Προς το περιεχόμενο

mary

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.202
  • ΜΕΛΟΣ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki<->Belfast

Πρόσφατες Επισκέψεις

35.860 προβολές προφίλ

mary's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

4,9k

Φήμη

  1. Δεν υπάρχει το vinted στην Ελλάδα; είναι εφαρμογή ειδικά για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων
  2. Ναι στη αρχή φαίνεται πολύπλοκο με τόσες επιλογές που σου δίνει να προσθέσεις στο φακό του γυαλιού. Σε σημείο που αναρωτιόμουν γιατί πχ σε μαγαζί που έκανα παλιά τα γυαλιά μου, δεν ρωτούσαν τέτοιες λεπτομέρειες για τη ποιότητα του γυαλιού. Γιατί πολύ απλά βάζανε τα πιο ακριβά ή ότι τους συνέφερε και ας μην τα χρειαζοσουν. Για το wizard, ίσως δοκίμασε άλλο browser και η φωτογραφία που θα ανεβάσεις να είναι καλά κεντραρισμενη.
  3. Ναι. Εξαιρετική ποιότητα ακόμα και οι απλοί φακοί και δεν σκας ένα κάρο λεφτά. Μια φορά έκανε ο άντρας μου το λάθος να πάρει από μαγαζί και ο φακός δεν ήταν καθόλου καλός, συνέχεια γέμιζε δαχτυλιές. Από τότε που το ανακαλύψαμε και οι 2 μας από εκεί αγοράζουμε γυαλιά μυωπίας. Διαλέγεις τι ποιότητα θες, oleophobic, πάχος κλπ Μέχρι και η πεθερά μου πήρε, από αυτά που είναι μισά μισά και για μυωπία και για πρεσβυωπία.
  4. mary

    Ενδοεπικοινωνία Μωρού

    Λίγο νωρίς δεν είναι να κοιτάτε για κάμερα; Μετά το 6μηνο θα μπει το μωράκι σε δικό του δωμάτιο. Κοιτάτε τοτε. Μέχρι τότε σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο σας.
  5. Εσύ τι σχέση έχεις με το οίκημα; Γιατί αυτό που θες να κάνεις είναι ουσιαστικά να δημιουργήσεις νέο χώρο για εκμετάλλευση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις αν δεν είσαι ιδιοκτήτης.
  6. Έχεις το δικαίωμα να φτιάξεις την σκεπή ή ο αέρας ανήκει σε κάποιο ιδιοκτήτη;
  7. Αγοράσατε διαμέρισμα σε οικογενειακή πολυκατοικία; 😳😳😳😳 ΓΙΑΤΙ;;;;; Και μια απλά αλλαγή ή συζήτηση να κάνετε για δουλειές στην πολυκατοικία, βγαίνετε εκτός με μια ψήφο έναντι των 4-5 που θα έχουν ήδη. Δεν θα είστε ποτέ σε πλεονεκτική θέση.
  8. mary

    Shein και Speedex

    Ναι και θα τρέξει το κάθε shein/aliexpress/temu να ασχοληθεί με το μπάχαλο των κουριερ που συμβαίνει στην Ελλάδα; 😂 Απλά θα κοιτάξουν σιγά σιγά να κόψουν τις αγορές από Ελλάδα. Ήδη το aliexpress από εκεί που χρόνια είχε μηδέν μεταφορικά, τα τελευταία5 (;) χρόνια χρεώνει 2-3 δολάρια ακόμα και τα ΕΛΤΑ κάνουν (αποτι διαβάζω) αιώνες να παραδώσουν πακέτο από Κίνα.
  9. Ελλάδα δουλεύει ο γνωστός σου ή εξωτερικό; Από όσους ξέρω ότι τελείωσαν γεωλογία στο έτος μου ζήτημα 2 άτομα να δουλεύουν στον κλάδο αυτό.
  10. Α καλό αυτό. Δεν το ήξερα ότι δεν θα κοιτάξουν την παλιά. Από το δημοτολόγιο είναι το λάθος οπότε ίσως καταφέρει η μαμά μου και στην νέα ταυτότητα το διορθώσουν. Ήταν στη ταυτότητα της μαμάς μου. Το όνομα της αρκετά κοινότυπο αλλά από το δημοτολόγιο έγινε το λάθος και την ακολουθεί μέχρι τώρα. Είχε αλλάξει πριν 10 χρόνια ταυτότητα και το ορθογραφικό στο όνομα έμεινε.
  11. Μήπως γνωρίζετε ή έχει τύχει σε κάποιον στην τρέχουσα ταυτότητα να είναι γραμμένο το όνομα ανορθόγραφα και στη νέα που θα βγει να δεχτεί ο αστυνόμος να γραφτεί σωστά;
  12. @costas_ χαζή απορία (μιας κατ δεν γνωρίζω τα περί δανεισμού στην Ελλάδα) , αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις το δάνειο σε άλλη τράπεζα και να το εξοφλησεις όλο στην νέα τράπεζα, αντί να σε ταλαιπωρούν έτσι ;;
  13. mary

    Ρόφημα σοκολάτας

    Αν πάρεις κακάο που είναι για την ζαχαροπλαστικη και προσθέσεις όση ζάχαρη θες;
  14. mary

    Απατη σε αγγελια facebook

    Μπα όχι ιδιαίτερα. Απλά το έχω παρατηρήσει με συγγενείς. Συνήθως βάζω τιμή λογική. Αν δεν φύγει σε μια βδομάδα (πράγμα σπάνιο) τότε την χαμηλωνω. Πχ μεταχειρισμένο σε όχι καλή κατάσταση micro atx bitfenix phenom το έδωσα £15. Λίγα σου φαίνονται; το ματ φινίρισμα που είχε, είχε καταστραφεί και η σκόνη που είχε πάνω δεν ξεκολλουσε. Μα ούτε εγώ 😁
  15. mary

    Απατη σε αγγελια facebook

    Παιδιά γιατί ασχολείστε με τραπεζική κατάθεση, να στείλω το προϊόν κλπ; ΜΌΝΟ ΧΈΡΙ ΜΕ ΧΈΡΙ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ. Έχω πουλήσει ένα κάρο πράγματα το τελευταίο 4μηνο μέσω του fb marketplace που ούτε το φανταζόμουν. Τα περισσότερα βέβαια τα έβαζα χαμηλές τιμές για να φύγουν γρήγορα. Και τις περισσότερες φορές μου εστελναν το αυτοματοποιημένο μήνυμα. Απαντούσα με "ναι είναι διαθέσιμο. Πότε θα έρθεις να το πάρεις; " και οι περισσότεροι έρχονταν την επόμενη μέρα. Και δεν μιλάω μόνο για hardware αλλά πράγματα όπως νιπτήρα, που αλλάξαμε γιατί δεν μας άρεσε αυτός που υπήρχε, καθρέφτη τοίχου, μέχρι και πόρτα δωματίου. ΠΆΝΤΑ ΧΈΡΙ ΜΕ ΧΈΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ. Μην είστε απελπισμένοι να ξεφορτωθείτε το οτιδήποτε, θα βρεθεί κάποιος να το αγοράσει, αρκεί να έχει σωστή τιμή.
  • Δημιουργία νέου...