Προς το περιεχόμενο

Deathrash666

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Deathrash666's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Deathrash666

    Xiaomi Mi Curved 34"

    Σε προσφορά σήμερα σε You και Mistore στα 400... Αξίζει πιστεύετε ή να περιμένουμε για νέα προσφορά στα 300?
  2. Μόλις παρέλαβα και εγώ 2 ζευγάρια Baya Clogs, και τα 2 είναι Made in Bosnia
  3. Θα το δοκιμάσω, αν και δεν είναι ότι νιώθω κάποια τριβή ή κάτι τέτοιο... το κλειδί σκαλώνει και δεν γυρίζει καθόλου σαν να μην πιάνει καλά
  4. Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω, επειδή βλέπω συμμετέχουν και ειδικοί στο θέμα, τον τελευταίο καιρό κολλάει πολύ το κλειδί στην κλειδαριά μου... Νόμιζα ότι απλά άρχισε να χαλάει, αλλά σήμερα άκουσα και το γείτονα να έχει το ίδιο πρόβλημα και μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μου... Υπάρχει περίπτωση να μας έκαναν προσπάθεια διάρρηξης?
  5. Ναι το εχω κανει το bios update αλλά τίποτα πάλι δεν bootαρε το μηχάνημα. Σε αυτές τις μητρικές που δοκίμαζες παραπάνω τάση αντιμετώπισες ποτε κάποιο πρόβλημα? Όχι τπτ άλλο απλά φοβάμαι μην τις κάψω κ μετά τρέχα γύρευε. Θα πρέπει να δώσω ένα σωρό λεφτά για DDR2 και δεν αξίζει.
  6. Καλησπέρα παιδιά! Είχα ανέκαθεν πρόβλημα συμβατότητας με την μητρική μου (P5QC) η οποία ήταν απο τις πρώτες hybrid για DDR2-DDR3. Δούλευε με ένα στικάκι 1GB ή 2GB αλλά ποτέ και με τα 2 ταυτόχρονα. Επειδή πλέον μου χρειάζονται τα 3GB για τη δουλειά που τον θέλω, κατάφερα (μετά απο 7 χρόνια ιδιοκτησίας!) να ανοίξω τον υπολογιστή με 3GB RAM βάζοντας το voltage στο 1.6V και το frequency στα 800MHz. Το πρόβλημα είναι ότι οι RAM γράφουν πάνω ότι λειτουργούν με 1.5V. Οπότε θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει μήπως δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στις RAM ή στην motherboard θέτωντας το voltage παραπάνω απο το προβλεπόμενο. Οι μνήμες που έχω είναι Kingston DDR3 KVR1333D3N9 1.5V στα 1GB και 2GB. Ευχαριστώ!
  7. Deathrash666

    Στρατός

    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες phanispal Παίζει βύσμα αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Αυτό με την έξοδο πχ κάθε πότε μπορεί έχεις? Κάθε μερα? 1 φορά την βδομάδα? Τώρα αυτό που μου είπες με τον ύπνο με τρέλανες... Δηλαδή μόνο 2-3 ώρες ΚΑΘΕ μέρα? Και 1000 καμψεις? Μου φαίνεται πολύ τραγικό...
  8. Deathrash666

    Στρατός

    Ευχαριστώ για την απάντηση! Απ' ότι άκουσα τώρα στην μονάδα είναι 1 εβδομάδα προσαρμογής και 3 εβδομάδες ΠΕΝ για να πάρεις τον μπερέ. Τώρα όσο για την μονάδα δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά πιστεύω πως θα είναι κοντά στον τόπο διαμονής μου. Οπότε δεν θέλω να πάρω όλα τα πράγματα γιατί θα γίνει ένας πανικός στην τσάντα και θα με καθυστερεί να βρω κάτι που θα χρειάζομαι σε κάποιες φάσεις, όπως γινόταν και στο ΚΕΕΔ. Μιας και τα πέρασες μπορείς να μου πεις με τον ύπνο εκεί τι παίζει? Υπάρχει περίπτωση να βγάλω μέρες με 1-2 ώρες ύπνου? Καμιά άλλη ιδιαίτερη δυσκολία? Η καμιά συμβουλή?
  9. Deathrash666

    Στρατός

    Καλησπέρα παιδια μία ερώτηση για όσους έχουν πάει ειδικές δυνάμεις. Πριν 2 μέρες ορκίστηκα στο ΚΕΕΔ και περιμένω την Τετάρτη να μάθω και την μετάθεση. Θα ήθελα να μάθω, όταν μπαίνουμε στις μονάδες είμαστε 1 μήνα σερί μέσα μέχρι να τελειώσουν τα ΠΕΝ ή υπάρχει κάποια έξοδος-επισκεπτήριο και αν ναι είναι κάποια στανταρ μέρα; Ρωτάω για να ξέρω πόσα πράγματα θα πάρω μαζί μου καθώς δεν ξέρω αν θα έχω τη δυνατότητα να μου φέρνουνε απ' έξω.(Η μήπως γίνεται να πηγαίνω στην πύλη και να τα παίρνω; ) Ευχαριστώ!
  10. Ναι ισχύει αυτό αλλά όπως είπα ψάχνουμε ένα χρόνο τώρα και δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα. Θέλει να έχεις τρελό μέσο για να μπεις χωρίς πτυχίο απ' ότι μας έχουν πει. Γενικώς έχουμε εξαντλήσει όλες τις επιλογές και έτσι προέκυψε αυτή η σχολή στην Βουλγαρία.
  11. Μέσω πανελληνίων είναι γύρω στα 10500 δεν θυμάμαι ακριβώς. Όμως δεν μπόρεσε να βγάλει τόσα. Οπότε χωρίς πανελλήνιες πάμε στα μόρια που βγαίνουν από βαθμό απολυτηρίου + πτυχιά lower κτλ κτλ. Αυτά είναι 18000-19000, κάτι που αν δεν έχεις στοχεύσει απ την αρχή αποκλείεται να βγάλεις τόσο ψηλό απολυτήριο γιατί όλοι τις κλάνουν τις ενδοσχολικές. Τώρα το να ξαναδώσει σημαίνει ότι θα φύγουν 3000 για φροντιστήριο και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην ξαναπεράσει... Αα και τώρα που είπε ο φίλος mathsrule "στην κατά πολύ ανώτερη Ελληνική Α.Ε.Ν.". Μας είπαν από το γραφείο ότι το πτυχίο από εκεί θεωρείται πανεπιστημιακό Bachelor δηλαδή μπορείς μετά να κάνεις και μεταπτυχιακά κτλ σε περίπτωση που κάποτε αποφασίσεις να μείνεις στη στεριά. Γνωρίζει κάποιος περί του συγκεκριμένου θέματος?
  12. Παιδιά στην Ελλάδα για να μπεις χωρίς πανελλήνιες πρέπει να έχεις βαθμό στο απολυτήριο. Ο αδερφός μου επικεντρώθηκε στις πανελλήνιες, δεν τα κατάφερε, και τώρα δεν έχει καλό βαθμό στο απολυτήριο για να πάρει μόρια. Μπορείς βέβαια να δουλέψεις για μόρια όμως έχει περάσει 1 χρόνος σχεδόν από τότε που τελείωσε το σχολείο και ενώ έχουμε μιλήσει με ένα σωρό κόσμο και εταιρίες προκειμένου να βρει μια δουλειά ως ναυτόπαις για να κερδίσει κάποια μόρια και να μπει στη σχολή εδώ, ακόμη δεν έχουμε βρει τίποτα. Φυσικά και έχουμε κάνει έρευνα epp, πρόκειται για το μέλλον του άλλωστε... Πάντως για αυτή τη σχολή δεν μπορώ να βρω καμιά πληροφορία πέρα από τα ελληνικά site που προωθούν αυτή τη σχολή στην Βουλγαρία, άλλα εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά γιατί μπορεί να λένε ότι να 'ναι... Γι αυτό ρώτησα εδώ, μήπως και βρούμε κάποιον που να γνωρίζει πράγματα σχετικά με τη σχολή, για να μην μείνουμε μόνο με αυτά που μας είπαν από το γραφείο... Αυτοί το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουν τα λεφτά μας.... Edit: Backpacker τώρα είδα το μήνυμά σου... Τα μόρια έχουν ανέβει στα 18000+ για αυτή τη σχολή οπότε δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Εδώ εγώ που έβγαλα 17500 χιλιάδες στις πανελλήνιες έχω 15,5 απολυτήριο πόσο μάλλον ο αδερφός μου που δεν διάβαζε και πολύ...
  13. Καλησπέρα σας. Ο αδερφός μου σκέφτεται να σπουδάσει εμποροπλοίαρχος στην Βουλγαρία, συγκεκριμένα στην σχολή Nikola Vaptsarov στη Βάρνα. Μιλήσαμε με γραφεία εδώ Ελλάδα και μας έδωσαν κάποιες πληροφορίες, άλλα θα ήθελα λεπτομέρειες από κάποιον που έχει, ή γνωρίζει κάποιον που έχει, προσωπική εμπειρία στο θέμα. Τα πτυχία αναγνωρίζονται κανονικά στην Ελλάδα? Πόσο είναι το κόστος ζωής εκεί πέρα και τι ποιότητα ζωής υπάρχει? Γενικά αξίζει? Οποιαδήποτε πληροφορία θα μας ήταν πολύ χρήσιμη!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  14. Παιδια επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά, για να μην ανοιγω άλλο θέμα εσεις πως βλέπετε να κυμαίνεται η τιμή του S3? Υπάρχει περίπτωση να πέσει κάτω απο 300? Αξίζει να περιμένω ή να χτυπήσω κάποιο απο τα άλλα 2?
  15. Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να φτιάξω ένα πελατολόγιο για μία επιχείρηση που να κρατάει ονόματα διευθύνσεις, σημειώσεις κτλ πελατών. Θέλω μέσω αυτού του καταλόγου να στέλνω μαζικά e-mail για προσφορές, ευχές για γιορτές, κοκ καθώς και να έχω γρήγορη αναζήτηση πελατών του τύπου "Δώσε μου όλους τους πελάτες που τους λένε Γιώργο Παπαδόπουλο". Επίσης επειδή το πρόγραμμα δεν είναι για μένα, θα ήθελα αν γίνεται να φτιάξω μία φόρμα για εύκολη εισαγωγή νέων πελατών. Επίσης η αποστολή e-mail δεν με πειράζει αν δεν υπαρχει μεσα στο προγραμμα (δεν γνωριζω αν το Excel ή το Access υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία) αρκεί να μπορώ να πάρω ευκολα τα ονοματα και να στείλω τα e-mail μέσου άλλου προγράμματος. Ανάμεσα στα 2 προγράμματα ποιο μου προτείνεται για τις ανάγκες μου? Να σημείωσω πως έχω θεωρητικές γνώσεις απο βάσεις δεδομένων (πινακες, κλειδια κτλ) αλλά ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με Access, μπορώ να μάθω ομως αν αξίζει τον κόπο. Απο Excel επίσης γνωρίζω τα βασικά. Ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...