Προς το περιεχόμενο

gavromania

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gavromania

  • Ημερομηνία γέννησης 23/04/1974

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gavromania's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. gavromania

    router baudtec tw263r4-a2

    Καλημερα , εχω ενα παλιο router baudtec tw263r4-a2 το οποιο θελω να το κανω access point , το προβλημα ειναι οτι ενω του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και συνδεομαι με αυτο μεσω του υπολογιστη στο 192.168.1.1 ωστε να μπω στο μενου για αλλαγες ( να μην αλλαζουν οι ΙΡ ) εχω δει παντου σε site που εχω ψαξει οτι ειναι US : admin και PASS: 1234 ομως δεν τα δεχεται , γνωριζει κανεις το λογο ή αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να βαζω ωστε να μπω ? Ευχαριστω .
  2. gavromania

    GOOGLE DRIVE ΣΕ LAPTOP

    Ευχαριστω. Καλη Ανασταση
  3. gavromania

    GOOGLE DRIVE ΣΕ LAPTOP

    Το εχω κατεβασει και εγκαταστησει , το θεμα ειναι πως θα βαλω το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας σε windows 7 οπως το ειχα πριν και με επιλογη ανοιγμα εμπαινα κατευθειαν στα αρχεια . Ευχαριστω .
  4. gavromania

    GOOGLE DRIVE ΣΕ LAPTOP

    Καλησπερα , αν μπορει να βοηθησει καποιος , ειχα σαν εικονιδιο του google drive στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη μου , εχω κανει format πως μπορω να το δημιουργησω ξανα στην επιφανεια εργασιας ? Ευχαριστω .
  5. gavromania

    P 40 LITE PLAY STORE

    Ευχαριστώ φίλε , το είδα είναι λίγο περίπλοκο να σου πω την αλήθεια για τις δικές μου δυνατότητες .
  6. gavromania

    P 40 LITE PLAY STORE

    Καλημέρα , το αγόρασα και το έχω στην κατοχή μου απο εχθές , με το αντίγραφο τηλεφώνου μιας και είχα το p10 lite περάσανε όλα εκτός από εφαρμογή GMAIL φυσικά play store και google drive και κάποιες άλλες , και δεν δουλεύει και η εφαρμογή stoiximan . Τα υπόλοιπα που είχα είναι ΟΚ . Ψάχνοντας στο youtube είδα ότι με την εγκατάσταση της εφαρμογής chat partner μπορείς να εγκαταστήσεις όλο το πακέτο της google ,δυστυχώς το ανακάλυψαν και δεν δουλεύει πλέον . Εαν έχει βρει κανείς άλλο πλάγιο τρόπο εγκατάστασης του play store περιμένουμε βοήθεια .
  7. Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή ώστε ανοίγοντας την να έχω επιλογή για επανεκκίνηση ή κλεισιμου κινητού ή tablet , και να μην χρειάζεται να πατάω το κουμπί . Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα , αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος σε ένα πρόβλημα . Εχω ενα tablet MLS TROPHY , θελω να το ελεγχω απομακρυσμενα με την εφαρμογη teamviewer ή anydesk τις εχω εγκαταστήσει και τις δυο και δουλευουν . Το προβλημα ειναι οταν κανω επανεκκινηση ή απενεργοποιησω και ξανανοιγω το tablet οι εφαρμογες δεν ξεκινουν αυτοματα με την εναρξη παρα μονο οταν πατησεις πανω σε αυτη . Αν γνωριζει κανεις καποια ρυθμιση , οπως υπαρχει στα κινητα ,να δωσω εντολη να ενεργοποιουνται με το ανοιγμα του tablet ή αν δεν το υποστηρίζει η συσκευη αν υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που πρεπει να κατεβασω που να δινει αυτη την εντολη ενεργοποιησης με το ανοιγμα χωρις να χρειαστει να πατησει κανεις πανω σε καποια απο τις εφαρμογες . Ή στην τελικη αν γνωριζετε καποια αλλη εφαρμογη απομακρυσμενης βοηθειας που εχει αυτη την επιλογη να ειναι παντα ενεργη . Ευχαριστω .
  9. Καλησπέρα , αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος σε ένα πρόβλημα . Εχω ενα tablet MLS TROPHY , θελω να το ελεγχω απομακρυσμενα με την εφαρμογη teamviewer ή anydesk τις εχω εγκαταστήσει και τις δυο και δουλευουν . Το προβλημα ειναι οταν κανω επανεκκινηση ή απενεργοποιησω και ξανανοιγω το tablet οι εφαρμογες δεν ξεκινουν αυτοματα με την εναρξη παρα μονο οταν πατησεις πανω σε αυτη . Αν γνωριζει κανεις καποια ρυθμιση , οπως υπαρχει στα κινητα ,να δωσω εντολη να ενεργοποιουνται με το ανοιγμα του tablet ή αν δεν το υποστηρίζει η συσκευη αν υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που πρεπει να κατεβασω που να δινει αυτη την εντολη ενεργοποιησης με το ανοιγμα χωρις να χρειαστει να πατησει κανεις πανω σε καποια απο τις εφαρμογες . Ή στην τελικη αν γνωριζετε καποια αλλη εφαρμογη απομακρυσμενης βοηθειας που εχει αυτη την επιλογη να ειναι παντα ενεργη . Ευχαριστω .
  10. ευχαριστω για τις απαντησεις , τι να πω φοβαμαι οτι οταν μένουν απο καυσιμο θα μένω εγω χωρις μηχανη .
  11. Καλησπέρα , επειδή μου κόψανε και το δικό μου από xt500 γνωρίζει κανείς που πουλάνε σωληνάκια ενισχυμένα με πλέγμα ? έχω διαβάσει ότι υπάρχουν αλλά δεν ξέρω που να τα αγοράσω , είναι αλήθεια ή μούφα ? ευχαριστώ !!
  12. Για να δουμε , παντως με πληρωμη υπαρχει .
  13. Για να καταλάβεις τι θέλω έχω 3 κάμερες διαφορετικές σε ενα χώρο , οι 2 έχουν πρόγραμμα για υπολογιστή , η κάθε μια το δικό της η άλλη μόνο για κινητό και όχι για pc , θέλω να πρόγραμμα που να μπορώ να τις βλέπω όλες μαζί από αυτό , αν γνωρίζει κάνεις το αναφέρει . Ευχαριστώ .
  14. Καλημέρα , γνωρίζει κανείς πρόγραμμα που να παρέχει δωρεάν θέαση καμερών ip απομακρυσμένα μεσω laptop ? Ευχαριστώ .
  • Δημιουργία νέου...