Προς το περιεχόμενο

chigal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chigal

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1972

chigal's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. chigal

    βιβλίο για c

    Κι αυτό είναι καλό: Site: C :από τη Θεωρία στην Εφαρμογή . Είναι καλογραμμένο, και δε χάνεται σε λεπτομέρειες αλλά σου δίνει ξεκάθαρα τη βασική ιδέα κι έχει πολλά παραδείγματα. Το μόνο σοβαρό "πρόβλημα" που θυμάμαι είναι χρήση gets σε κάποιο παράδειγμα, αλλά τουλάχιστον στο σχετικό κεφάλαιο έλεγε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται. Επίσης, έχει αρκετά ελαφριά κάλυψη αναδρομής.
  2. Το τελικό αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι διαφορετικό. Εξ ορισμού, τα στοιχεία σε κάθε αριστερό υποδέντρο είναι μικρότερα της ρίζας και του δεξιού είναι μεγαλύτερα. Εφόσον, πχ. έχουμε 4 στοιχεία αριστερά της ρίζας και 5 δεξιά, το 35 θα είναι αναγκαστικά η κεφαλή. Ομοίως μπορείς να χτίσεις και το υπόλοιπο δέντρο (αν και η μέθοδός σου με την inorder traversal είναι πιο κομψή νομίζω, ή τουλάχιστον όχι τόσο μπακαλίστικη). Όσο για τη σειρά εισαγωγής των στοιχείων, νομίζω αυτό που προτείνεις είναι η μόνη λύση. Κάθε ρίζα υποδέντρου πρέπει να εισαχθεί οπωσδήποτε πριν από το αριστερό της παιδί (γιατί αν μπει πρώτα το παιδί, τότε η "ρίζα" θα πρέπει μετά να είναι κάπου δεξιά του) και πριν από το δεξί της παιδί (γιατί αν μπει πρώτα το παιδί, τότε η "ρίζα" θα πρέπει μετά να είναι κάπου αριστερά του). Η μόνη ευελιξία που υπάρχει είναι ανάμεσα σε αδέλφια - αν θα μπει πρώτο το ένα ή το άλλο, αφου βέβαια έχει πρώτα μπει ο γονιός.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατέληξα στο golden-i στη Θεσσαλονίκη.
  4. Ευχαριστώ parasaser. Ξέρω ποιοι είναι επίσημοι αντιπρόσωποι, αλλά έψαχνα και κριτικές με βάση προσωπικές εμπειρίες για το service τους.
  5. Καλησπέρα παιδιά, χρειάζεται να πάω ένα macbook air για service και ψάχνω κριτικές για διάφορα κέντρα επισκευής. Μπορώ να πάω είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη. Στο παρελθόν είχα καλή εμπειρία από το Elite στη Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω δεν είναι πια επίσημο και προβληματίζομαι για το λόγο που έχασε το authorization. Έχετε να προτείνετε κάτι? Το laptop είναι εκτός εγγύησης, οπότε όπου και να πάω δεν έχω κάλυψη. Ευχαριστώ
  6. chigal

    Xcode και C

    Disclaimer: Σπανίως χρησιμοποιώ xcode (προτιμώ να δουλεύω αποκλειστικά σε κονσόλα), αλλά από μια γρήγορη ματιά νομίζω βρήκα αυτά που ζητάς. Το μενού Run -> Debugger εμφανίζει ένα παράθυρο με αυτά που ζητάς, και μπορεις να προσθέσεις μεταβλητές μεσω του Run->Show->Expressions Τι εννοείς? Στην κονσόλα τρέχει. Δοκίμασες Run->Console? Το παράθυρο που εμφανίζεται όταν κάνεις Run->Debug έχει ήδη ένα κουμπί που λέγεται Deactivate και ακυρώνει όλα τα breakpoints. To Visual Studio einai IDE, όχι compiler. Ομοίως το Xcode.
  7. chigal

    Nintendo 3DS Hacking

    Γεια σας παιδιά, έχουν τα ανηψάκια ένα DS Lite και μόλις απέκτησαν ένα DSi. Για το DS Lite είχαν πάρει μία κάρτα R4-RTS Platinum Upgrade v1.4.1 η οποία τώρα δεν παίζει για το καινούργιο DSi. Χρειάζεται κάποιο upgrade? Διαφορετική κάρτα? Κι αν ναι, τι προτείνετε? Είδα τις R4i Gold 3DS και την R4i SDHC V1.4.3 οι οποίες φαίνεται να είναι εξίσου κατάλληλες, αλλά καθότι δεν έχω ιδιαίτερη ιδέα για το θέμα, ζητώ τα φώτα σας Ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...