Προς το περιεχόμενο

miltostar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    51
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με miltostar

  • Ημερομηνία γέννησης 24/01/1994

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

miltostar's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Δεν έχω προσθέσει κάτι, τουλάχιστον όσον αφορά τον τελευταίο καιρό που μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα.. Και από τη στιγμή που στο ηλεκτρολογείο δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν τότε φαντάζομαι πως δεν θα είναι κάτι τόσο απλό, γι' αυτό και μου είπαν να το πάω στην αντιπροσωπεία. Το αμάξι εγώ το έχω ένα χρόνο τώρα.. Ένα service το έχω κάνει στην αντιπροσωπεία με το που το πήρα. Το τελευταίο το έκανα πριν λίγες μέρες αλλού!
  2. Όντως? Καλά νέα είναι αυτά!😁
  3. Ναι έπρεπε να το ρωτήσω. Θα ρωτήσω σίγουρα όταν το πάω, αν και παίζει να μου πει ότι πρέπει να το δει πρώτα για να είναι σίγουρος. Απλά όταν ακούω εγκέφαλο αυτοκινήτου φαντάζομαι σημαντικά πράγματα γι΄αυτό με φοβίζει η τιμή
  4. Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός Seat Ibiza 6J 2008 sport coupe. Πρόσφατα παρατήρησα μια απώλεια ρεύματος, καθώς με καινούρια μπαταρία, αν αφήσω το αμάξι ακίνητο για κάποιες μέρες μετά δεν παίρνει μπρος. Το πήγα σε ένα ηλεκτρολογείο και μου είπε ότι έχει όντως απώλεια αλλά μάλλον ευθύνεται ο εγκέφαλος και να το πάω στην αντιπροσωπεία. Όπως και έκανα. Πήρα τηλ την αντιπροσωπεία και έχω κλείσει ραντεβού. Στο τηλ μου είπαν ότι αυτά το μοντέλα είχαν παρουσιάσει πρόβλημα απώλειας γιατί υπήρχε ένα θέμα στον εγκέφαλο και μου είπε να το πάω να το δει για σίγουρα και ότι μάλλον χρειάζεται κάποιο update στον εγκέφαλο! Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον? Ξέρουμε περίπου τι κόστος μπορεί να έχει αυτό το update?
  5. Καλησπέρα! Τις τελευταίες μέρες (μην πω βδομάδες) ακούγεται κάθε τόσο ένας περίεργος ήχος από το PC. Απ' ότι παρατήρησα, συμβαίνει όταν ανοίγω εικόνες στο φβ, όταν παίζω κάποιο παιχνίδι κλπ. Σας επισυνάπτω τον ήχο που ακούγεται από ηχογράφηση μου. Μιλάω για τους ήχους από 4'' - 11'', 14'' - 24'', 33'' και 45''. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ! 20170427_001 (mp3cut.net).mp3
  6. miltostar

    Huawei honor 7

    Cosmote έχω..Παίζει να υπάρχει θέμα με αυτό? Παρολ' αυτά θα στείλω pm στον vtecakias γιατί θα ήταν καλύτερο να το πάρω από Ελλάδα, αν είναι πάνω κάτω ίδια τιμή βέβαια..! Φέρνουν Ελλάδα και τα 2? Και δεν θα έχω θέμα με εγγύηση κλπ?
  7. miltostar

    Huawei honor 7

    Καλησπέρα! Ενδιαφέρουν για την αγορά ενός huawei honor 7 το οποίο δυστυχώς (προς το παρόν τουλάχιστον ) δεν έχει έρθει Ελλάδα! Σε πρόσφατη επικοινωνία μου με την Huawei μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια επίσημη πληροφορία για το πότε και αν θα έρθει Ελλάδα. Το ερώτημα τώρα είναι... Γίνεται να το πάρω από εξωτερικό? Μιλάω απο θέμα unlocking κλπ.. Είναι όλα κομπλέ? Και τι γίνεται με τα service κλπ? Από την άλλη έμαθα ότι θα κυκλοφορήσει το mate s στο τελος του μήνα..και αυτό άπαιχτο κινητό αλλά πολύ πιο ακριβό απ ότι φαίνεται! Και δύσκολα θα δωσω τοσα χρήματα.. Ποια είναι η γνωμη σας? Ευχαριστώ!
  8. Τα βλέπω πολύ ψηλά..! Και θελω μικρά για να χωρανε κατω απο την οθονη..και 40 ευρώ δεν θελω να διαθέσω για ηχεια..!
  9. Καλησπέρα! Θέλω να πάρω καινούρια ηχεία για τον υπολογιστή! Διαθέτω μέχρι 30 ευρώ..κυρίως τα θέλω για μουσική, ταινίες και καμένα παιχνίδι..Απλά πράγματα! Επίσης το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να τα βάλω κάτω από το monitor καθώς δεν υπάρχει χώρος στο γραφείο..άρα πρέπει να ειναι το πολύ 10-11 εκατοστά σε ύψος. Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω 2.1 κανάλια..με woofer δηλαδή το οποίο καπου θα το βολέψω :-P Έχω βρει αυτά μεχρι τώρα αλλα ειναι hp και το σκέφτομαι..! http://www.skroutz.g...em-BR386AA.html Πειτε μου τη γνώμη σας! Ευχαριστώ!
  10. miltostar

    Ψάχνω ηχεία!

    Καλησπέρα! Θέλω να πάρω καινούρια ηχεία για τον υπολογιστή! Διαθέτω μέχρι 30 ευρώ..κυρίως τα θέλω για μουσική, ταινίες και καμένα παιχνίδι..Απλά πράγματα! Επίσης το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να τα βάλω κάτω από το monitor καθώς δεν υπάρχει χώρος στο γραφείο..άρα πρέπει να ειναι το πολύ 10-11 εκατοστά σε ύψος. Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω 2.1 κανάλια..με woofer δηλαδή το οποίο καπου θα το βολέψω :-P Έχω βρει αυτά μεχρι τώρα αλλα ειναι hp και το σκέφτομαι..! http://www.skroutz.gr/s/342981/HP-2-1-Compact-Speaker-System-BR386AA.html Πειτε μου τη γνώμη σας! Ευχαριστώ!
  11. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το strlen γιατί δεν το έχουμε μάθει ακόμα στη σχολή άρα αυτός μπορεί να νομίζει ότι με βοήθησε κάποιος.. Όσο για το άλλο που λες..μπορείς να το εξηγήσεις λίγο? γιατί κ εγώ τώρα τα μαθαίνω και δεν τα ξέρω πολύ καλά! Βάζω στη συνάρτηση όλο τον πίνακα της συμβολοσειράς και θέλω να μου γυρίσει πίσω ο ίδιος αλλά ανεστραμμένος. Με δυσκολεύουν οι pointers αρα παιδεύομαι να κάνω όλα αυτά που λες.. ο κώδικας που έχω γράψει (τον οποίο τον βρήκα από μια παρόμοια άσκηση στο βιβλίο) είναι λάθος? Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ότι κάνει είναι ότι βάζει τον pointer στο τελευταίο γράμμα της συμβολοσειράς και μετά πάει ανάποδα και γράφει κάθε χαρακτήρα που συναντάει στη συμβολοσειρά b που έχω βάλει.
  12. Καλησπέρα και καλή χρονιά! ´Εχω μια εργασία για τη σχολή και πρέπει να την παραδόσω μέχρι το βράδυ..Είναι μια άσκηση στη C η οποία θέλει να γράψουμε ένα πρόγραμμα το οποίο: α) θα διαβάζει από το πληκτρολόγιο μια συμβολοσειρά (μαξ 80) και ένα χαρακτήρα. β) θα υπολογίζει τη συχνότητα εμφάνισης του χαρακτήρα στη συμβολοσειρά και θα το εκτυπώνει. γ) θα υπολογίζει και θα εκτυπώνει τη συμβολοσειρά ανάστροφα (π.χ. αν η συμβ. είναι τραπέζι θα την εκτυπώνει: ιζέπαρτ). Η αναστροφή της συμβολοσειράς θα γίνει με μια συνάρτηση που θα δέχεται την αρχική συμβολοσειρά και θα επιστρέφει την ανάστροφη με τη βοήθεια των δεικτών. Μέσα στη συνάρτηση η διαδικασία αναστροφής της συμβολοσειράς μπορείνα γίνει με οποιαδήποτε μέθοδο. Πριν από την εκτύπωση της ανάστροφης συμβολοσειράς θα εκτυπώνεται κ η αρχική. Οι εκτυπώσεις θα γίνουν στο κυρίως πρόγραμμα. Το πρόβλημά μου είναι ότι α)δεν ξέρω αν όντως έχω κανει σωστά το πρόγραμμα (για το ερώτημα γ) και β) ότι όταν το τρέχω στο τέλος, όταν είναι να εκτυπώσει την ανεστραμμένη συμβολοσειρά μου βγάζει σφάλμα κατάτμησης. Παρακάτω σας παραθέτω τον κώδικα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! #include <stdio.h> #include <string.h> char reverse (char b ) { char *ptr, *first; ptr=b; first=ptr; while (*ptr!='\0') { ptr++; } ptr--; while (ptr>=first) { b=*ptr; ptr--; } return (b ) ; } int main () { char s[80], a, k; int times=0, i; printf (" Δώσε συμβολοσειρά. \n"); gets (s); printf (" Δώσε γράμμα. \n"); scanf ("%c", &a); for (i=0;i<=80;i++) { if (s==a) times++; } if (times==1) printf ("Το γράμμα %c εμφανίζεται %d φορά. \n",a,times); else printf ("Το γράμμα %c εμφανίζεται %d φορές. \n",a,times); printf ("Η αρχική συμβολοσειρά είναι %s. \n",s); k=reverse(s); printf ("Η ανεστραμμένη συμβολοσειρά είναι %s. \n",k); } P.S. (άνοιξα θέμα και στην κατηγορία Linux. Δεν ξέρω που είναι το κατάλληλο μέρος. Αν πρέπει σβήστε κάποιο. Ευχαριστώ!)
  13. Καλησπέρα και καλή χρονιά! ´Εχω μια εργασία για τη σχολή και πρέπει να την παραδόσω μέχρι το βράδυ..Είναι μια άσκηση στη C η οποία θέλει να γράψουμε ένα πρόγραμμα το οποίο: α) θα διαβάζει από το πληκτρολόγιο μια συμβολοσειρά (μαξ 80) και ένα χαρακτήρα. β) θα υπολογίζει τη συχνότητα εμφάνισης του χαρακτήρα στη συμβολοσειρά και θα το εκτυπώνει. γ) θα υπολογίζει και θα εκτυπώνει τη συμβολοσειρά ανάστροφα (π.χ. αν η συμβ. είναι τραπέζι θα την εκτυπώνει: ιζέπαρτ). Η αναστροφή της συμβολοσειράς θα γίνει με μια συνάρτηση που θα δέχεται την αρχική συμβολοσειρά και θα επιστρέφει την ανάστροφη με τη βοήθεια των δεικτών. Μέσα στη συνάρτηση η διαδικασία αναστροφής της συμβολοσειράς μπορείνα γίνει με οποιαδήποτε μέθοδο. Πριν από την εκτύπωση της ανάστροφης συμβολοσειράς θα εκτυπώνεται κ η αρχική. Οι εκτυπώσεις θα γίνουν στο κυρίως πρόγραμμα. Το πρόβλημά μου είναι ότι α)δεν ξέρω αν όντως έχω κανει σωστά το πρόγραμμα (για το ερώτημα γ) και β) ότι όταν το τρέχω στο τέλος, όταν είναι να εκτυπώσει την ανεστραμμένη συμβολοσειρά μου βγάζει σφάλμα κατάτμησης. Παρακάτω σας παραθέτω τον κώδικα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! #include <stdio.h> #include <string.h> char reverse (char b ) { char *ptr, *first; ptr=b; first=ptr; while (*ptr!='\0') { ptr++; } ptr--; while (ptr>=first) { b=*ptr; ptr--; } return (b ) ; } int main () { char s[80], a, k; int times=0, i; printf (" Δώσε συμβολοσειρά. \n"); gets (s); printf (" Δώσε γράμμα. \n"); scanf ("%c", &a); for (i=0;i<=80;i++) { if (s==a) times++; } if (times==1) printf ("Το γράμμα %c εμφανίζεται %d φορά. \n",a,times); else printf ("Το γράμμα %c εμφανίζεται %d φορές. \n",a,times); printf ("Η αρχική συμβολοσειρά είναι %s. \n",s); k=reverse(s); printf ("Η ανεστραμμένη συμβολοσειρά είναι %s. \n",k); }
  14. miltostar

    Samsung galaxy note 2 unroot

    Καλησπέρα! Είχα κάνει πριν κάποιους μήνες root το note 2..Όμως το είχα κάνει unroot την ιδια μερα καθως δεν έβρισκα χρόνο να ασχοληθώ..στις πληροφορίες της συσκευή όμως λέει ότι εχω τροποποιησει το λογισμικό..και οταν παω να κάνω ελέγχου για ενημέρωση λογισμικού δεν με αφήνει..πως το διορθώνω ολο αυτο? Πως κανω full unroot δηλαδη ωστε να μπορώ να κάνω τα επερχόμενα updates? Ευχαριστώ!
  15. Οκ λοιπόν..Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια!
  • Δημιουργία νέου...