Προς το περιεχόμενο

Φωτάρας

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Φωτάρας

  • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Φωτάρας's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Γεια σας έχω έναν ιντερνετικό σταθμό και προς το παρών έχω ένα απλό headset για να μιλάω και ψάχνω μήπως βρω κανένα μικρόφωνο λίγο καλύτερο δεν ψάχνω κάτι πολύ ακριβό μέχρι 30 ευρώ αν έχετε να μου προτείνει κανείς κάτι θα περιμένω. Απ' ότι έχω διαβάσει το δυναμικό είναι για αυτή την δουλειά ειδικά αν έχεις να κάνεις και με άλλους εξωτερικούς ήχους ώστε να μην τους πιάνει. Ευχαριστώ! περιμένω προτάσεις!
  2. οκ αυτό εννοούσα αν έχεις άλλο server εκτός του listen2myradio.
  3. Ευχαριστώ πολυ. Να σε ρωτησω και κατι αλλο αν επιτρεπετε ποιον σερβερ χρησιμοποιεις εσυ για το ραδιοφωνό σου γιατί ψαχνω μηπως βρω καποιον εκτος του listen2myradio που θα μου επιτρεπει να βαλω player στην σελιδα μου.
  4. Γεια σας, θέλω να αγοράσω έναν μίκτη ώστε να βάζω 2 μικρόφωνα στον υπολογιστή για να κάνουμε 2 άτομα μαζί εκπομπή σε ιντερνετικό ραδιόφωνο. Χρησιμοποιώ τον sam broadcaster δεν ξέρω αν γίνετε απ ευθείας απ το πρόγραμμα αν γίνετε παρακαλώ πείτε μου αλλιώς περιμένω προτάσεις για κάποιο φθηνό μίκτη.
  5. Φωτάρας

    αγορά μίκτη

    Γεια σας, θέλω να πάρω ένα μίκτη για να βάζω 2 μικρόφωνα στο sam broadcaster ώστε να κάνουμε 2 άτομα μαζί εκπομπή. Είχα βρει ένα θέμα με προτάσεις αλλά τώρα που ξανά ψάχνω δεν το βρίσκω. Αν μπορείτε θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους μίκτες.(ψάχνω κάτι φτηνό κατω από 30 ευρώ αν γίνετε) ευχαριστω!
  6. Γεια σας, ψάχνω για κάποιον free server για ραδιοφωνικό σταθμό στο ίντερνετ εκτός του listen2myradio ο οποίος θα μου δίνει την δυνατότητα να βάλω player στην σελίδα μου και να παίζει από εκεί το ράδιο μου. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε free και ξέρει κανείς ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συγνώμη αν δεν έχω το θέμα στην κατάλληλη κατηγορία δεν ήξερα σε ποια ακριβώς να το βάλω.
  7. ευχαριστω πολυ φιλε μου το εκανα και ειναι κομπλε!
  8. Μήπως ξέρει κανείς τον κώδικα ώστε να εμφανίζετε ένα link στο blog μου και να πατάν εκεί πάνω οσοι θέλουν να ακούσουν το ραδιόφωνο μου και να τους ανοίγει την σελίδα του listen2myradio σε άλλη καρτέλα η παράθυρο ώστε να ακούν από το listen2myradio κατευθείαν; ευχαριστω!
  9. Δίκιο έχεις δεν παίζει. Μόνο σε μένα παίζει. Μήπως ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος τον κώδικα ώστε να εμφανίζετε ένα link π.χ και να πατάν εκεί πάνω και να τους ανοίγει την σελίδα του listen2myradio σε άλλη καρτέλα η παράθυρο ώστε να ακούν από το listen2myradio κατευθείαν;
  10. Γεια σας έχω κάνει ένα ραδιοφωνικό σταθμό στο listen2myradio και θέλω να βάλω ένα player μέσα στο blog μου, ώστε να με ακούν από εκεί. Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κανένα κώδικα για να γίνει αυτό ακόμη και με pop up παράθυρο δεν με πειράζει. Έχω δοκιμάσει αυτόν τον κώδικα <embed src="http://η σελίδα σου/media/playradio1428460.asx" width=200 height=45 autostart=false repeat=true loop=true></embed> αλλά έπαιζε μόνο στον δικό μου υπολογιστή, σε άλλους όχι. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  • Δημιουργία νέου...