Προς το περιεχόμενο

superrambo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    167
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με superrambo

  • Ημερομηνία γέννησης 13/03/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

superrambo's Achievements

  1. superrambo

    Ψάχνω για...

    παιδες κανα καλο ακουστικο για το γυμναστηριο? οχι πολυ ακριβο δεχομαι προτασεις με καλωδιο αλλα και αν υπαρχει κατι δοκιμασμενο χωρις καλωδιο που να βολευει σε τρεξιμο.. Thanks!
  2. Φιλε καλησπερα. Για να δοθει μια απαντηση στο ερωτημα σου η οποια θα ειναι κοντα στην πραγματικοτητα θα πρεπει να αναφερεις καποιες βασικες λεπτομερειες για να εχουμε μια εικονα. Καταρχην για τι κτιριο μιλαμε (χρονολογια κατασκευης,μονωσεις,τι κουφωματα εχει,υπαρξη μποιλερ και αν ναι ποσα μποιλερ,αυτονομια θερμανσης,ποσο εβαζες τον θερμοστατη κτλ.) επισης ποσα διαμερισματα ακριβως εχει. Το δικο σου διαμερισμα που βρισκεται και ποσα τετραγωνικα ακριβως. Επισης ο λεβητας τι διασταση εχει και περιεγραψε ποσες μερες (και ποια περιοδο) και ποσες ωρες το αναβες καθε μερα. Χωρις αυτα τα στοιχεια δεν μπορει καποιος να σου πει κατι σιγουρο.. Επισης για να απαντησω και σε καποια σχολια που διαβασα παραπανω τα 200 λιτρα για ενα μηνα σε διαμερισμα 50 τετραγωνικα ειναι υπερβολικα εκτος φιλε μου αν το διαμερισμα σου ειναι στον Βορειο πολο....
  3. μια χαρα το πλαισιο εβαλε εναν καλο κραχτη (που ουτε θα υπαρχει βεβαια) και ετσι τσιμπαει ο κοσμος τρεχει στο καταστημα και αφου δεν το βρισκεις τελικα φευγεις η' ψωνιζεις κατι αλλο μιας και πηγες.Στην δευτερη περιπτωση κερδισμενος το πλαισιο και αρα η μαλαγρα αποδειχτηκε μια χαρα! Παιδες black friday στην ελλαδα των κοροιδων δεν...Αν δεν δω καταναλωτες να τσακωνονται για το ποιος προλαβε δεν πειθομαι!
  4. Καλησπερα συμφορουμιτες θαλω να φτιαξω ενα cdακι που οταν πατας το play να παιζει ενα κομματακι που εχω επιλεξει και οσο αυτο παιζει να εναλλασει καποιες φωτογραφιες που εχω βαλει.Μηπως ξερετε κανα καλο προγραμματακι να μπορεσω να το φτιαξω? Ευχαριστω!
  5. superrambo

    Ψάχνω για...

    ψαχνω φορτιστη γρηγορο και αξιοπιστο μαζι με καλωδια και για 2 συσκευες μου προταθηκε ο blitzwolf σε bangood και aliexpress αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.Τιποτα αλλο? Ευχαριστω!
  6. δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εχουν μπει δυο νεα παιχνιδακια στα AB Plus & Play Games οπου ευκολα θα παρετε 40 ποντους..
  7. Κλασικό λάθος τιμής. Δεν αξίζει τον κόπο αφού η ιστορία έχει δείξει ότι πέφτουν πάντα μα πάντα άκυρα. .
  8. Και σαν ποινη τι πρεπει να πληρωσω για να φυγω? Επαναλαμβανω δεν εχω παρει καμια επιδοτηση συσκευης η' ρουτερ κτλ
  9. Καλησπερα συμφορουμιτες μια ερωτηση και απο εμενα (απαντατε μονο αν καποιος ειναι 100% σιγουρος) Πριν 1 1/2 χρονο εκανα τηλεφωνικη ανανεωση σε double play hol (σταθερο και internet) με προσφορα για την ανανεωση εκπτωση ανανέωσης συμβολαίου 35% για 24 μήνες 35% ( ληξη 25.10.2017) και εκπτωση 100% για 24 μήνες στο πακέτο χρόνου ομιλίας προς κινητά 100% (ληξη 24.10.2017) δεν εχω παρει καμια επιδοτηση συσκευης η' οτιδηποτε αλλο και η ληξη του συμβολαιου ειναι σε 5 μηνες και κατι ψιλα. Η ερωτηση ειναι αν μπορω να παω σε αλλη εταιρεια πριν ληξει το συμβολαιο μου χωρις να υποχρεουμε να πληρωσω κατι αλλο περαν του κοστους υπηρεσιων μεχρι την μερα αλλαγης παροχου..Ευχαριστω!
  10. 2 φορες θα σε χρεωσει αλλα θα σου επιστραφουν οταν κανεις verification..το οποιο γινεται αν πας στο ατμ της τραπεζας σου και ζητησεις κινηση λογαριασμου τοτε θα βρεις την συναλλαγη με το 1.5 και στο τελος θα εχει καποιο τετραψηφιο τον οποιο εισαγεις στο παυπαλ και γινεται το verification και φυσικα σου επιστρεφεται το 1.5 που σου κρατησαν..αν εχεις e banking μπορεις να δεις το τετραψηφιο κατευθειαν απο την συναλλαγη..
  11. Καλησπερα χρειαζεται να στησω ενα δικτυο για να εχω ιντερνετ και στο μαγαζι αλλα παραλληλα να εχω και μια καμερα για να βλεπω τι γινεται αν χτυπησει κανας συναγερμος.. Απο το σπιτι εχω το ρουτερ και μεχρι να βγω μπαλκονι ειναι γυρω στα 15 μετρα και απο εκει μεχρι το μαγαζι εχουμε 800-1000 μετρα με μονο εμποδιο ενα σπιτι διοροφο το οποιο θα παρεμβαλεται στην μεση..αφου φτανουμε στο μαγαζι θελω με καποιο τροπο να εχω και μια καμερα η οποια θα ειναι σε αποσταση 10 μετρα αλλα αν γινεται να εχω και εκπομπη ασυρματου σηματος να μπαινω κανα ιντερνετ με το κινητο.. Μπορει καποιος να μου πει τι υλικα θα χρειαστω (αναλυτικα βημα βημα) και ενα πλανο περιπου πως θα γινει η συνδεση? Ευχαριστω!
  12. παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! ναι ειναι σε παραλληλη και οχι σειριακη οπως εγραψα! το προγραμμα λεγετε sign made elite θα δοκιμασω αυτα που μου ειπατε και ο θεος βοηθος!
  13. Καλησπερα συμφορουμιτες! Εχω ενα παλιο υπολογιστη με win 95 στον οποιο εχω ενα προγραμματακι με κλειδι (το κλειδι ειναι με συσκευη που κουμπωνει σε σειριακη) επισης το προγραμμα βρισκεται σε δισκετες.. Ερωτηση μηπως ξερει καποιος αν καταρχην μπορω με καποιο τροπο να αντιγραψω το προγραμμα απο τις δισκετες σε κανα usb και δευτερον αν μπορω να το εγκαταστησω σε υπολογιστη με τα 7ρια και να εγκαταστησω το προγραμμα και να το κανω να δουλευει με καποιο compatibility mode..????
  14. superrambo

    Αγορα Corel Draw x7 ...???

    Καλημερα μηπως ξερει κανενας που μπορω να αγορασω πιο φθηνα το συγκεκριμενο προγραμμα? Επισης υπαρχει σε ebay μια εκδοση education-home student μηπως εχει κανεις ιδεα αν μπορω να αγορασω καμια τετοια και να δουλευει κανονικα? Ευχαριστω!
  15. τοτε συνδεσε τον δισκο σε εναν αλλο υπολογιστη και απο τις ιδιοτητες του δισκου επελεξε να γινει τσεκαρισμα για σφαλματα και επιδιορθωση. εαν παλι δεν γινει κατι δεν ξερω πως μπορεις εναν δισκο με περιεχομενα που δεν φαινεται να τον κανεις να φανει και να δημιουργησεις ενα νεο διαμερισμα για να κανεις την εγκατασταση..ισως το acronis true image σου εδινε λυση αλλα και παλι θα πρεπει να το κανεις σε εναν αλλο υπολογιστη
  • Δημιουργία νέου...