Προς το περιεχόμενο

nestoras7o

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nestoras7o

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nestoras7o's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. nestoras7o

    REDMI 7 - Locked Mi Account

    Οτι εμπλεξα ειναι το μονο σιγουρο... Αλλα τωρα τι μπορω να κανω; το χετε ξανασυναντησει; Aν στειλω την αποδειξη αγορας στην xiaomi μπορει να γινει τιποτα; Αλλιως κανενα tool?
  2. nestoras7o

    REDMI 7 - Locked Mi Account

    Καλησπέρα σε ολους, αγορασα το Redmi 7, και εφτιαξα mi account απο το οποιο ξεχασα τα στοιχεια (δεν ειχα βαλει τηλεφωνο). Μετα απο λιγο καιρο εκανα factory reset και μου εχει κλειδωσει. Προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το MiAccountUnlock Tool που μου εχει δουλεψει με αλλες συσκευες αλλα δεν δουλεψε. Ξεκιναει τη διαδικασια και στο 2% κανει επανεκκινηση και παραμενει κλειδωμενο. Απο την xiaomi δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω; ξερει κανεις να με βοηθησει;
  3. Η καρτα ειναι πεντακαθαρη,το κανα αυτο πριν την τοποθετησω! Εχω windows 8.1 και drivers απο το site της AMD Θα δοκιμασω αυτο που ειπες και θα ενημερωσω με νεο ποστ!
  4. Εχω την RADEON HD 3870 και κανει για καποιο λογο σαν ηλεκτρικη σκουπα! Παω να μπω στο Catalyst Control Center μηπως και χαμηλωσω καπως τις στροφες του ανεμιστηρα της,αλλα δε μπαινει και βγαζει αυτο το μνμ Ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Η καποιον αλλο τροπο για να χαμηλωσω τον ανεμιστηρα?
  5. H μια gf210 οπως προτεινες! Ολα φτιαχνουν ρε,θα δεις...
  6. Η windows απλα να ξεμπερδευω
  7. βρηκα το org.chameleon.Boot.plist αλλα φανταζομαι αυτο θελουμε! Αυτα που εχει μεσα ειναι αυτα: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>"1920x1080x32"</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> ~
  8. θα φανω λιγο (εως πολυ) ασχετος,αλλα δε βρισκω τον φακελο extra! Υπαρχει περιπτωση να μην τον εγκατεστησα? Εβαλα ενα ετοιμο image απο Nireus! Ενεργοποιησα να βλεπω και τα κρυφα αρχεια αλλα τιποτα... Εκανα και search στον finder για boot.apple.plist αλλα παλι τιποτα...
  9. Φιλε μου,τα χω κανει ολα εκτος απο το inject που λεει στην αρχη...και το dsdt αλλα αυτο ισως δε χρειαστει... Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται το inject?το ψαξα αλλα δε βγαζω ακρη!
  10. Λαθη κανουμε ολοι φιλε! Σε ευχαριστω για το λινκ αν και δε καταλαβα και πολλα απο αυτα που λεει! Θα το ξαναψαξω αυριο! Αν και εχω chimaira για bootloader! Θα δω τι θα κανω και θα ενημερωσω παλι!
  11. Λοιπον εχω εγκαταστησει τα mavericks σε αυτο το συστημα,αλλα δεν βλεπει τη καρτα γραφικων...Παιζει Full HD με ρυθμιση,αλλα δε δουλευει η καρτα σωστα! Τη βλεπει σαν Intel HD 2500! Ξερει καποιος καποιο τροπο να το καταφερω να τη βρει?κριμα ειναι μονο γιαυτο! Αλλιως παιρνω μια nvidia,αλλα δε μπορει,πρεπει να υπαρχει καποιος τροπος!
  12. μολις αλλαξα υπολογιστη και πηρα αυτον: Επεξεργαστη: Intel Celeron G1620 Μητρικη: Asus H61M-K (LGA1155) και με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων (Intel HD Graphics) Μπορω να βαλω Mac και αν ναι ποια εκδοση προτεινετε???
  • Δημιουργία νέου...