Προς το περιεχόμενο

dreamercon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dreamercon

  • Ημερομηνία γέννησης 01/05/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Washington, DC

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Washington, DC

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dreamercon's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

73

Φήμη

  1. Ως cost-basis γενικά ορίζεται η τιμή αγοράς και ισχύει ο κανόνας First-In-First-Out (ΟΧΙ το average price). Αυτά που γράφουν αφορούν τον τρόπο φορολόγησης για US persons. Αν δεν είσαι US person, δεν θεωρείται US source income το κέρδος από υπεραξία. Γενικά δεν καταλαβαίνω ακριβώς την σκοπιμότητα της ερώτησης σου και τι ακριβώς χρειάζεσαι και για ποιο λόγο.
  2. dreamercon

    Δακτυλιος στην Αθηνα

    Ευχαριστώ για την βοήθεια. επισυνάπτω screen shot του V9... αυτό που είπα γράφει.
  3. dreamercon

    Δακτυλιος στην Αθηνα

    Κοιτώντας πιο προσεκτικά, μάλλον λέει στο V9 2017/1347W
  4. dreamercon

    Δακτυλιος στην Αθηνα

    Η άδεια γράφει στο Β 31/12/2018, στο V9 2017/1847W και στο V7 119. Μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν μου βγάζει το πιστοποιητικό;
  5. dreamercon

    Δακτυλιος στην Αθηνα

    Εμένα πάντως δεν μου βγάζει πιστοποιητικό. Έχω Citroen C4 Cactus, η άδεια κυκλοφορίας γράφει 119 g/km CO2 και από ότι γνωρίζω είναι EURO 6...
  6. Αφού το ίδιο το φως αποτελεί Η/Μ ακτινοβολία με μήκος κύματος μεταξύ 400 και 700 nm, και όταν σβήσει η πηγή του φωτός παύει και η υπαρξη της ακτινοβολίας. Το ίδιο και με τα ραδιοκύματα, τα μικροκύματα, τις υπέρυθρες, τις ακτίνες Χ... όλα αυτά είναι Η/Μ ακτινοβολία με διαφορετικό μήκος κύματος... και σε όλες τις περιπτώσεις, όταν σβήσει η πηγή παύει και η ακτινοβολία. Κάποια πράγματα είναι προφανή ή στοιχειώδη.
  7. Είναι περίπου σαν να λες... είχα αφήσει κάποια πράγματα έξω στον ήλιο για μερικά χρόνια. Υπάρχει περίπτωση αν τα βάλω σε κλειστό χώρο να φεγγοβολούν από το πολύ φως που μάζεψαν;
  8. Εφόσον το σύνολο της εργασίας λαμβάνει χώρα ενώ ο εργαζόμενος βρίσκεται στην ελλάδα, το εισόδημα θεωρείται "Greek Source Income" και φορολογείται από την Ελλάδα καταρχήν (και εφόσον ο φορολογούμενος είναι φορολογικός κάτοικος ελλάδας και καμίας άλλης χώρας, από την ελλάδα και μόνο). Δεν έχει καμία σημασία που βρίσκεται ο εργοδότης.
  9. Εγώ χρησιμοποιώ την modulus για εισερχόμενες κλήσεις και το Voipmove.com για εξερχόμενες (που είναι πιο οικονομικό). Χρησιμοποιώ την συσκευή cisco spa525g που είναι για επαγγελματική χρήση. Για ασύρματο voip έχω χρησιμοποιήσει τις συσκευές τις fritz!box σε συνδυασμό με router fritz!box.
  10. Ακριβώς, απλά δεν υπόκειται σε ΦΠΑ αφού ο πελάτης είναι εκτός ΕΕ.
  11. Σωστά, η φόρμα είναι η W-8BEN. Δεν υπάρχει καμία παρακράτηση για εισόδημα από εργασία που πραγματοποιείται εκτός αμερικής, η παρακράτηση αφορά μόνο US source income. Η χώρα φορολόγησης είναι η ελλάδα εφόσον από την ελλάδα γίνεται η εργασία, ανεξάρτητα του που βρίσκεται ο πελάτης.
  12. Δεν ακούγεται κάτι εξόφθαλμα υπερβολικό. Οι ασφάλειες υγείας στην Ελλάδα περίπου σε αυτά τα πλαίσια κινούνται.
  13. Μόλις χτες πουλησα το αυτοκίνητο μου στην αμερική, στο craigslist.
  14. Η ταλαιπωρία και το κόστος καθιστούν κάτι τέτοιο τελείως ασύμφορο. Τα αυτοκίνητα είναι πιο φτηνά στην αμερική, και θα χρειαστούν πολλές τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο για να πάρει άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ. Επίσης υπάρχουν και οι δασμοί. Δεν αξίζει τον κόπο. Αυτό που κάνει ο περισσότερος κόσμος, είναι το αντίστροφο.
  • Δημιουργία νέου...