Προς το περιεχόμενο

SpirosLouis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.618
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SpirosLouis

  • Ημερομηνία γέννησης 10 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.195 προβολές προφίλ

SpirosLouis's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

193

Φήμη

  1. Και εγώ στο ίδιο μήκος κύματος με αυτά που λες είμαι έχοντας διαβάσει και τα άρθρα του αστικού κώδικα περί μίσθωσης πράγματος (άρθρο 574 - 618) απλά δεν ξέρω αν βγαζω σωστά το νόημα των όσων διαβάζω.
  2. Καλημέρα φόρουμ, Είχα έναν ενοικιαστή στο σπίτι μου ο οποίος έφυγε πριν κάποιο καιρό και άφησε αρκετά πράματα με την προοπτική ότι θα έρθει να τα πάρει. Έφυγε εφόσον είχε λήξει το συμβολαίο του κανονικά. Επιπλέον, έχει αφήσει απλήρωτα ενοίκια. 1. Τα πράγματα τώρα μου ανήκουν ? Μπορώ να τα πετάξω? 2. Διάβασα κάπου ότι μπορώ να τα κρατήσω σα ενεχειρο μέχρι να πληρωθούν τα απλήρωτα. Πρέπει να κινηθώ και νομικά ? και ότι για να τα πετάξω πρέπει να βγουν σε πλειστιριασμο κτλ Ξέρεις κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Πως αποδεικνύει ποια είναι τα δικά του ποια είναι τα δικά μου καθόσον έχω μετακινηθεί εγώ εκεί τώρα και κάνω διάφορες εργασίες στο σπίτι. Ευχαριστώ πολύ
  3. Στην περίπτωσή μου: Έστειλα το εμαιλ (σε ελληνικά και όχι τίποτα greeklist - σε αρκετά formal προς το δικηγορίστικη γλώσσα) με όνομα, επώνυμο ημερομηνίες κτλ. Δηλαδή ένα εμαιλ που να στοιχειοθετεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι έχω άδικο σε κάτι και προφανώς ενυπόγραφο. (το έστειλα και από Gmail για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάει σε τίποτα σπαμ) Στη συνέχεια, λίγο μετά αφότου το έστειλα, τους πήρα τηλέφωνο και αφότου πρώτα ρώτησα τι γίνεται και μου είπαν τα γνωστά, ωραία λέω, σαν έχω κάνει επώνυμη καταγγελία με στοιχεία και αν συνεχίσει έτσι θα προχωρήσω σε έγκληση κτλ. Ναι ναι ναι μου είπε η κυριούλα εκεί, μεταβιβάζοντας το περιστατικό μου απευθείας στον προϊστάμενο της. Σε λίγες ώρες με είχαν καλέσει από το κατάστημα, λέγοντάς μου ότι έχω δίκιο (τους απάντησα ότι το ξέρω), ότι τα έχουν κάνει "ρόιδο" (απάντησα ότι και αυτό το ξέρω και το διαπίστωσα με τον κακό τρόπο) και ότι θα μου το στείλουν τάχιστα με δικά τους έξοδα (τους είπα προφανώς, δεν υπάρχει συζήτηση να βάλω έστω και 1€). Την άλλη μέρα ήταν στα χέρια μου. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα!
  4. χεχε ναι το έστειλαν αμέσως με ACS. (δεν είχα δει τα μηνύματά σας) Έχω κάνει παραγγελία από το εξωτερικό τα πλήκτρα για το εσωτερικό αλλά με την φαλκονέρα που κόλλησε στο στενό, μάλλον θα αργήσει λίγο. Την παλεύω προς το παρόν με κουμπιά software και δακτυλικό αποτύπωμα.
  5. Το email έπιασε! Μετά από λίγες κι' όλας ώρες μου τηλεφώνησαν για να μου πουν συγγνώμη και να μου πουν ότι θα μου το στείλουν. Βέβαια μέχρι να έρθει, δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα! (μου είπαν πως θα μου έστελναν και τον κωδικό αποστολής του κινητού σε εμαιλ - αλλά μέχρι τώρα τίποτα) Έχουν το κινητό και κάθεται από τις 8 Φεβρουαρίου!!!! Αν είναι δυνατόν!
  6. Μου προκαλεί μεγάλο πρόβλημα να μην έχω καλή συσκευή κινητού - για πολλούς λόγους (όχι για να βλέπω μόνο βίντεο στο youtube - φτιάχνω και εφαρμογές για κινητά). Εν τω μεταξύ δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα για φόρτο εργασίας - γενικά δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα και στο κάτω κάτω είναι δικό τους πρόβλημα, δεν νομίζω το κατάστημα Αγ. Παρασκευής να έχει τόοοσα πολλά να στείλει και να επισκευάσει..απλά είναι λούφιδες εγώ πιστευώ
  7. Έκανα μια καταγγελία μέσω εμαιλ, το έστειλα και στο [email protected] και στο [email protected], πήρα και τηλέφωνο την Media Markt να τους ενημερώσω σχετικά... Δεν ξέρω αν είναι και αξιόποινη πράξη η συγκεκριμένη περίπτωση.
  8. Πολύ θέλω να δω πως γίνεται να έχει πάρει νερό - όταν η οθόνη - τα ηχεία - το μικρόφωνο κτλ κτλ δεν έχουν κανένα πρόβλημα παρά το κουμπιά. Περιμένω να το αποδείξουν! Πήρα στο μαγαζί αλλά όλες οι γραμμές καταλήγουν στο βασικό τηλεφωνικό τους κέντρο. Θα δοκιμάσω να στείλω εμαιλ στο [email protected] με CC [email protected]
  9. Καλησπέρα φόρουμ, Στα τέλη Ιανουρίου, έδωσα το κινητό μου πίσω στη Media Markt γιατί δεν δούλευαν καλά (μια δούλευαν μια όχι) τα πλαϊνά κουμπάκια. (δεν είχαμε ακόμα lockdown - το πήγα εκεί το κινητό) Μετά από 2 εβδομάδες με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι είχε πάρει νερό - και ότι δεν ήταν μέσα στην εγγύηση από ότι είπε η Xiaomi. Εν τω μεταξύ είχαμε μπει σε lockdown και από τότε δεν με έχουνε ξαναπάρει τηλέφωνο. Έχω καλέσει αρκετές φορές και κάφε φορά μου λένε ότι θα με πάρουν από το κατάστημα αλλά ποτέ δεν με παίρνουν. Εν τω μεταξύ έχω χάσει σχεδόν το 10% της εγγύησης καθότι το έχουν σχεδόν 2 μήνες! Τι μπορώ να κάνω; Δεν μου δίνουν καμία εξήγηση!
  10. SpirosLouis

    Iphone 5s - Δεν ανοίγει

    Καλά, προφανώς αυτή θα την επιστρέψω και θα πάρω μια με την ένδειξη Tianma που οπως διάβασα είναι αρκετά καλές και σχεδόν ίδια λευτα αν όχι 1,2 € παραπάνω. Το χειρότερο είναι το βιδωμα ξεβιδωμα.
  11. SpirosLouis

    Iphone 5s - Δεν ανοίγει

    Αγόρασα μια άλλη οθόνη και δούλεψε. Δεν φαίνεται η παλιά να έχει καμία ζημιά αλλά δεν απλά δεν λειτουργεί. Η νέα οθόνη μου φαίνεται χάνει πολύ σε χρώμα και ευκρίνεια σε σχέση με την παλιά. Η πλάκα είναι ότι στην καινούργια οθόνη, η αφή σε μια στήλη στην οθόνη δεν λειτουργεί. Όταν λέω μια στήλη εννοώ πάχους περίπου 1cm.
  12. SpirosLouis

    Iphone 5s - Δεν ανοίγει

    Ναι πιστεύω είναι καλά κουμπομενα τα φλεξ. Τα δοκίμασα πολλαπλώς συν ότι έβαλα από πάνω την "ασπίδα" και τα κρατάει στη θέση τους.
  13. Καλησπέρα φορουμ, Άνοιξα ένα Iphone 5s ώστε να αλλάξω το χαλασμένο κουμπί του power. Μόλις το κούμπωμα πισω το κινητό, μια φορά άνοιξε κανονικά αλλά από εκεί και πέρα στην οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Μαύρο εντελώς. Συνεδεσα το κινητό με τον η/υ και το itunes το αναγνωρίζει. Του έκανα restore αλλά και πάλι τίποτα. Να έσπασε η οθόνη του με την πίεση? Έλεγξα τα καλώδια μέσα, πρέπει να έχουν μπει καλά στις υποδοχές τους.
  14. Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω λαπτοπάκι για εργασίες όπως photoshop, Word/Excel κτλ. Το θέμα μου είναι να είναι ελαφρύ σχετικά. (~2κιλά άντε και 100 - 200 γρ παραπάνω) Τιμή μέχρι 2000€. Μου άρεσε αρκετά αυτό λόγω και το θυρών που έχει γύρο γύρο(επίτηδες με 1TB δίσκο γιατί θα πάρω και ένα τέτοιο να του βάλω https://www.skroutz.gr/s/10160642/Samsung-960-Evo-NVMe-M-2-500GB.html): https://www.skroutz.gr/s/10219215/Dell-Vostro-5568-i7-7500U-8GB-1TB-GeForce-GT-940MX-FHD-W10.html Τι έχετε να προτείνετε;
  15. Ευχαριστώ, θα ψάξω για HDMI -> DVI adapter τότε
  • Δημιουργία νέου...