Προς το περιεχόμενο

csontheline

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.070
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με csontheline

  • Ημερομηνία γέννησης 09/05/1986

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    Website URL
  • Skype
    Skype

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη, NOT!
  • Ενδιαφέροντα
    Ενδιαφέροντα

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Μερικές προσωπικές πληροφορίες
  • Τοποθεσία
    Που βρίσκεστε;
  • Ενδιαφέροντα
    Τα χόμπυ σας, κ.α
  • Απασχόληση
    Με τι ασχολείστε

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.603 προβολές προφίλ

csontheline's Achievements

  1. csontheline

    Σκουπες stick

    Silvercrest SST 40 A1. Η Σκούπα. Για τα 130€ της, απλά απίστευτη. Στην 3η σκάλα (την πιο δυνατή) βγάζει κανένα 10-15λεπτο και συναγωνίζεται ρεύματος. Τι 18v και 25v και κουραφέξαλα που έχουν τα άλλα τα παιχνίδια. Το σπαστικό είναι οι τρίχες που μαζεύονται στο κάτω μέρος που γυρνάει και αν δεν τις βγάζεις κάθε φορά (σπαστικό), θέλει κοπίδι.
  2. Αν πηγαίνει πακετάκι και με την εφορία (κανονικό κόσκινο και μετά πρόστιμο αντίστοιχο του εισοδήματος), πονάει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
  3. Δίνε έξτρα έκπτωση ανάλογα το πόσα ενοίκια μπορεί να προπληρώσει. Πχ σε ετήσια προπληρωμή, δίνε 10-15% έκπτωση (ναι, υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ήμουν και εγώ, εκατέρωθεν).
  4. Αν ρωτάς εμένα και εννοείς το σιδερένιο που φαίνεται κάτω από το γραφείο, ήταν επιλογή με το γραφείο. Το ίδιο και η τρύπα για τα καλώδια (το σιδερένιο ορθογώνιο), το ίδιο και ο διακόπτης (προσωπικά επέλεξα τον πιο απλό, ούτε μνήμες, ούτε ενδείξεις).
  5. Λογικά εννοείς το NetSim που είναι simulator (όπως το packet tracer), απλά έχει μέσα έτοιμα εργαστήρια. Όχι, λέω το ExSim που είναι πακέτο ερωτήσεων για τις εξετάσεις.
  6. Είτε περιμένεις τίποτα γιορτές που βγάζουν κωδικούς, είτε στέλνεις εδώ μήνυμα και του λες ότι ο κωδικός είναι ληγμένος https://www.reddit.com/user/BosonMichael/
  7. Ανοίγεις ΠΟΛΥ μεγάλο θέμα, αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να ξεχωρίσεις τι εννοείς "για μια ζωή". Το θερμός, ο ελβετικός σουγιάς και άλλα τέτοια δεν είναι ότι κατασκευάζονται για μια ζωή, απλά (όπως και στα υπόλοιπα) έχουν διαφορετικό κοινό που απευθύνονται. Το stanley είναι για αντίξοες συνθήκες (ορειβάτες, στρατιώτες κλπ) και στους υπόλοιπους "κοινούς θνητούς" είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλό σε σχέση με αυτό που πραγματικά χρειάζονται (πχ ένα θερμός από τα starbucks, που και πάλι είναι σχετικό αυτό). Σε γενικές γραμμές Jumbo + κινέζικα (και όλα τα 1-2€ stores και το TEMU) είναι ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. Μόνο για να μολύνουν το περιβάλλον και να γεμίζουν οι τσέπες των ιδιοκτητών. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις αξίζουν, αλλά θα είχαμε έναν καλύτερο και πιο οικολογικό κόσμο, αν δεν υπήρχαν καθόλου. Από εκεί και πέρα, όταν έρχεται η ώρα να αγοράσεις, ισχύει το ρητό "Το φθηνό το πληρώνεις ακριβά".
  8. Γράψε το τηλέφωνο του δήμου και την οδό που βρίσκεται, να τους σπάσουμε τις μπάλες. 10 συμφορουμίτες να φιλοτιμηθούμε, σε 5 μέρες θα το πιάσουν το νόημα στον δήμο. Edit : Εσύ δοκίμασες μόνος σου ή απλά καφενειοσυζητάμε;
  9. Βρες από που την τσιμπάνε και σταμάτα την. Αν είναι από ασφάλεια, κατέβασέ την. Αν είναι από τον γενικό, φέρε ηλεκτρολόγο να κατεβάσει και να αποσυνδέσει. Λύσε τα όλα από την αρχή, γιατί μετά αποδέχεσαι σιωπηρά τα παγιωμένα λάθη.
  10. csontheline

    Ζωή στην Κύπρο

    Γράψε τα εδώ ή μπες στο facebook (νομίζω λέγεται "Έλληγες Κύπρου" η ομάδα).
  11. Το πήρα από το σέρβις. Το έκαναν καινούριο. Άλλαξαν μέχρι και τις μπαταρίες και το πλαίσιο και τα κουμπιά!
  12. Κανένα σχέδιο για να γίνει ανοικοδόμηση εκτός κέντρου (αρκετά εκτός όμως) δεν παίζει; Απλά θα κάνουν την τσιμεντούπολη ακόμα πιο τσιμεντένια; "Με όραμα για το μέλλον, για τα παιδιά μας."
  13. Άσε το να το μάθει μόνο του
  14. csontheline

    Samsung Galaxy Z Fold4 (Μαύρο/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 01:35 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    15/04 Μείωση τιμής για να φύγει άμεσα. Μεταφορά μέσω τραπέζης (προτιμώ Revolut) για δωρεάν αποστολή με box now. Πωλείται το κινητό του τίτλου. Βγήκε 12/04/2024 από το service της Samsung. Αλλάχθηκαν οι οθόνες (μέσα και έξω), και οι 2 μπαταρίες του, το πλαίσιο, οι μεντεσέδες και όλα τα εξωτερικά πλαστικά και κουμπιά. Έγινε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Έχει υπόλοιπο εγγύησης μέχρι 21/09/2024. Δίνεται μαζί 1) θήκη stand / pen (εναλλάσεται η χρήση). 2) S pen fold edition Θα είναι διαθέσιμο από 16/04 που θα είμαι Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες ή φωτογραφίες/βίντεο, στείλτε μήνυμα. Πήγα σε s23 ultra λόγω μικρής εξωτερικής οθόνης, μεγάλης εσωτερικής του fold 4. Specifications Οθόνη: 7.6" Είδος οθόνης: Dynamic AMOLED 2X Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 10 MP Μπαταρία: 4400 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 12 GB Βάρος: 263 g

    560 €

  • Δημιουργία νέου...