Προς το περιεχόμενο

kax54638

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    500
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kax54638

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kax54638's Achievements

  1. Το ποσό το έγγραψα επειδή το ανέφερε ο topic starter. Και εμένα μου φάνηκε μεγάλο αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα.
  2. Κάθε περίπτωση εξετάζεται χωριστά και κάθε τράπεζα είχε τα δικά της κριτήρια. Παίζουν ρόλο το εισόδημα, άλλα δάνεια, ενοίκια, ύπαρξη αυτοκινήτου, ακίνητα κλπ. Τα κριτήρια δεν είναι απόλυτα ούτε "γνωστά. Θετικό ότι έχεις μισθοδοσία στην τράπεζα με καλό εισόδημα. Κάνεις αίτηση online και αναμένεις την έκβαση. Δοκιμάζεις και σε άλλες τράπεζες αν θέλεις φυσικά. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από την μια τράπεζα στην άλλη.
  3. Αν σου εκδοθεί τελικά η κάρτα από την εκάστοτε τράπεζα θα πρέπει να έχει πιστωτικό όριο 1400-1600 όσα χρειάζεται να σου δεσμεύσουν. Αν έχει χαμηλότερο δεν θα περάσει η συναλλαγή. Για την προέγκριση της συναλλαγής δεν χρεώνεσαι από την τράπεζα. Είναι ένας τρόπος ώστε ο έμπορος να εξασφαλίσει ότι μπορεί να πάρει τα λεφτά από την κάρτα σου. Μετά είτε ολοκληρώνει την συναλλαγή και παίρνει τα χρήματα είτε την ακυρώνει και αποδεσμεύονται. Μπορείς να ακυρώσεις την πιστωτική όποτε θέλεις αλλά αν υπάρχει συνδρομή (χρεώνεται ανα χρόνο) αυτή θα την πληρώσεις.
  4. Κάνε την αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου και θα αξιολογηθεί. Μπορεί να απορριφθεί, μπορεί να σου ανεβάσουν το όριο λιγότερο από όσο ζήτησες ή ακόμα και περισσότερο από όσο ζήτησες. Εγώ είχα μια με όριο 2000 και ζήτησα να πάρει στα 3500 και από μόνοι τους μου την έκαναν 5000. Είχα βέβαια βαρβάτο εκκαθαριστικό. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις να χάσεις τίποτα ούτε κάποια "ποινή".
  5. kax54638

    Σκουπες stick

    Ενδεικτικά https://www.bissell.eu/products/crosswave.html Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα (ασύρματα και μη) όπως και παρά πολύ κατασκευαστές που βγάζουν αντίστοιχα προϊόντα. Προσωπικά έχω μια Bissell croswave με καλώδιο και μια ασύρματη tineco. Τις λατρεύω και τις δύο. Αγορά από amazon.de.
  6. kax54638

    Σκουπες stick

    Επίσης υπάρχουν και σκούπες-σφουγγαρίστρες που σφουγγαρίζουν όχι με το να σέρνουν απλά ένα βρεγμένο πανάκι (για να έχουμε να λέμε) αλλά με περιστρεφόμενη βούρτσα και 2 δοχεία νερού (ένα για το καθαρό νερό με απορρυπαντικό και δεύτερο όπου μαζεύει το βρόμικο νερό από το σφουγγάρισμα) και παράλληλα ρουφάνε σαν κανονική σκούπα τρίχες και σκουπίδια από από το πάτωμα. Οπότε με ένα πέρασμα σκουπίζεις κα σφουγγαρίζεις ταυτόχρονα. Σε συνδυασμό με μια σκούπα ρομπότ το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Δες πχ bissell crosswave ή σε ασύρματες tineco one s5.
  7. kax54638

    Πλυντήριο ρούχων

    Αυτό https://www.lg.com/gr/plyntiria/lg-F4J8TS2W. Το έχω καμιά 5ετία. Πολύ ευχαριστημένος.
  8. kax54638

    Πλυντήριο ρούχων

    Το turbo wash σε εμένα είναι μια επιπλέον επιλογή που μπορείς να την βάλεις σε όλα τα προγράμματα για να συντομεύσει τον χρόνο πλυσίματος σε κάτω από 1 ώρα - πριν αρχίσεις δηλαδή το πρόγραμμα το επιλέγεις ως παράμετρο. Δεν το έχει δηλαδή στον ροδέλα ως ξεχωριστό πρόγραμμα. Για αυτό δεν μιλάμε;
  9. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Από μόνη της αν δεν έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη εξόφληση δεν τραβάει τίποτα ακόμα και αν δεν πληρώσεις - τοκίζεται φυσικά το υπόλοιπο. Πρόσφατα μου συνέβη. Την πιστωτική την έχω ρυθμισμένη να μην εξοφλείται αυτόματα αλλά μπαίνω εγώ και κάνω "χειροκίνητα" την εξόφληση μέσω ebanking. Ένα μήνα μου παρέπεσε ο λογαριασμός και ξέχασα να τον πληρώσω εντός της προθεσμίας. Το θυμήθηκε μέρες μετά και μπήκα και τον πλήρωσα. Δεν είχε τραβηχτεί τίποτα από κανέναν λογαριασμό μου - φυσικά είχαν λεφτά και για όλο το ποσό όχι μόνο για την ελάχιστη δόση. Φυσικά χρεώθηκαν τόκοι λόγω καθυστέρησης αλλά από μόνα τους λεφτά δεν τραβήχτηκαν.
  10. Στην Eurobank τουλάχιστον, σε καμία από τις 3 πιστωτικές που έχω δεν αναφέρεται κανένας συνδεδεμένος λογαριασμός με την κάρτα. Συνδεδεμένος λογαριασμός εμφανίζεται μόνο σε χρεωστικές κάρτας και αυτό γιατί προφανώς τα χρήματα τραβιούνται επιτόπου από λογαριασμό όποτε προφανώς πρέπει να υπάρχει κάποια "σύνδεση".
  11. Όταν λέτε σύνδεση πιστωτικής με λογαριασμό τι εννοείτε; Να πληρώνεται αυτόματα το εκάστοτε υπόλοιπο της κάρτας από έναν συγκεκριμένο λογαριασμό; Γιατί αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείς να πληρώσεις μόνος σου όποτε θέλεις το υπόλοιπο και επιλέγεις εσύ από ποιον λογαριασμό θα φύγουν τα χρήματα. Επίσης μπορείς να την πληρώσεις με μετρητά απευθείας στην τράπεζα. Ή ακόμα και να έχεις πιστωτική σε μια τράπεζα αλλά να μην έχεις λογαριασμό - παλιά τουλάχιστον γινόταν. Δεν ξέρω αν άλλαξε.
  12. kax54638

    Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

    Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με Mitroglou. Για εμένα που από το πρωτότυπο FFVII ήξερα ελάχιστα πράγματα (είχα παίξει μόνο ένα μικρό μέρος και το παράτησα όταν είχε κυκλοφορήσει) η ιστορία είναι ακατανόητη και με πολλά άλματα λογικής. Πρέπει να ξέρεις πολλά από την πρωτότυπη ιστορία γιατί διαφορετικά πολλά πράγματα που συμβαίνουν δεν έχουν λογική. Άσε που μέχρι να κυκλοφορήσει το rebirth είχα ξεχάσει τις λεπτομέρειες του remake...
  13. kax54638

    Αγορά βιβλιοθήκης

    Όχι κανένα τέτοιο πρόβλημα. Όντως είναι μασίφ ξύλο αλλά μαλακό (δηλαδή με ένα χτύπημα κάνει εύκολα σημάδι). Την έχω πάντως φορτωμένη πάνω από το όριο που δίνει η ΙΚΕΑ (σκληρόδετα βιβλία από άκρη σε άκρη σε όλο το ράφι) και δεν έχει πάθει τίποτα. Πάντα βέβαια στερεωμένη στον τοίχο.
  14. kax54638

    Αγορά βιβλιοθήκης

    Την hemnes την έχω (όπως και πολλά άλλα έπιπλα της συγκεκριμένης σειράς) 5+ χρόνια. Αρκετά φορτωμένη με πολλά βαριά βιβλία, δεν έχει πάθει τίποτα (ούτε έχει στραβώσει κανένα ράφι) και είναι και πολύ καλαίσθητη. Προσοχή μόνο το κάθε ράφι ξεκινάει πιο μέσα από τον "σκελετό" μπροστά και έτσι το ακριανό βιβλίο δεν μπορείς να το βγάλεις αν έχει τέρμα γεμάτο το ράφι αν δεν αφαιρέσεις και κάποιο άλλο βιβλίο πρώτα. Δεν ξέρω πως να στο περιγράψω καλύτερα.
  15. Πάντως απόδειξη παροχής υπηρεσιών που κόβεις λάθος μέσω timologiou της ααδε, δεν μπορείς να το ακυρώσεις αλλά πρέπει να εκδόσεις πιστωτικό.
  • Δημιουργία νέου...