Προς το περιεχόμενο

giannis_88

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giannis_88

  • Ημερομηνία γέννησης 22/11/1988

giannis_88's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. giannis_88

    Φοιτητική Άδεια

    Επειδή και εγώ πρόσφατα πήρα φοιτητική άδεια και από σπόντα έμαθα τι ισχύει,ενημερώνω ότι :τουλάχιστον στην περίπτωση μου(εργάζομαι σε μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο) πήρα 11 ημέρες φοιτητική άδεια(30 δικαιούσαι για όλο το χρόνο,από κει και πέρα είναι στην ευχέρεια σου να τις πάρεις όποτε θέλεις) πήρα τα απαραίτητα χαρτιά από τη σχολή και την εργασία και πληρώθηκα κανονικά απο τον οαεδ μέσα σε 2 εβδομάδες(με πολύ υψηλότερες απολαβές)..από την εργασία εννοείται πως τις μέρες που ίσχυε η άδεια μου δεν πληρώθηκα..Αυτό έγινε στην προηγούμενη εξεταστική(χειμερινή 2010),τώρα για την εαρινή δεν ξέρω τι θα γίνει..λόγω των περικοπών-μέτρων..μήπως το καταργήσουν..Αν μάθει κανείς τίποτα ας το αναφέρει.. ΥΓ:Μπορεί κανείς να ενημερωθεί από τον οαεδ της περιοχής(μην κάνετε το λάθος και ρωτήσετε σε κανένα ικα,αν και χρειάζεται να προσκομοίσετε κάποια δικαιολογητικά εκεί)
  2. giannis_88

    Ikariam

    εγραψα και εκει..οποτε αναμενω και απαντηση..(αν μπορει κανεισ να βοηθησει ανταλλαγη αγαθων στο παιχνιδι,θα το εκτιμουσα..).. σ ευχαριστω..
  3. giannis_88

    Ikariam

    μια ερωτηση παιδια...παλια ειχα ξεκινησει να παιζω στο ikariam και απ οτι θυμαμαι(κοσμος e) μου εδινε καποια πολυτιμα αγαθα για να ξεκινησω(πχ κρυσταλλο ή πετρα)..Τωρα εχω ξεκινησει ξανα στον κοσμο kappa και δεν μπορω να ανεβω επιπεδο και να κανω εξορυξη πολυτιμα αγαθα γιατι πρεπει να αναβαθμισω την ακαδημια μου,την οποια δεν μπορω να την κανω λογω ελλειψης των αγαθων..Εχω στειλει σε 2-3 ατομα στο παιχνιδι για να γινει ανταλλαγη αγαθων(ξυλο που εχω),αλλα δεν μ απαντησαν..και αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να εξορυξω η αν χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο..(οχι cheat)..Σας ευχαριστω...
  4. φιλε μου,μ αυτα που μου ειπες (σχετικα με την εργασια) πιστευω οτι καλυψες τα παντα για το adsl3..απ οτι ειχα ψαξει και εγω δεν ειχα βρει πολλα...δες λιγο το παρακατω.. http://www.isp-planet.com/cplanet/tech/2004/prime_letter_041208_vdsl2.html
  5. είμαι καινούριος και είδα αυτό που γράφεις και με ενδιαφέρει,χρειάζομαι κάποια χρήματα..γνωρίζω ότι έχει περάσει καιρός απο τότε που το έγραψες.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:43 ---------- είμαι καινούριος και είδα αυτό που γράφεις και με ενδιαφέρει,χρειάζομαι κάποια χρήματα..γνωρίζω ότι έχει περάσει καιρός απο τότε που το έγραψες..
  • Δημιουργία νέου...