Προς το περιεχόμενο

ion77

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ion77

  • Ημερομηνία γέννησης 03/01/1973

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ion77's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 04:48 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται οι μπότες μηχανής του τίτλου. Dainese με την καλλίτερη μεμβράνη αδιαβροχοποίησης GoreTex και την καλλίτερη σόλα Vibram! Έχουν φορεθεί τρεις φορές και αν, φαίνεται άλλωστε. Ανήκαν στον αδελφό μου και αποφάσισε ότι δεν τις χρειάζεται πια (είναι εκτός Ελλάδος). Είναι αγορασμένες προ 4ετίας και δεν υπάρχει κάποια απόδειξη. Νο42 (αλλά κάνει και για όσους φορούν 43) Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν είναι απλώς σε εξαιρετική κατάσταση, είναι καινούργιες (ήταν και καλά φυλαγμένες). Όποιος τυχερός προλάβει!

    165 €

  2. Σχετικά με τις θύρες, που είναι και φορτίσεως και για ήχο, το HTC diamond 2 (2009, windows mobile) το είχε από τότε, με εκπληκτικά ακουστικά και πολύ καλό ήχο. Βεβαίως, όπως ήδη ανεφέρθη και από κάποιους φίλους, το να υπάρχει μία ξεχωριστή έξοδος ήχου, είναι πιο εύχρηστο. Κάποιοι αναφέρουν τα bluetooth· όμως πάντοτε θα υπάρχει η ανάγκη ενσύρματης ακουστικής επικοινωνίας (για κάποιους από εμάς), για τον απλούστατο λόγο του ότι πάρα πολλές φορές τα ξεχνάμε αφόρτιστα.
  3. Έχω έναν παλιό Aspire (που είχε παραδώσει πνεύμα) και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στην εν λόγω εταιρεία, Alfanet, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (ίσως να έχουν λάβει κάποιοι ε-μέιλ από αυτήν). Η οποία και καλά κάνει φθηνές επισκευές υπολογιστών. Αν και τελικά τον επισκεύασαν τον υπολογιστή (αναμένω να δω αν θα αντέξει) η επικοινωνία μαζί τους είναι βγαλμένη από άλλες εποχές. - Κατ' αρχάς για την επισκευή μου ζήτησαν 140€ (ξεχνώντας να με ενημερώσουν ότι δεν περιελάμβανε ΦΠΑ). - Παραλαμβάνω τον υπολογιστή, ύστερα από 3 εβδομάδες και ύστερα από οχλήσεις δικές μου αφού δεν έμπαιναν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους δώσω το ΟΚ να προχωρήσουν. - Αφού τον παρέλαβα, ο υπολογιστής μετά από 5 λεπτά νεκρώθηκε ξανά. - Τους τον επιστρέφω και αφού τον είδαν με πληροφόρησαν ότι είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό μου (το είχαν εντοπίσει από την πρώτη φορά) και ότι αυτός ήταν και ο λόγος που είχε υποστεί εξ αρχής την ζημιά !!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μου επέστρεψαν τον υπολογιστή με το προβληματικό PSU. Τέλος πάντων, αφού με επιβεβαίωσαν ότι ο υπολογιστής δεν έχει κανένα πρόβλημα, τους ρώτησα πόσο θέλουν για ένα τροφοδοτικό. Μου ανέφεραν ρητά ότι το τροφοδοτικό θα στοιχίσει στα 15€ (+ΦΠΑ) και τους είπα να προχωρήσουν. Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, μου έρχεται τιμολόγιο 30€, +ΦΠΑ, +4€ μεταφορικά. Επικοινωνώ μαζί τους και τους ρωτώ γιατί με χρέωσαν 15€ παραπάνω. Η απάντηση του υπευθύνου ήταν 15€ έκανε το κινέζικο και ότι μου είχε προτείνει κάτι καλλίτερο και εγώ του είπα εντάξει. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Προτείνω όποιος εμπλακεί μαζί τους να είναι πάρα πολύ προσεκτικός.
  4. Είχα προτείνει στο αδελφό μου και αγόρασε τελικά, έναν ACER με nvidia 8400. Αγορά τον Νοέμβριο του 2007 (εγγύηση 1 έτος). Η κάρτα απεβίωσε παίζοντας μόνο ProEvolution. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες βελτιώθηκαν λίγο, με την αγορά βάσης, αλλά τελικά δεν ήταν αυτό αρκετό. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ nvidia 8400.-
  • Δημιουργία νέου...