Προς το περιεχόμενο

panaras23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    93
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panaras23

  • Ημερομηνία γέννησης 23/04/1995

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.253 προβολές προφίλ

panaras23's Achievements

  1. Άρα δεν μπορώ κάπως να το αποφύγω αυτό; Μόνο αν κάνω λογαριασμό στην Εθνική;
  2. Καλησπέρα, Το ενοίκιο μου το καταθέτω σε λογαριασμό της Εθνικής Ξεκίνησα μέσω Πειραιώς που έχω και με βολεύει και πλήρωνα 4,40(!) για την μεταφορά γιατί αλλιώς έμπαιναν στον νοικάρη μου 3 ευρώ λιγότερα χωρίς να μας ενημερώσει καμία τράπεζα για αυτό το έξτρα κόστος. Αποφάσισα να το κάνω μέσω Revolut, δεν είχε καμία χρέωση για μένα και τα λεφτά μπήκανε άμεσα. Όμως πάλι του ήρθαν 3 ευρώ λιγότερα. Πουθενά δεν εμφανίζεται αυτή η χρέωση σε μένα. Τι μπορεί να φταίει; γιατί μέχρι στιγμής απλά του βάζω 3 ευρώ παραπάνω μηνιαίως για να μην έχω θέμα. Δεν είναι το 3ευρο( που εντάξει είναι λίγο 36 ευρώ το χρόνο αέρας) αλλά κυρίως το γεγονός πως σιχαίνομαι να δίνω λεφτά σε τράπεζες. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.
  3. panaras23

    shein αγορές!

    Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και μπήκα στον πειρασμό να πάρω κι εγώ μερικά. Ψάξε στο reddit, έχει πολλές κριτικές που είναι ακριβώς 50-50, δηλαδή ή κομπλέ ή σκατά , απότι κατάλαβα παίζεις τζόκερ στην ποιότητα
  4. pc στο δημοτικό είχαμε από όταν πήγαινα εγώ, το 2004
  5. Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απελπιστεί, η δήλωσή μου είναι σωστή, τα στοιχεία σωστά, οι λογιστές μου λένε το ίδιο και να απευθυνθώ στην εργάνη, που δεν υπάρχει ξεκάθαρο τηλέφωνο επικοινωνίας και ένα που έχω βρει δεν το σηκώνουν ποτέ. Έχω να πιάσω χρήματα στα χέρια μου από 20 Οκτωβρίου. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει
  6. ποιοί δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από τον Μητσοτάκη; Σηκώστε χεράκι
  7. Ξεκινάω αυτό το thread καθώς δεν βρήκα αντίστοιχο στο φόρουμ. Υπάρχουν αντίστοιχοι καμμένοι με μένα όσον αφορά το digital (και μη) music production? Έχω κλείσει σχεδόν ένα χρόνο να μαθαίνω και να βελτιώνομαι και αυτό που μου λείπει σίγουρα είναι Έλληνες παραγωγοί που να μπορούμε να συζητάμε γιά beats, ρυθμούς, patterns, sample packs κλπ. Ξεκινάω αυτό το thread πρώτον για να δω αν έχουμε εδώ μέσα κ άλλους και στη συνέχεια να γνωριστούμε και αν υπάρξει θέληση να δημιουργηθεί και mini community γιατι καλό το Reddit αλλά και ένα Greek Production Community δεν ακούγεται κακό. Σκοπός είναι να ανεβαίνουν εδώ και νέα όσον αφορά τη μουσική παραγωγή και σκηνή, προσφορές σε DAWs,packs,VSTs και εν συνεχεία δικές μας μουσικές για ανταλλαγή απόψεων. Ας γνωριστούμε λοιπόν. Είμαι μουσικός κλασικής μουσικής και full-on Ableton Live 10 user αν και ξεκίνησα με FL Studio μικρός, βρήκα όμως την ασφάλειά μου μέσα στο Interface του Live. Γράφω hip hop/trap/lo-fi beats για εξάσκηση αλλά και γιατί τα γουστάρω, μου αρέσει να συνθέτω μουσικές κάθε είδους για βίντεο, ταινίες και παραστάσεις με μουσικές μου να έχουν ήδη παιχτεί σε μερικά από τα παραπάνω.Όνειρο μου είναι να γίνω ο ήχος πίσω από μεγάλες ταινίες, παραστάσεις αλλά και μουσικά άλμπουμ σαν παραγωγός αλλά και Mixing-Mastering. Next!
  8. παίζει ρόλο σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι και μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει στη γειτονιά σου. πρήζουν αρκετά μπ@λες μέχρι να συνδεθεί, μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή, ο ΟΤΕ επίσης κάνει τα δικά του και πέρασα πολλούς μήνες στα τηλέφωνα μέχρι να σταθεροποιηθεί η γραμμή. 10άρι upload ακατέβατο έχω, το download είναι ανάλογα τα κέφια του αλλά επίσης δεν πέφτει από 35. Επίσης, με wifi μην ελπίζεις να πιάσεις ποτέ πάνω απο 75, εκτός κ αν πάρεις 5G router. Σε γενικές γραμμές δεν αξιζει για μένα. Μόνο για τις ώρες που πέρασα στα τηλέφωνα όταν αποσυνδέονταν και για τις ώρες που θα περάσω και μελλοντικά.
  9. ξέρουμε αν ξεκίνησαν οι επιστροφές;
  10. Το θέατρο στην Ελλάδα θέλει γερό στομάχι και συνεχή αναζήτηση για κίνητρο. Γιατί το κάνω, πως, με ποιους και που, εφόσον πολύ δύσκολα καταφέρνει κάποιος να βιοποριστεί από αυτό. Είναι μια πολύ δύσκολη τέχνη και δεν σε αφήνει ποτέ να ησυχάσεις μέσα σου. Αλλά μάλλον αυτό είναι που προσωπικά εμένα με κινεί. Αν αναφέρεσαι για Αθήνα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την τύχη σου στις εισαγωγικές του Εθνικού. Πολύ όμορφη εμπειρία από όλες τις απόψεις και μόνο να κερδίσεις πράγματα έχεις.. Προσωπικά δεν συμπαθώ τον Ίασμο και την δουλειά που κάνει. Στην Αθήνα προτιμώ σχολές όπως Αθηναϊκή σκηνή, Κάρολος Κουν, Πράξη Επτά, Πειραϊκού Συνδέσμου, από άτομα που έχω γνωρίσει και από τις δικές τους εμπειρίες. Το πτυχίο σου (από ιδιωτική σχολή) έχει ισχύ στο εξωτερικό αν και εφόσον επιτύχεις και στις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού, και δώσεις εξαγωγικές 3 χρόνια μετά, κάτι που θα σε βοηθήσει και η σχολή που θα επιλέξεις καθώς οι περισσότερες έχουν προγράμματα για το υπουργείο. . Γνώμη μου, παίρνεις όλα τα εφόδια από εδώ, τελειώνεις την 3ετή φοίτηση και μετά ψάχνεσαι για έξω. Αν ενδιαφέρεσαι και για άλλες πόλεις, έχω γνώσεις, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα για ότι χρειαστείς. Ελπίζω να βοήθησα!
  11. έχει ένα βενζινάδικο ΕΚΟ επί της παπανδρέου, θα πάς μέσα απο το βενζινάδικο στο στενό και έχει αρκετές τρύπες. εκτός κ αν τις κλείσανε. κάνε μια βόλτα όλο το τετράγωνο και θα βρεις τρόπο να μπεις σίγουρα
  12. όχι, σε ξηρό μέρος δεν μένω σε καμία περίπτωση.. θεσσαλονίκη είμαι. το φαινόμενο ειναι πολύ ενοχλητικό όμως και δεν ξέρω τι να κάνω.. και ο υγραντήρας που προτείνεις ναι μεν καλός, αλλά θα ήθελα κάποια πολύ πιο οικονομική πρόταση καθώς τα έξοδα μου τρέχουν τελευταία..
  13. δεν ηξερα που να ποστάρω οπότε είπα να γράψω εδώ... πρόσφατα μετακόμισα σε σπίτι με air condition.. ποτέ δεν χρησιμοποιούσα από επιλογή, τώρα όμως δεν έχει άλλο τρόπο το δωμάτιό μου να ζεσταθεί παρά με το air condition. το βάζω σε mode ζέστης με εξοικονόμηση ενέργειας. κάθε πρωί ξυπνάω με ξηρό λαιμό και ξηρό βήχα, μάτια να δακρύζουν συνεχώς. προφανώς αυτό συμβαίνει από την έλλειψη υγρασίας στο δωμάτιο και οφείλεται και στον ξηρό αέρα του ερκοντίσιον. γέμισα και μια τσίγγινη κανάτα με νερό που μου πρότειναν αλλά τζίφος. τι θα μου προτείνατε για να μη κρυώνω αλλά και να μην έχω αυτό το δυσάρεστο ξύπνημα κάθε πρωί; ένας υγραντήρας θα μου λύσει το πρόβλημα;
  14. Ναι, δεν είχαν μπει και πήγα στην εφορία και έκανα αίτηση για να ελεγχθεί ότι δεν έχω κάποια οφειλή στο δημόσιο και μετά από καμιά 10-15 μέρες μπήκανε στον λογαριασμό μου. Αν δεν πήγαινα δε θα μπαίνανε ποτέ..
  • Δημιουργία νέου...