Προς το περιεχόμενο

lazar_GR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    165
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με lazar_GR

  • Ημερομηνία γέννησης 22/09/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    καβαλα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Kavala

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lazar_GR's Achievements

  1. Ειναι καλη τελικά ;άξιζει σήμερα να την αγοράσεις ;υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτα ....το ψάχνω το ψάχνω και έχω καταμπερδευτη
  2. lazar_GR

    LG G2 ή Samsung Galaxy S4?

    ετσι ειναι συμφωνω σε ολα .και γω στην αρχη νομιζα οτι δεν ειχα προβλημα αλλα μολις το δοκιμασα πολυ καταλαβα το προβλημα. αυτο που λες για την μπαρα που την ανεβαζεις στο s4 απο οπουδειποτε ειναι θεμα τις 4.3 και μετα.στο s4 με την 4.2 ειχε το ιδιο θεμα που εχει το g2.αρα αν παει το g2 στην 4.4.2 θα δουλευει σαν το s4.
  3. lazar_GR

    Nexus 5 vs LG G2

    zacharia σε παραδέχομαι .πισω απο το πληκτρολογιο εισαι πολυ μαγκας!εγω ετσι μιλαω? λοιπον σε εκεινο το γκαλοπ που λες εγω και ενας φιλος ψηφίσαμε οτι δεν εχουμε προβλημα με το λιγο που το δοκιμασαμε.μετα που το δουλεψα αρκετα που το χρειαζομουν στην δουλεια μου απλα μου εσπασε τα νευρα με τις αποσυνδέσεις.πηρα του φιλου για δοκιμη και εκεινο τα ιδια.αρα λεω οτι το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι οσοι δεν ειχαν προβλημα ισως δεν το δοκιμασαν αρκετα .ειναι η γνωμη μου δεν κανω τον μαγκα απλως λεω αυτο που ειδα εγω σε μερικες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου.
  4. lazar_GR

    Nexus 5 vs LG G2

    ειχα το g2 και πηγα στο nexus5.το g2 ειχε προβλημα με το gps οπως σχεδον ολα τα g2 .να πω οτι στην αρχη δεν το καταλαβα αλλα μολις το δουλεψα να κανω την δουλεια μου ειχα απειρα προβληματα.το μονο που υπερτερουσε το g2 ειναι η μπαταρια και η κατα 0.2 μεγαλητερη οθονη.το nexus ειναι σφαιρα παντου,το gps του ειναι κορυφαιο και η αισθηση στο χερι ανωτερη για μενα απο το g2.το g2 μου εβγαζε οθονη 6 ωρες και κατι ενω το nexus 5 4 ωρες και κατι με ολα ανοιχτα.το g2 εχει και καπια ψιλολαγκακια αλλα οχι τοσο ενοχλητικα οσο τα samsung.
  5. lazar_GR

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    Αρη μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ γιατι εγω καποιους που κατεβασα δεν μου επαιζαν.ευχαριστω.
  6. lazar_GR

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    τελικα εβαλα τον vlc player και παιζει τα παντα!ολοι οι αλλοι players γιατι μου διχνουν μαυρη εικονα ομως?
  7. lazar_GR

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    εχω ενα sony vaio και απο windows7 64bit εβαλα χτες windows8 64bit .φοραει πανω την ati mobility radeon hd 5650.δεν μπορω να δω ταινιες οτι αρχειο και να ειναι (avi-mkv κτλ) εχω ηχο αλλα εικονα γιοκ.οτι player και να κατεβασα τα ιδια τη μπορει να φταει ?
  8. στο wii θα παιζουν αυτα? καλα ντε πλακα κανω!πολυ γραφικο παντος!
  9. lazar_GR

    Apple iPhone 4

    τη να περιμένεις? αν είσαι έτοιμος βοορ!
  10. γιατι το bluray player δεν ειναι σημαντικο?ειπαμε οθονη κορηφη 1920*1080 ,bluray και πιο καλη ποιοτιτα κατασκευεις απο το φτηνο μοντελο .100 ευρω διαφορα νομιζω ειναι καλα .αν δεν τα χρειαζεσε ομως και το φτηνο μοντελο ειναι τιμια αγορα ...αλλα η οθονη που την ειδα με προβληματησε λιγο.
  11. ακριβος αυτο που λες ειναι.αξιζει το καλο τα 100 ευρω και με το παραπανω.
  12. αν πας και τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις οτι η ποιοτητα στο ακριβο ειναι πολυ καλητερη .και εγω ειχα αυτην την απορια μεχρι που τα ειδα .
  13. μου βγαζει ενα μηνυμα με ενα εικονιδιο κατω στα ανοιχτα προγραμματα.το μηνυμα λεει... η υπηρεσια RST intel δεν λειτουργει . τη ειναι αυτο ξερει κανεις?
  • Δημιουργία νέου...