Προς το περιεχόμενο

RadioactiveToy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    228
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με RadioactiveToy

  • Ημερομηνία γέννησης 05/08/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.829 προβολές προφίλ

RadioactiveToy's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

10

Φήμη

  1. Παρήγγειλα το λευκό ξημερώματα 5.8 και μέχρι τώρα η κατάσταση της παραγγελίας ειναι στο on hold. Τι φάση;
  2. Καλή Χρονιά Insomniacs! Γεμάτη Υγεία και Χαρές.
  3. False alarm...μόλις μου ήρθε και 2η, πάω να κάνω ατμόσφαιρα!!!
  4. RadioactiveToy

    Speedport entry 2i ??

    Καλησπέρα παιδιά, Πήγα cosmote από nova και μου έδωσαν το speedport entry 2i. Στο modem router της nova Technicolor TG788vn v2 είχα συνδέσει στο usb ενα printer και τον χρησιμοποιούσα ως δικτυακό με την ip του. Τωρα το speedport δεν έχει usb. Τι εναλλακτικές λύσεις έχω για να κάνω δικτυακό τον printer? Το router της nova συνδεεται με το speedport σε bridge mode? (εαν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός???) Θα ήθελα να μου πείτε εναλλακτικές λύσεις με τελευταία να συνδεσω το printer σε pc και να το κανω δικτυακο. Ευχαριστώ
  5. Πρωτοπόρος η Voda στα καρτοκινητά, σιγά σιγά σπρώχνουν κόσμο στα καρτοπρογράμματα-συμβόλαια ή ιδέα μου?
  6. Σε Ford Focus MKII το Xiaomi Roidmi 2S BFQ02RM ταιριάζει υποδειγματικά και είναι άψογο στο κούμπωμα/ξεκούμπωμα. Επίσης είναι πολύ καλή η εφαρμογή του. Εγώ θα προτιμούσα το xiaomi.
  7. Μικρούλη δεν μου αρέσει το ύφος σου και δεν κατάλαβες τι εννοούσα γιατί μάλλον ψάχνεσαι. Η ερώτηση μου για το εάν υπάρχει λογική είναι αυτό ακριβώς για το τρίμηνο ότι θα έπρεπε να έχει μηδενήσει αφού πέρασε το τριμηνο από την τελευταία ανανέωση. Το εάν βάζω 5ευρω ή 50ευρώ δεν σε αφορά εκτός ούτε ακόμα κ αν είσαι μέτοχος της wind. Πάντως εάν ψάξεις μηνύματά μου θα δεις ποιος είναι ο απατεώνας στην περίπτωσή μου, εγώ ή Wind/Q. Φιλάκια
  8. Καλημέρα, έχω δεινοπαθήσει με την Q και την προσφορά Promo του 8gb/μήνα. Την ενεργοποίησα 27.10.16. Άρα ισχύει μέχρι 27.06.17 και εάν μπαίνει κάθε 1η μήνα το τελευταίο θα μπεί 1.6.17 σωστά? Στο ιστορικό συναλλαγών βλέπω τελευταία αναέωση online 28.01.2017. To τρέχον υπόλοιπο είναι 0,01ευρώ που λήγουν την 29.04.2017 Νομίζω δεν έχει λογική. Πρέπει να βάλω 5 ευρώ πριν τις 29.04?
  9. Σε μια διερευνητικη με Voda μου ειπαν οτι φερνουν οπτικη ινα μεχρι το σπιτι μου. Αλλα δεν τους πολυεμπιστευομαι. Η Nova σκοπευει κατα το καλοκαιρι να μου κανει προσφορα. Τωρα ειναι κλαιν της εστειλα παραπονα χθες δεν εχει απαντησει και σημερα ενα mail που ζηταω αντιγραφο της συμωασης η της συνομιλιας που εκανα τον 12ο του 2015 που με αναβαθμισαν σε Vdsl. Πολυ αδιαφορια γενικα. Τοσο σιγουρους νομιζου οτι εχουν τους πελατες?
  10. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι συνδρομητης Forthnet-Nova 3ple play με vdsl και όσον αφορά στη Nova έχω family pack με novasport1 και novacinema 1 στα 39.90/μήνα. Το σταθερό μου έχει μόνο δωρεάν αστικά και υπεραστικα (οχι κινητά). Το μήνα με κατι χρεωσούλες κυμαίνομαι στα 45 ευρω. Επειδή χθες για καποιο λόγο με συφίλιασε χοντρά η Nova σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Θα ήθελα λοιπον τη γνωμη σας. Μενω Γλυφάδα και ειμαι σε καλή απόσταση απο ΚΑΦΑΟ. Με forthnet μετράω περιπου 4.5Mbps upload και 47Mbps download. Ο συχρονισμός του modem-router δειχνει 5/50. Θελω απο τη νεα εταιρεια οπωσδήποτε vdsl 5/50 και οσον αφορά στο σταθερο θελω οπωσδήποτε δωρεάν αστικα-υπεραστικά. Για τηλεόραση βλεπουμε μονο παιδικά και ντοκυμαντέρ οποτε ποδοσφαιρικα και cinema δεν με ενδιαφερουν καθόλου. Θα προτιμουσα η tv να ειναι δορυφορική γιατι δεν θελω να τρώει bandwith απο τη σύνδεση εκτος κ εαν με τη vdsl δεν υπαρχει θεμα. Τελος για τυχον συνδυασμούς με κινητη να σας πω οτι εχω cu, q και cosmocarta αλλά οχι συμβόλαιο. Το πακετο στη nova το ειχα ανανεωσει 12/15 με προμηθεια vdsl router και ισως αυτοί να θεωρούν ότι ειμαι δεσμευμενος, αλλα τους το επιστρεφω αφού δεν μου είχαν πει τίποτε στην τηλεφωνική αίτηση αναβάθμισης. Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε εταιρεια που θα με συνεφερε να κανω φορητοτητα. Εκτός και εάν πιστέυετε οτι το πακέτο μου είναι συμφέρον. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
  11. Το 1,5GB RAM με χαλάει... Η αποσπώμενη μπαταρία ειναι πλεονέκτημα απο την άλλη. Μόνο για samsung lovers θα ελεγα...
  12. Καλημέρα σας. Αγόρασα και εγώ μια από Banggood. Shipped από 15/10 και ακόμα άφαντη (unregistered mail). Δεν εχει αργησει υπερβολικά? Μέχρι τοτε παραλάμβανα στις 2 βδομάδες. Εσεις σε πόσες μέρες παραλάβατε?
  13. http://www.ebay.com/itm/271860559997?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=570696592053&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Για όποιον θέλει θήκη αυτή ταιριάζει απόλυτα! Έρχεται με δώρο stylus και screen protector.
  • Δημιουργία νέου...