Προς το περιεχόμενο

ikskarda

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    760
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ikskarda

  • Ημερομηνία γέννησης 20/07/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Kamatero

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ikskarda's Achievements

  1. Καλησπέρα και από εμένα. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ όποιον διαβάσει αυτό το μήνυμα και ακόμα περισσότερο όποιον βρει λίγο χρόνο να μου απαντήσει. Μετά από αναζήτηση σε site που βρίσκεις διάφορα προϊόντα με τις κριτικές τους (δεν αναφέρομαι γιατί δεν ξέρω εάν επιτρέπεται) κατέληξα σε Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-709R32, καθώς ως μη γνώστης, είδα ότι ήταν αυτό με τις περισσότερες καλές κριτικές. Ένας γνωστός μου όπως μου πρότεινε το εξής κλιματιστικό Toyotomi Kenzo KTN20/KTG20-09R32 για το οποίο όμως δεν έχω βρει πολλές αξιολογήσεις για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Εάν εξαιρέσουμε την μικρή διαφορά στην τιμή του καθενός, ποιό από τα δύο θα μου προτείνατε; Τα ίδια μοντέλα πιθανούν να αγοραστούν και σε 16.000 ή 18.000 (ότι έχει το κάθε μοντέλο). Απλά αυτά που είναι 9.000 με ενδιαφέρουν γιατί θα μπουν σε κρεβατοκάμαρες επόμενως θα ήθελα όσο το δυνατό πιο αθόρυβα να είναι. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αλλάξω την Dell U2311H που έχω (τίμια τόσα χρόνια) με άλλη μεγαλύτερων διαστάσεων. Εδώ θα ήθελα βοήθεια λόγω σχετικά μικρού γραφείου σε μήκος και πλάτος (κούραση για τα μάτια κτλ). Δεύτερον θα ήθελα IPS οθόνη η οποία θα είναι για καθημερινή χρήση/ίντερνετ και φυσικά για παρακολούθηση ταινιών/Netflix από τον καναπέ απόστασης περίπου 3 μέτρων. Το gaming προς το παρόν έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθότι και το σύστημα της υπογραφής μου είναι κάπως παλιό, αλλά θα ήθελα να συμβαδίζει η ανάλυση της οθόνης με την ανάλυση της R9 390 που έχω, ώστε αν θελήσω παίξω κάτι να μπορώ ( λογικά σε πολύ μικρότερη ανάλυση ) . Επιπλέον η αγορά σαν κάτοικος Λονδίνου θα γίνει από Amazon ή αντίστοιχα αγγλικά μαγαζιά, οπότε μπορείτε να μου προτείνετε οθόνη που ίσως να μην υπάρχει Ελλάδα η έχει διαφορετική τιμή. Ευχαριστώ πολύ και θα περιμένω προτάσεις.
  3. το ιδιο που μου προτεινε και ο φιλος παραπανω. θα αγορασω λοιπον αυτο. ευχαριστω πολυ παιδια .
  4. Καλησπερα φιλε μου καλησπερα φιλε μου. κοιτουσα τωρα το συγκεκριμενο στο kotsovolo αλλα δε μπορω να καταλαβω πως θα συνδεθει με το ZTE καθως βλεπω μονο μια υποδοχη USB και καθολου εισοδο για ρευμα . θα μπορουσες να μου ανεβασεις μια φωτογραφια σε παρακαλω ? PS: εχεις δει στο περιπου ποσο διαρκεια ζωης εχει η μπαταρια του και αν στο μελλον μπορεις ευκολα να την αλλαξεις ?
  5. Καλησπερα. Μετα απο αναβαθμιση σε VDSL 50 με VOIP για την εξοχικη κατοικια , οπως ειναι γνωστο αν υπαρχει διακοπη ρευματος, δεν υπαρχει και τηλεφωνο και συνεπως ουτε συναγερμος. Δυστυχως στην περιοχη υπαρχει ασταθες δικτυο ρευματος , με αποτελεσματα να κοβεται αρκετα συχνα το ρευμα και η εταιρια συναγερμου να μας καλει συνεχως οτι δεν δινει κληση ο συναγερμος και μας συνεστησαν την εγκατασταση UPS στο Router. Επικοινωνησα με Forthnet αλλα δεν προμηθευει τους συνδρομητες της οπως ο OTE. Σε αυτη τη περιπτωση λοιπον , θα ηθελα να μου προτεινεται καποια συσκευη ( πχ MINI UPS ) που να τοποθετει στο VDSL MODEM της Forthnet και αν γνωριζεται στο περιπου στο ποσο διαρκει η μπαταρια. Ευχαριστω πολυ
  6. Πως περναμε το τροποποιημενο apk σε Nexus 6p με 8.1 ?
  7. ikskarda

    AMD Catalyst Drivers

    σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση και την λυση. πραγματικα δε το ηξερα . αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο. συνηθιζω οταν περναω νεους drivers να κανω πληρης απεγκατασταση των προηγουμενων με το Display Driver Unistaller και οχι να τους περναω απο πανω.
  8. ikskarda

    AMD Catalyst Drivers

    για ακομα μια φορα και με τους 18.8.2 δεν εχω καθολου γραφημα για θερμοκρασια ... στην 18.5.1 δουλευουν μια χαρα
  9. ikskarda

    AMD Catalyst Drivers

    οχι φιλε μου γιατι εκανε αυτοματα update τους drivers. θεωρησα οτι κατι εγινε, οποτε εκανα πληρης απεγκατασταση και ξανα κατεβασμα απο το site της Amd και τους περασα . αποτελεσμα το ιδιο.
  10. ikskarda

    AMD Catalyst Drivers

    με την νεα εκδοση 18.7.1 δεν υπαρχει στο WattMan καθολου ενδειξη για θερμοκρασια. Υπαρχει κανονικα GPU , Memory , Fan με ολα τα αντιστοιχα κουμπακια και γραφηματα αλλα καθολου κατι που να δειχνει τη θερμοκρασια στην R9 390 που εχω στο συστημα, παρα μονο πανω αριστερα.
  11. η λυση βρεθηκε ξετικαροντας το hardware acceleration !!! δε μπορω να καταλαβω γιατι , αλλα μονο ετσι παιζουν τα βιντεο τωρα
  12. εγω μετα την αναβαθμιση στην 60.0 64bit εχω προβλημα με το youtube , δε φορτωνουν/παιζουν τα βιντεο
  13. ikskarda

    Windows + Indexing Rebuild

    το fix για την cortana εχει γινει με powershell (το πρωτο πραγμα που εκανα) αλλα ματαια. νομιζω τελικα οτι αν πατησεις unistall ακομα και το Bubble Saga η cortana και το searching μετα θα φανε καποιο ειδους σκαλωμα.
  14. ikskarda

    Windows + Indexing Rebuild

    δοκιμασα φιλε και με disable το indexing αλλα παιρνω τα ιδια αποτελεσματα / προβληματα
  • Δημιουργία νέου...