσα, σχεδόν τα μισά λεφτά μου! Θα σας πρότεινα να μην αφήνετε τις γυναίκες να μπαίνουν σε τέτοια σάιτς, θα αρχίσει η υπερκατανάλωση!!
  12. HangMania.net Το κλασικό παιχνίδι κρεμάλα
  13. markosf1

    Official Beer Topic

    εγώ έχω ερωτευτεί τη Carib .. πάντα με λεμόνακι !
  14. δες μια το histats.com, είναι πολύ καλό
  • Δημιουργία νέου...