Προς το περιεχόμενο

nikomania--

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    203
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikomania--

  • Ημερομηνία γέννησης 24/07/1994

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nikomania--'s Achievements

  1. Με αυτή την αλλαγή που έγινε τώρα σε τράπεζα, θα μπορούμε να χτίζουμε και το αφορολογητο με κάρτες ρεβολουτ?
  2. Καλημέρα σας, Είμαι σε διαδικασία έναρξης ατομικής επιχείρησης και σκέφτομαι να κάνω δημιουργία και revolut business παράλληλα με τον ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό διότι θα έρχονται προϊόντα από Αγγλία πχ και θέλω το καλύτερο δυνατό συνάλλαγμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, μιας και η ρεβολουτ δεν είναι τράπεζα, τα invoice και οι κινήσεις που θα κάνω θα μπορώ να τα εμφανίζω ως έξοδα στην εφορία ή θέλει απαραίτητα ελληνική τράπεζα για όλα τα διαδικαστικά? Ευχαριστώ
  3. Ενδιαφέρον, δε το σκέφτηκα αυτό! Πάντως αν όχι μεταφέρω 200 ευρώ, το έμβασμα θα είναι ίδιο?
  4. Μετέφερα 50 ευρώ από τη revolut πισω στη eurobank και με χρέωσε 3.5 ευρώ, γνωρίζει κάποιος γιατί? Και αν ναι, αυτό είναι 3.5 ευρώ ταρίφα ή πάει αναλογικά?
  5. Ελα μου ντε! Ναι μεν τα χρηματα πανε Λιθουανία αλλα o Trading λογαριασμός μενει Αγγλια (οχι πως ξερω τι σημαινει αυτο)
  6. nikomania--

    Συζήτηση για την curve card

    Για να δεις τον σωστό κωδικό πρέπει να είτε να πάρεις τηλέφωνο στη eurobank είτε να περιμένεις να εμφανιστεί η συναλλαγή στο tab της eurobank που υπολογίζει το αφορολογητο. Εγώ έτσι το έκανα.
  7. nikomania--

    Συζήτηση για την curve card

    Τι μήνυμα σφάλματος του πετάει? Πρέπει να έχει ενεργοποιήσει ήδη τον τραπεζικό λογαριασμό για να παίξει το 4ψηφιο.
  8. nikomania--

    Συζήτηση για την curve card

    Καλησπέρα σας, με την curve μπορώ να χτίσω κανονικά το αφορολογητο μου, σωστά? Έκανα μια αναζήτηση και ενώ είμαι σίγουρος πως όλο και κάπου υπάρχει εδώ, δε βρήκα κάτι.
  9. Πάντως για το θέμα ασφάλειας χρημάτων είχα λίγο μια συζήτηση μαζί τους και μου απάντησαν αυτό. Οπότε θεωρώ, έμφαση στο θεωρώ, πως τα χρήματα μας θα είναι κάπως ασφαλή.
  10. Τι/ποιος είναι αυτό το σκέτο ρέβολουτ? Και πως κάποιος κινδυνεύει να την πατήσει από αυτο, βάζουμε πχ κάπου την κάρτα μας ή σε κάποιο phishing τύπου σάιτ?
  11. Χωρίς να εχω συναντήσει κάτι παρόμοιο θα σου πρότεινα να μιλήσεις με το chat της revolut καθώς και της ελληνικής τραπεζας σου για να δεις και άλλες λεπτομέρειες γι αυτές τις συναλλαγές. Όταν μάθεις, αν μπορείς πες μας τι έγινε.
  12. Ναι λογικό το βρίσκω, επομένως η revolut δεν είναι βιώσιμη επιλογή για χρήση ως βασική κάρτα.
  13. Yπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνουμε να μετράνε? Γιατι ουσιαστικά γίνεται μεταφορά απο τη μια τράπεζα στην αλλη, αλλα δε ξερω αν θεωρείται πληρωμή/έξοδο. Όχι τιποτα αλλο αλλα τη χρησιμοποιώ εδώ και καιρό ως βασική μου επειδή εμφανίζει αμέσως μια συναλλαγή και τώρα ολα αυτα τα έξοδα πάνε τζάμπα.
  14. Πλέον που πρέπει να κάνουμε ηλεκτρονικές συναλλαγές ενός Χ ποσού κάθε χρόνο, αυτές μετράνε ακόμα και αν γίνουν από revolut? Μετράει δηλαδή σαν έξοδο η μεταφορά χρημάτων από eurobank πχ σε revolut ή εάν χρησιμοποιώ μόνο revolut θα έχω θέμα στο τέλος?
  15. Έχεις κάνει κάποια συναλλαγή με χρήση πιν?
  • Δημιουργία νέου...