Προς το περιεχόμενο

ApoelAndreas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    330
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ApoelAndreas

  • Ημερομηνία γέννησης 09/11/1995

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ApoelAndreas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ApoelAndreas

    Battlefield: Bad Company 2

    Νομιζω το HardCore Mode ειχε επιβεβαιωθει εδω και καιρο αλλα anw. Οσο για το Damage, για τις κονσολες τουλαχιστον(για PC δεν γνωριζω) εχει αυξηθει το damage και εχει τωρα ειναι 1 bullet= 25% .
  2. ApoelAndreas

    Battlefield: Bad Company 2

    Καταρχας αν κανεις μια βολτα στα αμερικανικα και αγγλικα φορουμς του παιχνιδιου θα δεις τοσους πολλους να κανουν παραπονο οτι δεν μπορουν να παιξουν το παιχνιδι εστω και αν τα specifications τους ειναι 100 φορες καλυτερα απο τα minimum που ζηταει. Και τι εννοεις να προσπαθω να παιξω FPS με controller? Ο καθενας εχει διαφορετικη προτιμηση και εμενα ειναι ανετα το controller. Για εσενα ειναι αδιανοητο να παιζει καποιος με controller, οπως ειναι και εμενα με keyboard και mouse. Ο καθενας εχει συνηθισει αλλιως. Τελοσπαντων, εγω για πλακα το ειπα αλλα παλι καποιοι το παιρνουν πολυ στα σοβαρα. Και στο κατω κατω αυτο που εννοουσα αν ειχε PS3 δεν θα ειχε κανενα προβλημα να παιξει το παιχνιδι, οπως παρα πολλοι εχουν πει στα forums του παιχνιδιου με PC. Sorry για το Off Topic. Back to topic.
  3. ApoelAndreas

    Battlefield: Bad Company 2

    Παρε κονσολα να ησυχασεις!! Κανενα απο αυτα τα bugs δεν υπαρχει σε PS3 παντως..
  4. ApoelAndreas

    Battlefield: Bad Company 2

    Λοοολ νομιζω ειναι καιρος να κανω και εγω κανενα ποστ απο αυτα που λενε οι devs του παιχνιδιου.. Ολα αυτα για VIP Codes, DLC κτλ τα εχω διαβασει εδω και πολλες μερες στα αγγλικα/αμερικανικα φορουμς του παιχνιδιου. Οσοι αγορασουν το παιχνιδι New θα εχουν VIP access στο ingame store for free. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι Limited Edition ή οχι. Απλα αν καποιος αγορασει used το παιχνιδι ή το κανει rent, θα πρεπει να πληρωσει εξτρα για να μπει στο ingame store. Επειδη ο κωδικος μπορει να χρησιμοποιηθει μονο μια φορα.
  5. ApoelAndreas

    Call Of Duty: Black Ops

    My Birthday!! Δηλαδη καπου εκει θα βγαλουν καινουργιο παλι??
  6. ApoelAndreas

    Battlefield: Bad Company 2

    1. Αν ειναι 8, αυτοι θα ειναι για το Multiplayer.. Στο SinglePlayer θα ειναι σιγουρα οσοι ειναι στο Multiplayer + καποιοι αλλοι.. 2. Γιατι συγκρινεις το MW2 με το BC2? Αλλο το COD, αλλο το BF. Αν θελεις πολλους tiny χαρτες(γιατι σε καμια περιπτωση δεν συγκρινονται με του BF) και Modes οπως Free-for-all(ρεαλιστικο ειναι αυτο? 8 ατομα να σκοτωνονται μεταξυ τους σε πολεμο, 1 vs 1?) Επισης τι αλλο κανει ρεαλιστικο το MW2? Τα Killstreak Rewards? Συγνωμη αλλα σε ενα war δεν ερχεται ενα care package αν κανεις 3 συνεχομενα kills και στα 25 συνεχομενα δεν κερδιζεις μια μαχη.. Το MW2 επισης δεν εχει ομαδικοτητα.. Τοσο απλα. Αυτο το thread ειναι για το BFBC2, ουτε για MW2, ουτε για BFBC2 vs MW2. P.S. Πληροφοριακα του MW2 ειναι 16. Αν οι χαρτες του BFBC2 ηταν στο μεγεθος του MW2, θα ηταν περισσοτεροι απο 24(αν υπολογισεις οτι καθε base στο BFBC2 ειναι μεγαλυτερο απο εναν χαρτη στο MW2 και στο BFBC2 υπαρχουν χαρτες με 4 bases).
  7. ApoelAndreas

    Battlefield: Bad Company 2

    http://ultimateprestige.com/ Vehicles Weapons Maps Strategy Αν δεν εχετε Battlefield Veteran Rank χρησιμοποιηστε το email μου. ( [email protected] ) Αυτα ειναι τα confirmed.. Το M4A1 δεν ειναι 100% confirmed. Για τα Maps δεν ειμαι σιγουρος.(μαλλον οσα εχουν εκει ειναι τα 100% confirmed) Ολα τα οπλα που εχει ειναι σιγουρα στο παιχνιδι(για το M4A1 δεν ειπαν κατι επισημα), οπως και τα vehicles(+ το UAV που δεν το εγραψαν για καποιο λογο). Για τα Maps δεν υπαρχει κατι επισημο(εχτος τα γνωστα απο Beta, Demo και Gameplay Videos).
  8. ApoelAndreas

    Battlefield: Bad Company 2

    Εγω παντως που επαιξα το Beta στο PS3 και τωρα παιζω το Demo στο PS3, υπαρχουν παρα πολλες αλλαγες.. Απλα το λεω για εκεινους που λενε οτι υπαρχουν μερικα bugs ή μερικα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν, απλα σας λεω οτι το full release θα ειναι πολυ πολυ καλυτερο.. Edit: Αν και το PC Beta ειναι σαν το PS3 Demo(αν δεν κανω λαθος), αυτο που εννοω ειναι οτι απο το PS3 Beta αλλαξαν πολλα στο PS3 Demo, οποτε ετσι θα αλλαξουν και στο Game οταν κυκλοφορησει. Edit2: Αυτο που λετε για τα οπλα και τα hits.. Στο PS3 Beta ηταν πολυ πολυ διαφορετικο.. Δεν χρειαζονταν τοσα bullets για να σκοτωσεις καποιον.. Οποτε αν οντως χρειαζονται πολλες σφαιρες για ενα kills σιγουρα θα το διορθωσουν..
  9. ApoelAndreas

    Apple iPad

    Και για το iPhone ετσι ελεγαν.. ---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:44 ---------- Αφου το Engadget εβαλε ηδη βιντεο και φωτογραφιες στο http://www.engadget.com οποτε το ειχαν απο πριν.. Ετσι γινεται παντα με ολα τα προιοντα. Τωρα γιατι θελουν ακομα 2 μηενς δεν ξερω..
  10. ApoelAndreas

    Apple iPad

    Αφου το iPad κυκλοφορει Late March, Early April, δεν θα βγουν καινουργια το καλοκαιρι..
  11. ApoelAndreas

    Apple iPad

    Παντως ειναι 100% σιγουρο το event, αφου ειδαμε και την προσκληση που τους εστειλαν. 9 days to go
  12. ApoelAndreas

    Apple iPad

    Δεν το νομιζω με τιποτα.. Το iPhone 3GS 32GB σε Ελλαδα κανει 670 ευρω που ειναι και το πιο φτηνο, στην Ευρωπη τουλαχιστον και χωρις συμβολαιο.. Αποκλειεται το iSlate να ειναι 650.. Καπου στα 900-1000 το βλεπω εγω..
  13. ApoelAndreas

    Apple iPad

    Αυτά από Engadget: Yes folks -- the rumors are true. Apple is holding an event on January 27th to show off something the company is calling their "latest creation." Hair standing on end? Good. The proceedings will take place at the Yerba Buena Center for the Arts Theater in San Francisco, and will get underway at 10AM Pacific. We'll be there live -- as usual -- covering every little second of the action. So get ready! Update: We're not ones for wild speculation, but the inclusion of splatter paint and the use of the word "creation" could suggest that if we do see the long-rumored Tablet at this event, the focus could be slanted towards art, music, and movie-making. Maybe we'll finally figure out what the point of an Apple tablet is! On the other hand, that might just be a bit of wild speculation. Feel free to generate your own kooky concepts in comments -- we promise not to judge you. via Engadget Ελπιζω να δουμε αυτα που αναμενουμε!! Σιγουρα θα εχει κατι καλο!!
  14. ApoelAndreas

    Our Apple setup/workstation ;)

    Agree!! Παρε κανενα Logitech Performance Mouse MX
  • Δημιουργία νέου...