Προς το περιεχόμενο

maik42

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.102
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με maik42

  • Ημερομηνία γέννησης 04/04/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.200 προβολές προφίλ

maik42's Achievements

  1. μεταχειρισμενοι σε πολυ καλη κατασταση κοστιζουν 150€. κρίνε μονος σου αν αξιζει.
  2. Σωτήριον έτος 2000, Είμαι με την Nikon f90x και περιμένοντας να μου έρθει η F5 δεν ήθελα να παω σε καλυψη γαμου με μια μηχανή, δανείζομαι μια canon eos50e. Η συγκεκριμενη είιχε μια λειτουργια κατοπιν ρύθμισης στο μαζεμα του φιλμ αφηνε την ακρη του απο εξω, οπως οταν ειναι αχρησιμοποίητο. Να μην τα πολυλογώ δυο φιλμ με διπλοέκθεση, ευτυχώς μονο στην δεξίωση- γλέντι. Μικρό το κακό, εγινε προς το τελος της δεξίωσης δεν ελλειπε καμία ουσιώδης σταση.
  3. Λογικα ειναι πειραγμενο, δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν εχω ξαναδει πρασινο ουρανο
  4. maik42

    My Data (ΑΑΔΕ)

    ειναι ενα πληρες ξενοδοχειακο erp λογισμικο, κρατησεις, αφιξεις, εκδοση παραστατικων, αποθηκες, ισολογισμοι, main courante κλπ. κλπ.
  5. maik42

    Αναβαθμιση οθονης

    Παιχνιδια, οχι δεν παιζω. Επισης τα χρηματα που θα διαθεσω δεν θελω να ξεπερνουν το ποσο το 400,00€. Ετσι οπως το εχω στο μυαλο μου χωρις να ειμαι expert θα ΄θελα στα 144Ηz και ας μην ειναι 4κ. και στα 2κ νομιζω θα ειμαι ενταξη.
  6. maik42

    My Data (ΑΑΔΕ)

    Μαλλον δεν εγινα σαφης. να το πω διαφορετικα και ας ρωτησω μονο για τα εσοδα. απο ενα ποσο τζιρου και επανω η επιχειρηση ειναι υποχρεωμενη να καταχωρει μεσο ενος λογισμικου (που συνηθως το αγοραζει) να αποστελλει στο my data τα παραστατικα εσοδων της. α) Η διαδικασια αυτη πρεπει να γινεται αποκλειστικα και μονο απο το λογισμικο της επιχειρησης; απο την στιγμη που εχει παρει κωδικο, εχει προσβαση στο my data και βεβαιως το υποστηριζει και το προγραμμα. β) Αν κανει ο λογιστης ολη αυτη την διαδικασια θα υπαρξει καποιο προβλημα; ενδεχομενος και καποιο προστημο;
  7. maik42

    My Data (ΑΑΔΕ)

    Απο οτι γνωριζω στο my data ανεβαινουν ολα. εσοδα, εξοδα. αναλογα με τις δυνατοτητες του προγραμματος που εχει ο καθενας μμπορει να το προγραμματισει να κανει αυτοματα την αποσστολη-ληψη ή manual πχ καθε μερα, ή καθε 2-3-4 μερες. για το θεμα του λογιστη εγραψα για δικαιωμα και οχι για υποχρεωση του απεναντι στην επιχειρηση. δηλαδη μπορει να τα στελνει και αυτος ή πρεπει μονο η επιχειρση μεσα απο το δικο της λογισμικο; ανεεβαινουν και τα εξοδα Μανωλη, τουλαχιστον στην δικη μου δουλεια με ξενοδοχειακο προγραμμμα.
  8. maik42

    My Data (ΑΑΔΕ)

    Καλησπέρα σας, εχω μια ερωτηση - απορια. Οι επιχειρησεις που ειναι υποχρεωμενες να στελνουν στην ΑΑΔΕ τα παραστατικα αγορων - πωλησεων μεσω της εφαρμογης my data πρεπει να το κανουν οι ιδιες; ή εχει το "δικαιωμα" να το κανει και ο λογιστης τους απο το γραφειο του;
  9. maik42

    Αναβαθμιση οθονης

    Καλημέρα. Αν παίζει κάποιο ρόλο και ίσως έπρεπε να το πω από την αρχή είναι ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με gaming, ο γιός μου μόνο κανένα λολ. Εγώ με προγράμματα της Adobe για επεξεργασία φωτογραφίας καί καθόλου video. Βέβαια πάλι αδύναμη θα είναι η κάρτα αλλά νομίζω ότι κατάσταση εξομαλυνεται. Για αυτές τις απαιτήσεις θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα? Πρόταση για αγορά οθόνης έχουμε?
  10. maik42

    Αναβαθμιση οθονης

    Νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να αλλαξω την οθονη του υπολογιστη μετα απο 6 ή 7 χρονια που ειμαι με την dell u2312hm. Σκοπος μου ειναι να ξεφυγω απο τα 1080p και τα 60hz και να ανεβω κατηγορια σε αναλυση και refresh rate. κοιτώντας ομως τα χαρακτηριστικα της καρτας προσεξα οτι σηκωνει refresh rate μεχρι τα 60hz, ισχυει; Θα με ενδιέφερε μια οθονη 27 ή 32inc curve 16:9 με οσο το δυνατών πιο κοντα στο 100% της απεικόνισης των χρωματων srgb. Τα χαρακτηρηστικα του υπολογιστη ειναι ολα στην υπογραφη μου. Η υλοποιηση της καρτας ειναι απο την gainward https://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=990&lang=en
  11. maik42

    windows 11

    ευχαριστω, δεν γνωριζα οτι υπαρχει αυτη η επιλογη
  12. maik42

    windows 11

    σε laptop που υποστηριζει την αναβσθμιση να το κανω με το εργαλειο των win αυτοματα ή με αλλον τροπο; υπαρχει περιπτωση να χαθουν υπαρχοντα αρχεια;
  13. ^ Εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά. Οσο μεγαλύτερα είναι το pixel pitch του αισθητήρα μιας κάμερας τόσο καλύτερα. Και ας έχει λιγότερα megapixel ανάλυση.
  14. αν χρειαστει να αλλαξω διακοπτες απο που τους προμηθευομαι;
  15. θελει καποια συγκεκριμενη τσιμπιδα για να τα βγαλω ή μια οτι ναναι;
  • Δημιουργία νέου...