Προς το περιεχόμενο

SKRUTZ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.646
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με SKRUTZ

  • Ημερομηνία γέννησης 20/02/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.375 προβολές προφίλ
  1. όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. το λέμε εδώ και χρόνια ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν ή έστω θα περιοριστούν όλες οι τσατσιές, οπότε ο καθένας έκανε το κουμάντο του ανάλογα με το τι ήθελε.
  2. 30-12-24? Είσαι πολύ μπροστά!!!
  3. Από την πρώτη στιγμή πάντα έστελνα τα χρήματα με την revolut. δεν είχα κάνει καν προσπάθεια για top up.
  4. 6.09€ με paypal @sphinxgr Τώρα μάλιστα... Ηρέμησα. χαχαχαχα
  5. 3μηνες gold που σου προσθέτουν 50 ημέρες ultimate. Στα 6,49€ με κωδικό XboxLiveGold3 και με πληρωμή paypal. Στα 6,49€ με κωδικό XboxLiveGold3 και με πληρωμή paypal.
  6. Ελα πες. Έβαλες ακόμα μια τώρα που πέρασαν οι μέρες !!! Δεν έχω βάλει. μην με πριζώνεις συνέχεια.... αλλά να μου πεις 6,5 ευρώ είναι.... βάλτα να μην με τρώει να τελειώνουμ.... 🤣
  7. Στα 6,49€ με κωδικό XboxLiveGold3 και με πληρωμή paypal.
  8. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, όχι μόνο σε 5 μήνες αλλά και αύριο μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή. Πάρε τα ρίσκα σου λέω εγώ και περίμενε να σου λήξει. Τώρα αν τον Ιανουάριο οι τιμές είναι διαφορετικές αυτό κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσει.
  9. Δεν κρατήθηκα. Πρόσθεσα και άλλες 2 κάρτες 3μηνες, δηλαδή 100 ημέρες με 13,94€ ή 4,18€/μήνα Σε κανένα χρόνο πάλι βλέπουμε...
  10. Ξαφνικά δούλεψε ο κωδικός XBOXGOLD3 και αγόρασα 2χ3μηνες στα 13,45€ με paypal. Έγινε η μετατροπή σε 100 ημέρες ultimate. Περίπου 4€ ο μήνας βγήκε. τιμή που είχαμε να δούμε πάρα πολλούς μήνες. Με τον κωδικό GGD7tw4pv που έγραψε ο φίλος sphinxgr πιο πάνω πάει στα 13,73 για 2χ3μηνες. περίπου δηλαδή 4,12€ ο μήνας. Όλα αυτά εννοείτε για όσους είναι ήδη στο ultimate και θέλουν να προσθέσουν επιπλέον μήνες. Προσωπικά έκανα πριν 3-4 χρόνια την διαδικασία να φουλάρω 3 χρόνια από Βραζιλία, και από τότε προσπαθώ, προσθέτοντας μήνες όποτε πετυχαίνω καλή τιμή, να βρίσκομαι όσο το δυνατόν ποιό κοντά στους 36 μήνες.
  11. έχετε τον νου σας όμως να μην κάνετε update την εφαρμογή της FUPS στο κινητό γιατί υπάρχει περίπτωση να ζητήσει επιβεβαίωση με sms στο κινητό που είχατε δώσει και μετά τέλος. δεν θα έχετε εικόνα πόσα χρήματα έχχει μέσα. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και κάποια στιγμή και χωρίς update, δηλαδή να ζητήσει η fups επιβεβαίωση και πάπαλα.
  12. Για τηλέφωνο έιχα χρησιμοποιήσει το pingme από κινητό. Μεταφορά Τούρκικων λιρών από revolut στα στοιχεία της κάρτας FUPS
  13. Με την fups που αγοράζω από το Τουρκικο store συνέχεια δεν έχω αλλάξει τίποτα στην κονσόλα. Από υπολογιστή κάνω login με τα στοιχεία μου στο Τουρκικο store χωρίς vpn. Βρίσκω το παιχνίδι που θέλω και πάω να το αγοράσω. Βάζω τα στοιχεία της κάρτας Fups και μια Τουρκική διεύθυνση. Αγοράζω κανονικά και σε μερικά δευτερόλεπτα έρχεται mail από microsoft ότι αγόρασα το παιχνίδι. Μπαίνω κονσόλα και το κάνω download και τέλος. Το ποιο σημαντικό είναι τα DLC και γενικά τα add ons των παιχνιδιών που βρίσκονται σε γελοίες τιμές. Συγκεκριμένα τις προάλλες για το overcooked 2 αγόρασα και τα 4 addon που υπάρχουν με 2,30€.... Στο Ελληνικό store to κόστος θα ήταν 32€!!!!!!
  • Δημιουργία νέου...