Προς το περιεχόμενο

alpo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    327
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με alpo

  • Ημερομηνία γέννησης 28/10/1940

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alpo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

75

Φήμη

  1. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις όλο το καντράν. Το πρόβλημά σου έχει να κάνει με το μοτεράκι της βελόνας του ταχυμέτρου. Βασικά στο κέλυφός του. Λογικά έχει σπάσει μια ακιδούλα που κρατάει ένα γρανάζι στην θέση του. Δες το video για ένα Peugeot 206: https://www.youtube.com/watch?v=MHdX1q4B-J8&ab_channel=RSelectro Κάτι αντίστοιχο είναι και το δικό σου. Αν δεν μπορείς να το επισκευάσεις όπως το έκανε ο τύπος στο βίντεο μπορείς απλά να αλλάξεις όλο το κέλυφος με ένα αντίστοιχο. Με μια τυχαία αναζήτηση βρήκα κάτι παρόμοιο.
  2. Καλησπέρα παιδιά, για λογαριασμό μιας φίλης, όποιος έχει 2-3 λεπτά κι έχει μείνει σε κάποιο Airbnb σπίτι ή διαμέρισμα στην Αθήνα ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPY16ze1tfvRWKEF2QX260p0bYO5NwO0tMsVDufBfxAscyvw/viewform?usp=sf_link επίσης όποιος είναι κάτοικος του κέντρου των Αθηνών, μπορεί επίσης να αναφέρει τις αντιλήψεις του για την πλατφόρμα στο παρακάτω ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedh2r2DzBtKkajfkX-8XY5XhlnISE21AzksH6CJ6bBOOONrg/viewform?usp=sf_link Λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων κάθε απάντηση είναι πολύτιμη αφού η έρευνα δεν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο. Αν έχετε επίσης να προσθέσετε κάποια άποψη, παρατήρηση ή επισήμανση σχετικά με τα ερωτηματολόγια ή γενικά για την λειτουργία της Airbnb και παρόμοιων πλατφορμών, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!!! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
  3. Μια χαρά γίνεται. Έχω κάνει εγώ ακύρωση μεταφοράς εμβάσματος μέσα από το ibanking. Και μαλιστα μετά από αρκετές ώρες. Ήταν μια περίπτωση για έναν απατεώνα από εδώ μέσα στο insomnia. Το μόνο που είχα χάσει ήταν η προμήθεια 1 ευρώ που είχε κρατήσει η τράπεζα λόγω του ότι ήταν σε έμβασμα προς διαφορετική τράπεζα.
  4. + άλλα 36,75€ τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής (από 73,50€ τώρα 36,75€)
  5. Nova (*αν μπορεις να τους αντέξεις) 15,75€/μήνα για ένα έτος με προπληρωμή. http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova-internet-24/
  6. Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμος ο δίσκος από το Amazon και οι υπόλοιποι πωλητές που τον πουλάνε μέσω Amazon δεν έχουν international shipping οπότε δεν προχωράει καν η παραγγελία.
  7. Άκυρο και σε μένα. Σε ερώτηση που έκανα μου απάντησαν αυτό: Άρα δηλαδή αγοράζω πάλι τον ίδιο δίσκο με πωλητή το ίδιο το Amazon ή πωλητή που να είναι "fulfilled by Amazon" και τον στέλνουν με την ίδια τιμή; Κατάλαβα καλά;
  8. Μπορείς να κάνεις αυτό που θες με ένα Mini Xiaomi Portable Wifi Wireless Router USB Portable Transmitter. Το βρίσκεις γύρω στα 5 ευρώ.
  9. Ο Κ.Ο.Κ. ορίζει ότι: Άρθρo 1 Πεδίo εφαρμoγής τoυ Kώδικα Oδικής Kυκλoφoρίας εφαρμόζεται σε oδoύς και σε χώρoυς πoυ χρησιμoπoιoύνται για δημόσια κυκλoφoρία oχημάτων, πεζών και ζώων. ...και εξηγεί παρακάτω στο Άρθρο 2 ότι: Δημόσια κυκλoφoρία: H αόριστη και απρoσδιόριστη εκ των πρoτέρων κυκλoφoρία σε δημόσιες ή ιδιωτικές oδoύς ή χώρoυς πεζών, oχημάτων ή ζώων. Oδός: Oλόκληρη η επιφάνεια πoυ πρooρίζεται για τη δημόσια κυκλoφoρία. Oδόστρωμα: To τμήμα της oδoύ πoυ πρooρίζεται για την κυκλoφoρία των oχημάτων.
  10. Αυτό ακριβώς. Υπάρχει και σε μαύρο. Υπόψιν... είναι μεγάλο κουτί και βαρύ παρ' ότι είναι όλο από αλουμίνιο.
  11. Υπήρχε το θρυλικό COOLERMASTER STACKER 830. Με βάση για την μητρική συρταρωτή που έμπαινε κι απ τις δύο μεριές. Και δεξιά κι αριστερά. Απίστευτο κουτί και πανέμορφο. Δεν νομίζω να βρεις καινούργιο, μόνο μεταχειρισμένο. Είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελία πριν μερικές μέρες εδώ μέσα.
  12. Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως; Μιλάμε όλοι ελληνικά και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τι από την σχετική νομοθεσία δεν είναι κατανοητό; Απαγορεύεται σε όλους να ανοίγουν ή να αφήνουν τις πόρτες του οχήματος ανοικτές ή να εισέρχονται/εξέρχονται αυτού, αν προηγουμένως δεν βεβαιωθούν ότι, εκ των ενεργειών τους, δεν προκαλείται κίνδυνος στους χρήστες της οδού. Η νομοθεσία δεν διαφοροποιεί το αν η πόρτα άνοιξε εκείνη την στιγμή ή ήταν ανοιχτή 3 λεπτά ή ήταν ανοιχτή 25 λεπτά. Η πόρτα ήταν ανοιχτή (για όση ώρα...) και ο ts δεν είχε τον νου του να μην προκληθεί ατύχημα από αυτό. Συμφωνούμε σε αυτό ότι ήταν λάθος του; Συμφωνούμε ότι απαγορεύεται; Είτε ήταν από την δεξιά πλευρά, είτε ήταν από την αριστερή, είτε απ την μεριά του δρόμου, είτε ήταν απ την μεριά του πεζοδρομίου, είτε έβαζε το παιδί του, είτε έβαζε την πεθερά του, είτε έβαζε τα ψώνια του supermarket, είτε την είχε αφήσει ανοιχτή επειδή έπρεπε να κατεβεί γρήγορα γιατί κατουριόταν, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα. Απαγορεύεται αν δημιουργείται κίνδυνος για τους άλλους. Όσον αφορά στην προσοχή κατά την οδήγηση... Ποιος σας είπε ότι ο ερχόμενος οδηγός δεν είχε την δέουσα προσοχή; Πώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Ποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν είναι δυσδιάκριτη μια ανοιχτή πόρτα ενός μαύρου αυτοκίνητου το βράδυ σε ένα σκοτεινό δρόμο; Ή μήπως ο νόμος έχει προβλέψει επιλεκτική ισχύ; Άλλα να ισχύουν για λευκά αυτοκίνητα, άλλα για μαύρα, άλλο για περιπτώσεις την νύχτα κι άλλο την ήμερα, άλλο όταν επιβιβάζεις το παιδί σου κι άλλο όταν επιβιβάζεις τον σκύλο σου, άλλο για στενό δρόμο κι άλλο για πλατύ; Που τα έχετε δει αυτά; Η νομοθεσία είναι καθολική, ξεκάθαρη κι έχει προβλέψει όλες τις περιπτώσεις, καθώς και κάθε εξαίρεση όπου αυτή είναι απαραίτητη, βάζοντας σαν πρώτο μέλημα την ασφάλεια όλων. Και γιατί να έχεις συνυπαιτιότητα όπως υποστηρίζετε κάποιοι, με κάποιον ο οποίος παρανομώντας προκαλεί ένα ατύχημα; Επειδή δεν το πρόβλεψα; Γιατί θα φταίω κι εγώ, όταν κάποιος άλλος παραβιάζοντας ένα STOP ή ένα κόκκινο φανάρι συγκρουστεί με μένα; Θα φταίω κι εγώ επειδή δεν οδηγούσα πιο προσεκτικά κι έτσι δεν πρόβλεψα ότι παρ ότι είχα προτεραιότητα στην διασταύρωση θα μπορούσε κάποιος άλλος να παρανομήσει;
  13. Έχεις δίκιο. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Λοιπόν οι δρόμοι έχουν σχεδιαστεί να μην έχουν εμπόδια! Δυστυχώς, μας νοιάζει η νομιμότητα του κάθε γεγονότος μόνο όταν στο τέλος καταλήγει σε δυστύχημα!
  14. Όχι. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να μην προσέχει. Αλλά το ατύχημα δεν έγινε επειδή ήταν "δικαίωμα" κάποιου όπως λες. Ουτε ήθελε ο άλλος οδηγός να πέσει πάνω σας. Ήταν αποτέλεσμα της παρανομίας του ts στην μια περίπτωση και της δικής σου στην άλλη. Και για να ξέρεις μιας και το αναφέρεις σαν επιχείρημα. Όχι... ούτε οι πεζοί μπορούνε να κάνουν ότι θέλουν στο οδοστρώμα χωρίς να έχουν ευθυνες.
  • Δημιουργία νέου...