Προς το περιεχόμενο

saltjon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    401
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με saltjon

  • Ημερομηνία γέννησης 11/09/1963

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ν.ΙΩΝΙΑ
  • Ενδιαφέροντα
    ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  • Απασχόληση
    ΥΠΑΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.534 προβολές προφίλ

saltjon's Achievements

  1. θα σου πρότεινα να πας σε μεταχειρισμενα ενισχυτη ηχεία πικάπ λόγο χαμηλότερου κόστους, μόλις εξοικειωθείς και καταλάβεις και μάθεις πως λειτουργεί όλο αυτό θα προχωρήσεις σε αγορά καινούργιων η βελτίωση των παλαιών. Υπάρχουν μηχανήματα ποιοτικότατα σε πολύ καλή τιμή και με μια μικρή βελτίωση μπορούν να ξεπεράσουν κατά πολύ τα σημερινά .
  2. συμφωνώ απολυτά για lenco ποιοτικότερη κατασκευή από το lp60. Τo LP60 μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό
  3. Σωστά τα πλαστικά σκουπίδια made in China των 299€ (178€) ευρώ με αξιόλογα μεταχειρισμενα ποιοτικά μηχανήματα made in Japan η άλλης Ευρωπαϊκής χώρας πχ fluance η το πολύ καλύτερο απο AT-LP60 το AT-120X USB https://www.skroutz.gr/s/18247305/Audio-Technica-AT-LP120X-USB.html?from=drop Έχεις κάποια ειδική γνώση επί των πικάπ? εάν είχες δεν θα το έλεγες αυτό.
  4. δεν νομίζω ότι αξίζει τόσα λεφτά όταν κυκλοφορούν ένα σωρό διαμάντια μεταχειρισμενα σ' αυτά τα λεφτά. Για καινούργιο πρέπει να διαθέσεις 300 ευρό για να πεις ότι δεν πέταξες τα λεφτά σου.
  5. Εδω Ν.ΙΩΝΙΑ με ΟΤΕ 1 φορά την εβδομάδα θέλει το ρουτερ επανεκκίνηση
  6. δες και στους γονείς σου 2-3 μέρες τι παιζει , κι αν κει είναι εντάξει τότε ψάχνεις το δικό σου να βγάλεις άκρη, η όταν δεις να είναι σε σένα αργό ανεβαίνεις επάνω και ελέγχεις.
  7. Ο πάνω από εσένα που έχει νοβα 100Mbps έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα?
  8. Όλες τελικά οι εταιρείες με λιγότερο τον ΟΤΕ γιατί αυτός κάνει το παιχνιδι είναι για τον π..... γκιώνη.
  9. Γνωρίζει κάνεις εάν αξίζει να αφήσω τον ΟΤΕ με 50Mbps και να πάω NOVA 100Mbps με την ίδια τιμή και απεριόριστα κινητά με την ίδια τιμή του ΟΤΕ 35€? Είμαι Ν.ΙΩΝΙΑ 1υπολογιστής με καλώδιο και 3 κινητά & 1 TV ασύρματα Για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσω ειδικότερα στο ίντερνετ, αποσυνδέσεις, όχι, καλή εμβέλεια wi-fi εντός σπιτιού,προβλήματα από ρουτερ .Κάποιος που να το έχει στην περιοχή που το ανέφερα?
  10. @lensam90 από εχθές εχουν αγοραστεί από κάποιος υπαλλήλους οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι εχουν. Πριν ανοίξει το μαγαζί αυτός που ήταν μέσα το είχε ήδη ψάξει και το έκλεισε γιαυτό σε αυτές τις περιπτώσεις ούτε τηλέφωνο δεν παίρνεις γιατί και να υπάρχει τους ξυπνάς και κάνεις πάλι άδικο κόπο μην ξανασχοληθητε με τέτοιες περιπτώσεις .Το ότι μπορεί να έκλεισε από άλλο μαγαζί ισχύει και μπορεί να γίνει αλλά όχι από πελάτη ο νοών νοητω
  11. έχει βάλει το μαυρο με κόκκινες-άσπρες γραμμές σαν αστέρια πολύ όμορφο. Λέω να φτιάξω και κουβέρτα αν τα ενώσω για με τα μεγάλα κρύα😂
  12. μακρυά από MIELE σε φούρνους εστίες
  13. Άρα ο τίτλος πρέπει να αλλάξει από 10% για όλο το site, σε 10 % σε διάφορα η αρκετά προϊόντα του site
  14. δεν είναι σε όλα τα προϊόντα ,το έβαλα σε προστατευτικη ζελατίνα για 10 αρα ταμπλέτα και δεν πέρασε
  • Δημιουργία νέου...