Προς το περιεχόμενο

Manfred

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Manfred

  • Ημερομηνία γέννησης 25/03/1975

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Manfred's Achievements

  1. Το blog μου https://pmichalos3.blogspot.com/ Αν περιέχει περισσότερο σκραπ? Δεν ξέρω λέω ίσως. Μπορεί και να κάνω λάθος.είναι μια πιθανή εξήγηση, απλά έτσι λένε τα βιβλία.
  2. Θα πρέπει και αυτοί του χώρου όπως αναφέρεις να σε πληροφόρησαν και για τους πελάτες μου. Επίσης ότι είμαι 90% εξαγωγική και με τριάντα + χρόνια στο χώρο. Εταιρείες 30 χρόνων δεν στέκονται αν δεν έχουν κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτά μας δίδαξε ο πατέρας μου και αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε, εγώ με τον αδελφό μου. Όσο για την πρόβλεψη σου, ότι δεν θα έχουμε δουλειά γιατί ασχολούμαστε με τα social media είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μου. Ήταν πολύ διαφωτιστικός ο διάλογος μαζί σου, αλλά δεν θα με ενδιέφερε να τον συνεχίσω. Σε ευχαριστώ.
  3. Έγω απλά λέω την γνώμη μου. Δεν απέκρυψα ποτέ ότι είμαι κατασκευαστής, απλά θέλω να μαθαίνω και από άλλους. Όσο για την εταιρεία μου, μπορείτε να δείτε την ιστορία της και να μάθετε το πελατολόγιο της στο εξωτερικό. Αν κάποιοι νομίζουν ότι κάνω μαύρη διαφήμιση, είναι απλά η άποψή τους και δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιδικία μεταξύ τους. Γνωρίζω τα ηλιακά καλά - αλλά ακόμα μαθαίνω - γιατί είμαι από μικρός στο εργοστάσιο του πατέρά μου και προφανώς οι γνώσεις μου πειράζουν πολλούς, αλλά δεν πειράζει.
  4. Μπορεί να κάνω λάθος και εγώ. Μόλις βρω το πρότυπο ΕΝ 12976, γιατί κάπου βρίσκεται, θα ενημερώσω και να κάνω λάθος, θα το παραδεχτώ. Απλά έχω την αίσθηση ότι το πρότυπο θεωρεί θερμοκρασία νερού 45. Είναι μια εξέλιξη του προτύπου. Το πρώτο ΕΝ 12976 όντως μετρούσε στους 40.
  5. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η προσωπική επίθεση?
  6. Σου ανέφερα την άποψη μου. Αν ακούστηκα ως αυθεντία σου ζητάω συγγνώμη.
  7. Ο Μαλτέζος είναι μια καλή επιλογή και σέβεται τους πελάτες τους.
  8. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είμαι αυθεντία. Απλά σου λέω την άποψη μου. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα την δεχτούν όλοι. Είναι προφανές ότι θα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις. Για ηλιακούς μιλάμε. Δεν καταλαβαίνω, γιατί τέτοιο πάθος. Κάποιος θεωρεί ότι ο άλφα ηλιακός είναι ποιοτικότερος, γιατί θεωρεί κάποια πράγματα καλύτερα, ενώ ο βήτα κάποιον άλλο. Έπειδή έχω σπουδάσει και μάρκετινγκ, η ποιότητα έχει πολλούς ορισμούς για τον καθένα. Άλλος πιστεύει ότι είναι το νερό να έχει άλφα θερμοκρασία, άλλος να μην κάνει συχνά ή καθόλου service κοκ. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τον κλάδο, αλλά δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση. Δεν βοηθάει τον χρήστη - τελικό καταναλωτή.
  9. Η συμμετοχή μου σε αυτό το forum είναι για να εκφράζω την τεχνική μου άποψη και μόνο. Αν κάποιοι αντιδρούν, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν διεκδικώ το αλάθητο, αλλά αυτά που γνωρίζω, αυτά και λέω. Προσπαθώ να είναι όσο ποιο τεκμηριωμένα γίνεται. Απλά
  10. Είμαι εδώ για να εκθέτω την τεχνική μου άποψη. Νομίζω ότι είναι σωστή αλλά είμαι ανοιχτος και σε κάθε άποψη
  11. Οι μετρήσεις του Solar Key Mark, γίνονται τώρα με την δυναμική μέθοδο, η οποία μετράει νερό χρήση 45 βαθμούς. Ο Δημόκριτος είναι υποχρεωμένος να μετράει με την δυναμική μέθοδο, που νομίζω ότι το κάνει. Επίσης σου αναφέρω ότι είμαι στην επιτροπή διαμόρφωσης των προτύπων στη CEN και μπορώ να έχω μια καλύτερη και αρμοδιέστερη άποψη για το θέμα.
  12. Το Solar Key Mark, δοκιμάζει για νερό πάνω από τους 45 βαθμούς
  13. Αυτό που ενδιαφέρει δεν είναι το πόσο μεγάλος είναι ο συλλέκτης, αλλά πόσες kWh/m2 βγάζει. Πάντως στο λινκ, δεν είδα κάποιο πιστοποιητικό.
  14. DPAT μπορείς να με βοηθήσεις, θέλω τις τεχνικές σου γνώσεις, Στο μπόιλερ τις ELCO διάστάσεις Φ500 Χ 1585 εξωτερικες, μπορεί να είναι 200 λίτρα?
  • Δημιουργία νέου...