Προς το περιεχόμενο

xristoss1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    324
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xristoss1

  • Ημερομηνία γέννησης 21 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ελλάδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.946 προβολές προφίλ

xristoss1's Achievements

  1. Εκανα τα βηματα αλλα με λεει your id temporarily not available οποτε και δεν βλεπω τιποτα. Το εφτιαξα. ευχαριστω
  2. xristoss1

    Πιστωτικό όριο

    Η αιτηση στην πειραιως γινεται επισκεπτοντας τους βαρεμενους υπαλληλους τους και συμπληρωνοντας μια αιτηση καθως και τον λογο αυξησης οριου. εγω απο 1000 μετα απο ενα χρονο συνεπειας μου το πηγανε με αιτηση μου στα 1500 κανονικη ομως πιστωτικη καρτα ...οχι φοιτητική
  3. Καλησπερα. η φυλαξη του οχηματος σε δημοσιο παρκινγ θεωρειται παρανομη ??? επιφερει προστιμο???
  4. xristoss1

    easybytez

    Αναστελλεται η λειτουργια του μεχρι νεοτερας.
  5. δεν βρισκουνε..ελα να δεις σεζον τι γινεται...κλαινε με μαυρο δακρυ που δεν εχουν κοσμο... αλλα οι αγγελιες παραμενουν χωρις ρεπο και 12 15 ωρες με 1200 ευρω και στοιβαγμενοι σε δωματιο 3-4 μαζι.
  6. να πω πως μετα την ερνεργοποιηση αυτου το προφιλ στο gta v απο 35-50 fps πηγα στα 55-60 σταθερα.. ευχαριστω πολυ μου ειχε διαφυγει παντελως αυτη η επιλογη!!!
  7. θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα γιατι εχω βαλει τους ανεμιστηρες της γραφικων να ανεβαζουν στροφες οταν ανεβαζει θερμοκρασια.. in game πιανω 75-78 βαθμους. cpu μητρικη κτλπ εχω χαμηλες θερμοκρασιες. για καρτες γραφικων μιλαω πως εχω απογοητευση. το xmp δεν το ηξερα θα το ψαξω αμεσα. ωστοσο θελω να αλλαξω επεξεργαστη και γραφικων σιγουρα... σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.
  8. συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειναι και η σεζον στην μεση... εχω 4 ραμ corsair ddr4 4giga sta 3000mhz dual kit τροφοδοτικο xfx 550wat βασικα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την καρτα γραφικων οσες καρτες γραφικων εχω παρει της amd ειναι σκουπιδια... συνολικα θα ηθελα να κανω μια καλη αναβαθμιση ωστε να απολαμβανω 1080π παιχνιδια πχ gta v που με το ζορι πιανω 40 fps και ισως πιο καινουργια games ευχαριστω αυτα ειναι αν βοηθαει παραπανω μονο η οθονη δεν ειναι αυτη.
  9. πω πω αυτο με το τοξικο κλιμα στα σουπερ μαρκετ ειναι τραγικο...απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω. και φυσικα τουλαχιστον στα σουπερ μαρκετ μην μπλεξεις με γυναικες συνεργατες...
  10. asus prime b350 plus ryzen 1600x radeon rx480 16giga ram samsung ssd evo 500gb εχω και ενα toshiba 3 tb τροφοδοτικο νομιζω 500 η 600 watt το pc το πηρα το 2017 μπορω να κανω καμια αναβαθμιση ωστε να παιζω games σε μετριο εως καλο επιπεδο στα 1080p? προτεινετε μου λυσεις παρακαλω(budget υπαρχει) ευχαριστω
  11. xristoss1

    Νεο Smartphone για NOOBA

    Με ενδιαφερει το NFC και browsing εφαρμογες κτλπ να μην κολλαει.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. η μπαταρια να ειναι αξιοπρεπης τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν η καμερα να ειναι απλα καλη να φαινονται πχ εγγραφα που τραβαω φωτο σκεφτειτε ειμαι τοσο ακαταλληλος που ακομα εχω το L1 Sony xperia οι απαιτησεις μου ειναι χαμηλες πιστευω απο λεφτα δινω μεχρι 500 ευρω αλλα αν πιστευετε με λιγοτερα θα κανω την δουλεια μου κανα τριαρι χρονια οκ τοτε. ευχαριστω θερμα.
  12. xristoss1

    Πληρώθηκε ο ΕΝΦΙΑ?

    my aade ο λογαριασμος μου οφειλες,πληρωμες,επιστροφες οφειλες εκτος ρυθμισης ή οφειλες σε ρυθμιση και πληρωμη
  13. xristoss1

    Bit defender safepay

    Ευχαριστω για την απαντηση.. Εννοω οτι μεσα στο safepay me to εικονικο πληκτρολογιο οντως προστατευει τα στοιχεια που πληκτρολογεις απο keyloggers ιους malwares κτλπ???
  14. xristoss1

    Bit defender safepay

    Καλημερα και καλη ΚΥΡΙΑΚΗ! Μπορει καποιος να μου εξηγησει, αν πχ εχεις κολλησει ιο, κανονικα και με την βουλα.. σε προστατευει η λειτουργια safepay του bitdefender??? ή ειναι μονο για πρόληψη???
  15. εμενα γιατι δεν εμφανιζει προσφορα?
  • Δημιουργία νέου...