Προς το περιεχόμενο

tiMe2KiCkasS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tiMe2KiCkasS

  • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1991

tiMe2KiCkasS's Achievements

  1. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα και πάλι, Σε 2 ημέρες εισβάλουμε στο Original Draenor και θέλουμε να τελειοποιήσουμε το Roster μας. Είμαστε οι Principal Gods, μια παρέα Ελλήνων Gamers που ξεκινήσαμε να παίζουμε MMOs από το 2009. Έχουμε ένα Core από 40+ παίχτες και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ψάχνοντας για άτομα τα οποία βάζουν πρώτα την ομάδα και τις σχέσεις των ανθρώπων και μετά τους In Game στόχους και τα kills. Από εμάς θα βρείτε ένα φιλικό Raiding περιβάλλον σταθερού Progress (SoO HC 10/14 Pre 6.0) με 3x 3ωρα events την εβδομάδα και μια σταθερή παρέα στο TS όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Παίζουμε Horde στον RP Server Argent Dawn και αυτό τον καιρό ψάχνουμε για Healers από όλα τα Classes. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, μπορείτε να μπείτε στην σελίδα μας http://www.principalgods.gr .
  2. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα σε όλους, Με αφορμή το 6.0 θα θέλαμε να ενημερώσουμε για το Status του Guild μας. Όπως έχουμε ξαναγράψει οι Principal Gods, είναι μια παρέα Ελλήνων που ξεκίνησαν να παίζουν SWTOR το 2009. Αλλάξαμε αρκετά παιχνίδια μέχρι που καταλήξαμε στο World of Warcraft (Mists) στα μέσα του Throne of Thunder. Ξεκινώντας από το 0, καταφέραμε να κάνουμε down 10/14 Heroic 10 Man SoO. Με την αλλαγή του Mythic που φέρνει το Walords of Draenor θέλουμε να αυξήσουμε το Roster μας ωστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο 20+-Man Content αλλά και να μεγαλώσουμε την παρέα μας. Ήδη έχουμε μεγαλώσει αρκετά το Core μας ξεπερνώντας τα 30 άτομα. Ψάχνουμε για Social χαρακτήρες που γουστάρουν πάνω από όλα την παρέα και μετά το παχνίδι και τους In Game στόχους του. Με λίγα λόγια, σημασία για εμας έχει ο χαρακτήρας του καθενός και όχι το πόσο καλός παίχτης είναι. Παίζουμε Horde στον RP Server Argent Dawn και εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, μπορείτε να μπείτε στην σελίδα μας http://www.principalgods.gr .
  3. tiMe2KiCkasS

    Wildstar [MMORPG]

    Καλησπέρα σε όλους, Οι Principal Gods περιμένοντας το Warlords of Draenor (Fall 2014) θα παίξουμε Wildstar στον Server Hazak PvP με τους Dominion. Για να μην παρενοχλούμε την συζήτηση εδώ θα σας παραπέμψουμε στην παρουσιάση μας στο Wildstar.gr http://wildstar.gr/viewtopic.php?f=39&t=43. Η σελίδα μας είναι http://www.principalgods.gr και καλούμε όσα παιδιά θέλουν να παίξουν το Wildstar σε ένα ευχάριστο κλιμα παρέας να μας κάνουν αίτηση εκεί. Καλή αρχή σε όλους και ελπίζουμε το Wildstar να ικανοποιήσει όλους τους Fans του.
  4. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Οργανωμένο PvP στο WoW δεν κάνουμε. Παρ'όλα αυτά ασχολούμαστε ατομικά. Η Arena δυστυχώς έχει αλλάξει αρκετά προς το χειρότερο κατ'εμέ. Σταμάτησα να παίζω Season 3 (2k+ Rating) TBC WoW και έχω επιστρέψει εδώ και 8 μήνες. Πλέον όλα τα Classes κάνουν τα ίδια πράγματα, και αυτό έχει διαμορφώσει έτσι την Arena ώστε to 70% του χρόνου που είσαι ingame να είσαι CC ή να μην έχεις uptime στον αντίπαλο. Τα περισσότερα classes έτσι βέβαια έχουν γίνει Balanced αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις ακόμα (βλέπε Monks + Druids).
  5. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα και πάλι, Την Δευτέρα 16/12 θα τρέξουμε Flex 1 (Norushen + Sha of Pride), Flex 2 και Flex 3 Achievement Run και σας καλούμε να τα κάνετε παρέα μαζί μας (Flex 4 και τα 2 πρώτα Bosses του 1 τα έχουμε ρίξει). Requirements: 1) 520+ ilvl Optimized Gear (Enchants, Gems, Reforges) . 2) Σύνδεση με το Teamspeak μας (Στοιχεία θα δώσουμε στα Invites) . 3) Χρήση Deadly Boss Mods . 4) Διάθεση για Raiding και σωστή/σοβαρή συμπεριφορά. Για να πάρετε μέρος ή για παραπάνω πληροφορίες add battletag "time2kickass#2477" Πέρα από το Flex, έχουμε καθαρίσει το SoO σε Normal Mode (14/14) κάνοντας τα πρώτα HC tries μας next week. Περισσότερα http://www.principalgods.gr
  6. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Update: Δυστυχως θα καθυστερησω εγω σημερα. Για να παρετε μερος απο την αρχη σημερα καντε add το dodos#2953.
  7. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα και πάλι, Σήμερα στις 20:00 θα τρέξουμε από την αρχή το SoO σε Flex Mode και σας καλούμε να raidάρετε παρέα μαζί μας ! Requirements: 1) 516+ ilvl Optimized Gear (Enchants, Gems, Reforges) . 2) Σύνδεση με το Mumble μας (Στοιχεία θα δώσουμε στα Invites) . 3) Χρήση Deadly Boss Mods . 4) Διάθεση για Raiding και σωστή/σοβαρή συμπεριφορά. Για να πάρετε μέρος ή για παραπάνω πληροφορίες add battletag "time2kickass#2477" Παράλληλα με το Flex συνεχίζουμε να προχωράμε Normal με 12/14, στοχεύοντας να ξεκινήσουμε το Heroic πολύ σύντομα. Περισσότερα στο http://www.principalgods.gr/
  8. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα και πάλι, Καθώς focusάραμε τον χρόνο μας στο νέο Flex Wing αλλά και στο Normal Mode, αφήσαμε για το τέλος της εβδομάδας τα Flex 1,2 και 3. Σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος, σας καλούμε να κάνετε τα 3 πρώτα Wings του SoO σε Flex παρέα μαζί μας. Requirements: 1) 520+ ilvl Optimized Gear (520 λόγω μεγαλύτερης δυσκολίας του Flex 3) . 2) Σύνδεση με το Mumble μας . 3) Χρήση Deadly Boss Mods . 4) Διάθεση για Raiding και σωστή/σοβαρή συμπεριφορά. Για να πάρετε μέρος ή για παραπάνω πληροφορίες add battletag "time2kickass#2477 Παράλληλα με το Flex, ασχολούμαστε με το Normal SoO (6/14) και έχουμε ανοιχτό το Recruitment Status μας. Περισσότερα για εμάς μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.principalgods.gr .
  9. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Δυστυχώς αυτή την φορά ξέχασα να το αναφέρω (Έκανα Edit). Όπως και να έχει ευχαριστούμε πολύ !
  10. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα και πάλι, Σήμερα στις 20:00 ξεκινάμε το Flex Wing 3 και σας καλούμε να raidάρετε μαζί μας (Horde) ! Requirements: 1) 516+ ilvl Optimized Gear (Enchants, Gems, Reforges) . 2) Σύνδεση με το Mumble μας . 3) Χρήση Deadly Boss Mods . 4) Διάθεση για Raiding και σωστή/σοβαρή συμπεριφορά. Για να πάρετε μέρος ή για παραπάνω πληροφορίες add battletag "time2kickass#2477 http://www.principalgods.gr
  11. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα και πάλι, Την προηγούμενη εβδομάδα επιτυχώς διοργανώσαμε το πρώτο μας Flex Raid έχοντας παρέα Ελληνες παίκτες από διαφορετικούς Server. Σήμερα Τετάρτη στις 20:00 ξεκινάμε ξανά με το 1ο Wing (μετά το Reset) με σκοπό να προλάβουμε και τα πρώτα Bosses του 2ου. Requirements: i) Σύνδεση με τον Mumble Server μας , ii) 506+ilvl optimized gear (Gems,Enchants,Reforges) , iii) Χρήση του Deadly Boss Mods Addon και iv) Σωστή συμπεριφορά και διάθεση για Raiding . Για να συμμετάσχετε, add battletag "time2kickass#2477" . Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.principalgods.gr/index.php?gid=127962
  12. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα και πάλι. Όπως ανακοινώσαμε προηγουμένως οι Principal Gods θα διοργανώνουν flex raids για όλους τους Έλληνες Horde Players της Ευρώπης. Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την Τετάρτη 18/09 στις 20:00 (με σκοπό να το διοργανώνουμε κάθε εβδομάδα) με το πρώτο μας τέτοιο Event. Για να πάρετε μέρος μπορείτε να κάνετε Signup στην σελίδα μας στο Openraid http://openraid.eu/events/view/126754 όπου θα σηκώνουμε πάντα αυτά τα events. Ακόμα μπορείτε να κάνετε add το battletag time2kickass#2477 . Σας περιμένουμε και όπως είπαμε σωστή συμπεριφορά και διάθεση για Raiding ! * Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας http://www.principalgods.gr
  13. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι από τις 11 Σεπτεμβρίου με την έλευση του Patch 5.4, οι Principal Gods (Argent Dawn EU) θα Hostάρουν "Siege of Orgrimmar" Flex Raid Events για όλους τους Έλληνες Horde Players της Ευρώπης. Μέσω Cross Realm Invites θα μπορούμε να καλούμε κόσμο από οποιονδήποτε Server και θα διοργανώνουμε Raids με το νέο Flexible σύστημα που μας παρουσιάζει η Blizzard. Requirements: i) Σύνδεση με τον Mumble Server μας , ii) 506+ ilvl Optimized (Gems, Reforges, Enchants) Gear, iii) Χρήση του Deadly Boss Mods addon (Updated) και τέλος iv) Σωστή συμπεριφορά και διάθεση για Raiding. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.principalgods.gr/ και στο http://pgods.openraid.eu/ Σύντομα θα ανακοινωθούν μέρες και ώρες αυτών των Events. Για ingame πληροφορίες add time2kickass@2477 Παράλληλα οι Principal Gods συνεχίζουν να ασχολούνται με το Normal (και στην πορεία) Heroic 10 Man Content αναζητώντας ανθρώπους που ταιριάζουν στην όμορφη παρέα μας που παραμένει δυνατή εδώ και 4 χρόνια !
  14. tiMe2KiCkasS

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπέρα παίδες. Οι Principal Gods, μια Παρέα Ελλήνων Gamers που υπάρχει εδώ και 3,5 χρόνια, ξεκίνησαν να παίζουν World of Warcraft στον Server "Argent Dawn RP-PvE" εδώ και κάμποσο καιρό και πρόσφατα ανοίξαν το Recruitment τους. Δεν θέλω να κουράσω και για αυτό, για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το Recruitment Post μας εδώ http://www.worldofwarcraft.gr/forum/t9017.html . Αυτή την εβδομάδα ξεκινήσαμε το Throne of Thunder (Tier 15) με 2/12 Progress και συνεχίζουμε δυναμικά. Όπως μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας (http://www.principalgods.gr) έχουμε έλλειψη από Ranged DPS, παρ'όλα αυτά η κλάση και ο ρόλος προς το παρόν δεν είναι λόγος για να απορρίψουμε αιτήσεις.. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Καλό Gaming !
  15. tiMe2KiCkasS

    Star Wars: The Old Republic

    Όπως είπα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο "Officially". Unofficially who knows ;P. Όμως από την στιγμή που θα μπορείς να επιλέξεις να παίξεις Ευρώπη δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα με το Lag (Βλέπε άλλα MMO με Ευρωπαικούς Servers)
  • Δημιουργία νέου...