Προς το περιεχόμενο

GiorgosT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    895
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.129 προβολές προφίλ

GiorgosT's Achievements

  1. Για το Baleno που αναφέρεις, το έχει η αδερφή μου και είναι πολύ ευχαριστημένη. Για αυτοκίνητο μήκους 3,9 μέτρων έχει φοβερούς χώρους (έχουν κάνει πολύ καλή διαχείριση σε αυτό το κομμάτι), πολύ οικονομικό, καθότι ελαφρύ, (1,2 βενζίνη και καίει 4,3λ/100 εκτός πόλης) και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κάποιο θέμα. ΜΕ τους χώρους του πάντως έχω πάθει πλάκα. Σκέψου, με 2 παιδιά και χωράνε άνετα.
  2. Ε αφού το Ring μοιάζει με δαχτυλίδι... Δε θα ρθει, αυτό είναι σίγουρο 😉
  3. Λοιπόν, προσπάθησα το Σ/Κ με το plaidML (το framework που υποστηρίζει AMD για εκπαίδευση) αλλά ό,τι και να δοκίμασα δε δούλεψε. Έφτασα στο στάδιο που στο benchmark δούλεψε η GPU αλλά όταν προσπάθησα με κώδικα μέσα από την Python, η επεξεργασία γινόταν αποκλειστικά από τη CPU. Συν τοις άλλοις, ακόμη και για αυτό το αποτέλεσμα, έπρεπε να κατέβω στην Python 3.7, και παράλληλα να κάνω downgrade και άλλες βιβλιοθήκες. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι λειτουργικό και ακόμη και να δούλευε, αν είναι κάθε φορά να κάνουμε ταρζανιές, θα χάνεται όλος ο χρόνος εκεί. Αφού είδα και απόειδα, παρήγγειλα την 4070 να τελειώνουμε και θα πουλήσω την 480 και την 1060. Την 6600 θα τη βάλω στο HTPC για να παίζουμε κανένα παιχνιδάκι με τον μικρό. 😉
  4. Καλησπέρα, Δεν το δοκίμασα ακόμη, να πω την αλήθεια, γιατί με τόσο τρέξιμο που είχα δεν... Κοίτα, το είχα ψάξει και παλιότερα για training με AMD, και ενώ γίνεται μια προσπάθεια (η οποία βέβαια είναι σε εμβρυακό στάδιο) και θεωρητικά η κάρτα μου ήταν και ανάμεσα στις λίγες συμβατές, δεν έπαιξε ποτέ. Από τότε, είναι αλήθεια, δεν το ξαναπροσπάθησα, αλλά δε νομίζω ότι τα έχει καταφέρει και κανείς.
  5. Ναι, και εγώ αυτό τσέκαρα! Θα δω τι θα κάνω. Αν δεν ήταν τόσο πονοκέφαλος να δει η Python τους CUDA, θα το είχα ήδη επιχειρήσει.
  6. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, αλλά δε θέλω να μπω καν στη διαδικασία... Η μητρική είναι η Aorus Z490 Elite AC, στην οποία όταν μπαίνει δεύτερη κάρτα ρίχνει τα lanes σε 8x/8x, το οποίο επίσης με προβληματίζει... Επεξεργαστή έχω τον 10700Κ.
  7. Καλησπέρα, Στο σύστημά μου έχω μία 1060 6GB την οποία και έβαλα αποκλειστικά για τους πυρήνες CUDA, καθώς τους χρειάζομαι για να εκπαιδεύω νευρωνικά δίκτυα, κάτι που με CPU απαιτεί πολλαπλάσιο χρόνο. Έχω όμως και μία 6600, η οποία είναι κατά πολύ ανώτερη στην απόδοση σε παιχνίδια και είναι κρίμα να κάθεται. Θεωρητικά, γίνεται να τις έχω και τις δύο στον υπολογιστή ταυτόχρονα και η 1060 να χρησιμοποιείται μόνο για τους πυρήνες CUDA. Πρακτικά όμως, είναι καλή ιδέα; Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει τι χρειάζεται προσοχή; Να πω ότι από τροφοδοτικό είμαι καλυμμένος (850W 80+ Gold). Αυτό που φοβάμαι είναι το ενδεχόμενο η ταυτόχρονη εγκατάσταση drivers από AMD και Nvidia να τα κάνει όλα τριμπού...λο και να τρέχουμε. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με πληροφορίες, θα με υποχρέωνε.
  8. Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο. Κατέκρινε το AutoTriti την VW;;; Καμιά δεκαριά χιλιάδες φούρνοι θα γκρεμίστηκαν!!!
  9. Κλασικά καραγκιοζιλίκια του Μασκ. Άκου 10 μικρόμετρα... Για καπό και φτερά μιλάμε, όχι για ημιαγωγούς! Όσο για τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου, οκ, αν έχεις πάρει LSD μπορεί και να σου φανεί καλούτσικο.
  10. Platters = πλακέτες;;; Όπως και να ΄χει, 32ΤB και Seagate; Καλά θα πάει κι αυτό...
  11. Δεν είναι ότι με ζορίζει τρελά αυτό το +50€. Απλά βάσει χιλιομέτρων και χρήσης, μάλλον είναι περιττό. Ας πούμε ότι το θέμα της αντικατάστασής του είναι δρομολογημένο, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Βέβαια, και 5 χρόνια να το κρατούσα, πάλι τα χιλιόμετρα θα ήταν λίγα. Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό λέω και εγώ. Αυτός που θα ψάχνει αμάξι με 1.000-1.500€, και σε κατάσταση καινούριου να είναι τα ίδια θα δώσει.
  12. Δεν έχεις πιάσει τη λογική μου. Κάποιος που έχει γνώση για τα συγκεκριμένα αμορτισέρ που ρώτησα μπορεί να μας πει αν είναι ασφαλή ή όχι. Αυτό ρωτάω. Αν δεν είναι, δεν τίθεται θέμα αγοράς τους. Και εξηγώ ότι αν αυτό που χάνεις αγοράζοντας αυτά, είναι μόνο η διάρκεια ζωής τους, δε με ενδιαφέρει καθόλου γιατί το αυτοκίνητο πλέον κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα, επομένως το αν θα πάνε 50.000 αντί 100.000χλμ είναι πρακτικά αδιάφορο εξ ου και θεωρώ περιττό το οτιδήποτε παραπάνω. Δε λέω ότι θα πάνε τόσο ή λιγότερο ή περισσότερο. Αυτό ρωτώ να μάθω. Καλά, εννοείται αυτό.
  13. Μάλλον δε διάβασες την αρχική μου ανάρτηση. Γράφω ότι προφανώς αν τίθεται θέμα ασφάλειας δεν το συζητάμε. Αν όμως βγάλει 50 αντί για 100 χιλιάδες χιλιόμετρα και κατά τα άλλα είναι εξίσου ασφαλής επιλογή, ακόμη και αυτά τα 60€ τα θεωρώ περιττό έξοδο. Και γι αυτό ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει για τα συγκεκριμένα. Διαφορετικά, κατευθείαν τα Sachs. Όταν έρθει η ώρα θα είναι 25 χρόνων αυτοκίνητο. Ό,τι και να πω (και να ισχύει) κάνα 1.200άρι θα φύγει.
  • Δημιουργία νέου...