Προς το περιεχόμενο

teodoro0709

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με teodoro0709

  • Ημερομηνία γέννησης 19/09/1980

teodoro0709's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. παιζει τελωνειο παιδια,120 δολαρια παραγγελια και πληρωσα 40 ευρο.. φιλε δεν εχει free shiping για ελλαδα,βαλε κανα κουπονι με 15%,20% το πολυ..και για να ξερεις ειναι στην τιμη του προινοντος η εκπτωση οχι στα μεταφορικα παιδια 125 δολαρια παραγγελια και επαιξε τελωνειο 40 ευρω..οποτε μη ρισκαρεται πανω απο 100 δολαρια οπως εχουν πει και αλλα μελη..
  2. teodoro0709

    NBA Topic

    φιλε εγω λεω να το παρεις,αξιζει τα λεφτα του,χααχαχ.. α για να μην ξεχνιομαστε,τι παιχταρας ειναι αυτος ο harden ρε φιλε; Εγω πιστευω φετος θα δουμε ωραιο μπασκετ απο το Μιαμι..ο Λεμπρον δε πιανετε.θα παιξει πιο κουλαριστος φετος αφου το σηκωσε περσυ..τωρα για τους Λεικερς τι να πουμε..αμα βαλει μπρως ο χαχας ο ψιλος και φυσικα παιξει κα...μενος ο παιχταρας ο κομπε κατι θα γινει..και φυσικα περιμενουμε να δουμε τρελο Ντουραντ (μανιασμενο)!
  3. μου βγαζει αυτο NTFS-3G could not mount /dev/disk1s1 at /Volumes/SAMSUNG because the following problem occurred: /Library/Filesystems/fusefs.fs/Support/fusefs.kext failed to load - (libkern/kext) link error; check the system/kernel logs for errors or try kextutil(8). the MacFUSE file system is not available (71) τον βλεπει το σκληρο απο το disk utility! λοιπον εβαλα το paragon ntfs και ειδε επιτελους το σκληρο!και τον εμφανιζει στο φινδερ και ντεσκτοπ! κομπλε
  4. Εβαλα προσφατα το lion και δεν μπορει να δει τον εξωτερικο σκληρο μου.ειναι σε ntfs !εχω κανει εγκατασταση το ntfs 3g και το mac fuse αλλα τιποτα.μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο;δεν μπορω να βρω ακρη!αν ξερει καποοιος ας βοηθησει παρακαλω!
  5. Ευχαριστω ολους σας,ο kinq1 το εκανε πολυ ευκολο το ολο θεμα...ευχαριστω και παλι!!
  6. Ξερει κανενας κανενα free προγραμματακι να κανω την δουλεια μου,το οποιο να δουλευει;απο word se pdf με ενδιαφερει!
  7. Ναι εχω βαλει και τον κοδικο..μου λεει κιολας οριστηκε σημειο προσβασης,μετα κανει συνδεση μεσω του δυκτιου μου και μετα γραφει το μυνημα αυτο "Σφαλμα συνδεσης.μη εγκυρο...." Το εφτιαξα,ευχαριστω παντως..ουφ!
  8. Ναι σωστα το γραφω..λει "Συνδεση αδυνατη!μη εγκυρο προδιανεμημενο κλειδι WPA",αυτο ακριβως... και εχω προσπαθισει τα παντα! Μεχρι και τις εργοστασιακεσ ρυθμισεις εβαλα!
  9. Δεν μπορω να συνδεθω απο το κινητο μου στο ιντερνετ μεσω του δυκτιου μου..μου γραφει "μη εγκυρο προδιανεμημενο κλειδι WPA". Ξερει κανενας ποιο μπορει να ειναι το προβλημα;ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...