Προς το περιεχόμενο

alexandergr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    237
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alexandergr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

321

Φήμη

  1. Το φαντάστηκα, καθώς μου ακούστηκε πολύ μπακαλίστικο όταν το διάβασα. Απλώς αν είναι πρόθυμοι να εμπιστευτούν ένα σύστημα με webcam, τότε ίσως μια συσκευή που διαβάζει την κάρτα να είναι πιο σίγουρη. Και αν δεν κάνει για συναλλαγές με το δημόσιο αλλά μόνο για την τράπεζα και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, επίσης μια χαρά.
  2. Κι εγώ στη Γερμανία είμαι κατά σύμπτωση. Η ασφάλεια δεν είναι ο τομέας μου, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω κάποια σχετική άποψη πάνω στο θέμα. Παρόλ' αυτά διάβαζα για την χρήση τέτοιων μηχανημάτων εδώ, κάποια είναι πιο προτεινόμενα από το BSI, αλλά προφανώς δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια. http://www.sueddeutsche.de/news/wissen/technik-personalausweis-nur-empfohlene-lesegeraete-nutzen-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-160629-99-500512 Στο κείμενο παραθέτει και την έρευνα του BSI. Παρεμπιπτώντος, αυτό με το διαβατήριο το παρατήρησα απο την ING-DiBa. Θεωρείς ασφαλές το να ταυτοποιείσαι με το διαβατήριο μπροστά στην κάμερα; Aν γίνεται ταυτοποίηση μέσω κάμερας αμφιβόλου ποιότητας, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο μια εξειδικευμένη συσκευή;
  3. Και φυσικά μην ξεχνάμε το φοβερό πλεονέκτημα του να μπορείς να κάνεις δουλειές που απαιτούν ταυτοποίηση από το σπίτι, έχοντας έναν ειδικό δέκτη συνδεδεμένο με τον υπολογιστή. Αντίο ουρές και πέρα δώθε (κάποια στιγμή...).
  4. Το ότι το έγραψες δεν σημαίνει κάτι. Το θέμα είναι πως δεν είσαι διαθέσιμος να επικυρώσεις τα λεγόμενα σου με κάποιες αποδείξεις ή τουλάχιστον ισχυρές ενδείξεις. Σε αντίθεση με άλλους σε αυτή τη σύζήτηση. Με το να λες πως τα έχεις ξαναπεί, ή να γράφεις σεντόνια, δεν καταφέρνεις κάτι ουσιαστικό. Επίσης είναι προφανές πως τα επιχειρήματα τύπου "τράβα βρες την απάντηση" δεν έχουν θέση σε μια -υποτίθεται- επιστημονική συζήτηση. Καθώς η έλλειψη χρόνου προφανώς δεν υπάρχει (σεντόνια γαρ), αυξάνονται οι πιθανότητες αυτά που λες να τα βγάζεις από το μυαλό σου.
  5. Εντάξει, καλά αυτά που ανέπτυξαν, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αν ο επικεφαλής δεν είχε το γονίδιο των Έλ, αυτό το τέστ δεν θα είχε δει το φως της ημέρας.
  6. Πολύ ευχαρίστως, μπορείς να μου παραθέσεις μια τέτοια συζήτηση;
  7. Μπορείς να παραθέσεις κάποια έρευνα που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα σου σε παρακαλώ;
  8. Α, αυτό το core, νόμιζα είναι κανένα καινούργιο framework. Με έχει μπερδέψει ο άλλος, μπλέκει εφαρμογές με λειτουργικό σύστημα και βάζει στην ίδια πρόταση το .net με το core OS. Kαι από αυτό βγάζει μετά συμπέρασμα, ότι να'ναι. Aπό το site της MS: Aπό το Windows Central: Το cross-platform στις 2 αυτές παραγράφους δε σημαίνει το ίδιο πράγμα.
  9. Αρχίζουν να θυμίζουν περισσότερο Android από Windows; Από που τα βγάζεις αυτά; Και ποιό είναι αυτό το core; Παρεμπιπτώντος, περιμένω ακόμη μια πηγή για το ότι η MS γνωρίζει πως τα Windows είναι ξοφλημένα.
  10. Αν αυτό είναι η προϋπόθεση του επιχειρήματος σου, τότε παρακαλώ απάντησε μου την παρακάτω ερώτηση: Εσύ από που το γνωρίζεις πως η Microsoft γνωρίζει κάτι τέτοιο; Μια παράθεση στοιχείων πάνω σε αυτό θα βοηθούσε.
  11. Διότι είναι απλούστερο από το να ψάχνεις στο ίντερνετ για εφαρμογές. Παρέχει κατηγοριοποίηση, ασφάλεια, σύστημα βαθμολόγησης. Μπορεί εσένα (κι εμένα) να μην σου φαίνεται χρήσιμο επειδή βγάζεις άκρη στην ζούγκλα του ίντερνετ, αλλά δεν ανήκεις στην πλειοψηφία ούτε γι'αστείο. Σε σχέση με την ζούγκλα του ίντερνετ, παρέχει ένα σαφώς ανώτερο UX στον τομέα της εγκατάστασης εφαρμογών.
  12. alexandergr

    Αναβάθμιση Τώρα!

    Αυτό με τα 1000. Να προσθέσω ίσως και το γκριζάρισμα των σχολίων με πολλές αρνητικές βαθμολογίες. Γενικά το ArsTechnica έχει ένα τέτοιο σύστημα και το να διαβάζεις σχόλια χρηστών εκεί πέρα δεν πονά τόσο. Μάλιστα είναι πολλές φορές άκρως επιμορφωτικό και κάποια εύστοχα σχόλια προωθούνται στο κάτω μέρος του άρθρου από τον συντάκτη. Παράδειγμα https://arstechnica.com/tech-policy/2017/12/fcc-refused-to-include-50000-net-neutrality-complaints-in-repeal-docket/
  13. Δεν ζητά κωδικό. Η σελίδα είναι εξαιρετική. Αυτό που κάνει είναι να συγκρίνει το email σου με τις βάσεις δεδομένων που ήδη υπάρχουν δημόσια λόγω χακαρίσματος. Παράδειγμα: Αν χακαριστεί το facebook σήμερα και βγουν στη φόρα πολλές διευθύνσεις email, τοτε το σάητ αυτό θα σε ενημέρωνε πως η διεύθυνση σου είναι ήδη δημόσια και θα σε συμβούλευε να την αλλάξεις στο facebook, όπως επίσης και να τσεκάρεις αν έχεις τον ίδιο κωδικό και σε άλλες σελίδες.
  • Δημιουργία νέου...