Προς το περιεχόμενο

stratos789

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    674
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stratos789

  • Ημερομηνία γέννησης 08/11/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.868 προβολές προφίλ

stratos789's Achievements

  1. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά,από Δευτέρα θα το κοιτάξω!!
  2. Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν έχει ο πατέρας μου μαζί με την μάνα μου ένα αμάξι με συνιδιοκτησία. Το οποίο θέλουμε να το μεταβιβάσουμε στον καινούργιο αγοραστή. Το πρόβλημα είναι πως δεν με αφήνει να κάνω την μεταβίβαση ηλεκτρονικά από το taxisnet του πατέρα μου η της μάνας μου, γιατί δεν υπάρχει 100% κυριότητα σε έναν από τους δυο. Μπορώ κάπως να κανω ηλεκτρονικά την κυριοτητα 100% σε έναν από τους δυο, και μετα να κανω την μεταβίβαση ηλεκτρονικά, η πρέπει να παω σε κάποιο κεπ η στο υπουργείο και να κάνουν εκείνοι την διαδικασία? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα και πάλι, σκέφτομαι να πάω σε σετ cpu,motherboard και πάλι σε amd πλατφόρμα για cpu λέω τον ryzen 5 5600 και σε μητρική λέω την MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard,θα είναι καλή επιλογή αυτής της μητρικής, επίσης αξίζει η διαφορά στα λεφτά με την απόδοση για τον ryzen 5 5600x? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ!
  4. Η αλήθεια είναι ότι είχα πάει στην asus και σε αυτό το pc γιατί και στο προηγούμενο pc που είχα,είχε και αυτο μητρική asus και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα . Οπότε για αυτό προτίμησα πάλι asus! Αλλά τώρα θα το κοιτάξω καλύτερα για το αν θα πάω πάλι σε asus!
  5. Μάλλον αυτό λέω και εγώ πως φταίει η μητρική,τουλάχιστον το καλό οπως λες και εσύ είναι ότι το pc είναι καινούργιο σχετικά και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Έχεις να προτείνεις κάτι με am4? Να πάω πάλι σε asus η να κοιτάξω καμία άλλη εταιρία γύρω στα 100 με 150 ευρό το πολύ.
  6. Βασικα δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη,αλλά όταν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω δείχνει το logo και μετά λέει να πατήσω f1 για να μπω στο setup. Όταν μπω όμως στο setup και βγω είτε κάνω αλλαγές είτε όχι μετά όταν κάνω restart η reset δεν ανοίγει και κολλάει πάλι στο post. Δοκίμασα άλλη μπαταρία αλλά δεν έγινε κάτι δυστυχώς. Δοκίμασα άλλη μπαταρία αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
  7. Έχω την τελευταία έκδοση του bios την 6042. Δοκίμασα ότι μου είπες και το post το περνάει μόνο όταν βγάλω και βάλω την μπαταρία αλλά μενει εκεί γιατί θέλει ρύθμιση η ωρα κτλ. Είτε έχω πάνω συσκευές είτε όχι,και όσες φορές και να κάνω reset δουλεύει. Αν παω να μπω στο bios, και χωρίς να αλλάξω ούτε μια ρύθμιση, απλώς μπω και βγω, μετά στο restart δεν κάνει post όσες φορές και αν πάτησα το reset. Και εγώ την μητρική υποψιάζομαι λόγο του ότι μου έκανε και κάτι περίεργα όταν έκλεινα το pc.
  8. Η αλήθεια το τροφοδοτικό δεν το είχα στη λίστα με τα αίτια γιατί είναι και αρκετά ποιοτικό είναι ενα corsair rm750x βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην χάλασε. Οι μνήμες ειναι με xmp αλλα δεν μπορώ να δω αν μηδενιζουν σε κάθε reset γιατί δεν μπορώ να μπω στο bios. Πάντως όταν έβγαλα την μπαταρία μηδενισαν οπως ειναι λογικό και όταν άνοιξε το pc και ρύθμισα την ώρα και τις ram σε 3200mhz πανω στο restart πάλι κόλλησε στο post. Αλλά λογικα πιστεύω αν είχα πρόβλημα με τις ram θα μου αναβε το αντίστοιχο indicator led στη μητρική για τις ram όπως είχε γίνει και παλιότερα που είχα όντως πρόβλημα με τις ram.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Έχω την μητρική asus rog strix b350-f gaming και τον τελευταίο καιρό όταν άνοιγα το pc δεν περνούσε το post οποτε συνήθως οταν έκανα ένα reset μετά άνοιγε κανονικά. Τώρα οπότε ανοίγω το pc δεν περνάει το post. Έχει πάνω στη μητρική κάτι indicator leds στα οποία μου ανάβει το άσπρο που αντιστοιχεί στη vga,δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών και κάνει πάλι τα ίδια, επίσης δοκίμασα και σε άλλη θύρα pci e και τις δύο κάρτες και κάνει πάλι το ίδιο. Δοκίμασα να αφαιρέσω την τροφοδοσία απο το pc και την μπαταρία για λίγο από την μητρική, την έβαλα πάλι, άνοιξε κανονικά μπήκα στο bios για να ρυθμίσω ώρα και την ημερομηνία και μετά πάλι δεν πέρασε το post. Αλλά πιστεύω πως ίσως να ειναι τυχαίο γιατί στα 10 reset θα ανοίξει κανονικά το pc. Η μία κάρτα γραφικών που δοκίμασα δεν χρειάζεται και εξωτερική τροφοδοσία οπότε δεν νομίζω να φταίει το τροφοδοτικό.Επίσης μετρησα και την τάση που βγάζει το τροφοδοτικό για την gpu και η τάση ήταν καλή. Και κάτι άλλο που μου έκανε τελευταία ήταν όταν έκλεινα τον υπολογιστή μετά απο λίγο ξανα άνοιγε μόνος του. Λέτε να έχει πρόβλημα η μητρική η κάτι άλλο? Ευχαριστώ!
  10. Ξεχνάς που πριν μερικά χρονια είχε γίνει χαμος με το Icloud της Apple και διέρρευσαν ποσες φωτογραφίες και βίντεο από τόσους διάσημους σε ολο το ίντερνετ. Τοση ασφάλεια υποτίθεται ότι είχε η Apple και δεν μπόρεσε να κανει να κλειδώνει αυτόματα το account για λογους ασφαλείας, αν κάποιος τρίτος προσπαθούσε να μπει στο account.
  11. Κατα την γνώμη μου απο την στιγμή που γράφει πάνω για τι ηλικίες προορίζεται ένα game, δεν πρέπει να τα πουλάνε σε μικρότερες ηλικίες από αυτή που αναγράφεται οτι πρέπει. Τώρα αν επηρεαστεί ένα παιδί από ένα video game που δεν είναι για την ηλικία του και αρχίσει μετά από χρόνια να σκοτώνει και να κλέβει ,δεν θα φταίει η εταιρία που το πουλάει,αλλά ο γονιός με την ανατροφή που θα έχει δώσει και την αγορά του game, αλλα και ο καταστηματαρχης που το πουλάει για να βγάλει το χρήμα.
  12. stratos789

    Marvel’s Spider-Man Remastered [PC]

    Εμένα έφτιαξε με ένα restart που έκανα στο pc για δοκιμή. Πολύ περίεργο πάντως που έπαιζε μια χαρά και την επόμενη μέρα κρασαρε και με ένα απλό restart έφτιαξε. Πάντως όπως και να το κάνουμε στη κονσόλα τέτοια θέματα δεν υπάρχουν, πατάς να παίξει και παίζει το game κατευθείαν. 😀
  13. stratos789

    Marvel’s Spider-Man Remastered [PC]

    Παιδιά σε εσάς κρασαρει και κάνει force close? Χθες έπαιζε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, και σήμερα που παω να παίξω μου κρασάρει και κλείνει μετά από περίπου 1-5 λέπτα μέσα στο gameplay. Έχω κάνει update το driver της Nvidia και των Windows (έχω τα 11). Ξέρετε αν υπάρχει κάπου κάποιο report log για να δω τι παίζει?
  14. Και παλιότερα που είχα το ίδιο πρόβλημα πάλι στο κυανό είχα προσπαθήσει να την καθαρίσω και έφτιαξε, αλλά τώρα που έκανα την έδια διαδικασία συν το ότι τον άνοιξα (ήταν εύκολη η διαδικασία) και έβγαλα την κεφαλή να της κάνω ακόμα ποιο καλό καθάρισμα δεν έγινε τίποτα. Όσο για τα γνήσια μελάνια που τους είπα οτι δεν χρησιμοποιώ το είπα γιατί παλιότερα όταν είχα το ίδιο πρόβλημα τους είπα οτι είχα τα γνήσια και μου είπαν να τους στείλω μια αναφορά εκτύπωσης ,στην οποία έγραφε οτι δεν ήταν τα γνήσια. Αναρωτιέμαι μήπως είχε θέμα η κεφαλή εξαρχής, σχετικά κάνω χρήση μια φορά την εβδομάδα αλλά όχι τόσο πολύ χρήση του έγχρωμου μελανιού.
  • Δημιουργία νέου...