Προς το περιεχόμενο

count ian

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    122
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με count ian

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.249 προβολές προφίλ

count ian's Achievements

  1. count ian

    Καρότσι Mutsy Evo Urban Nomad

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/03/2024 07:57 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Γεια σας! Πωλείται το εξαιρετικό καρότσι της Mutsy σε χρώμα ανοιχτό γκρι. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Διαθέτει φοβερή ποιότητα κύλισης λόγω των μεγάλων τροχών που διαθέτει και μπορεί να χωρέσει σε πολύ μικρά αυτοκίνητα, αφού ο σκελετός του μπορεί να διπλωθεί. Μας βόλεψε πολύ σε ταξίδια με vw beetle και ήταν απροβλημάτιστο τόσο σε βόλτες εντός πόλεων, όσο και σε ορεινούς προορισμούς όπως το Μέτσοβο. Παρακάτω το link της εταιρίας: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjQktjt8Pn9AhWARPEDHfe2BtcQ0gIoAHoECBEQAQ&url=https%3A%2F%2Fmutsyworld.com%2Fstrollers%2Fmutsy-evo%2F&usg=AOvVaw2P8f_MDh-3n5SmM2lrjJ7z Μαζί θα δωθεί: 1/ Ποδόσακος 2/ Αντιηλιακή προστασία 2/ Αδιάβροχη προστασία Στέλνεται παντού κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική εταιρία, ή παραλαμβάνεται από το κέντρο της Καρδίτσας. Σας ευχαριστώ πολύ - Σωτήρης

    350 €

  2. Έπος! Ανώτερο κατά τη γνώμη μου του 1ου πολύ καλού μέρους. Χορταστικό θέαμα που κολακεύει τον αμφιβληστροειδή, σκηνοθεσία με ρυθμό, σκηνές δράσης επικές, sound design κορυφαίο, πολύ καλές ερμηνείες με αποκορύφωμα αυτή του Austin Butler. Απαραίτητη η θέαση σε κορυφαία αίθουσα σινεμά.
  3. Αγαπητέ paylidis θα ήθελες να αναφέρεις τί είδους ζημιά προκαλεί η χρήση του start-stop; Αγοράσαμε τέλος καλοκαιριού αυτοκίνητο με start-stop και μέχρι στιγμής το χρησιμοποιούμε μαζί με το eco mode.
  4. count ian

    Τέλος εποχής για το iPhone Mini

    Τηλεφωνάρα υπέροχη το 13 mini!
  5. Έχουμε και λέμε: Servant, νοσηρό horror Black bird, crime με έναν από τους καλύτερους ζαβούς στην ιστορία της tv The Essex serpent, εξαιρετικό εποχής 6 επεισοδίων Ted Lasso, τα λόγια είναι περιττά
  6. Τυχαίνει να έχω το περσινό μοντέλο, την a80j που είναι παρόμοια tv. Η τιμή είναι εξαιρετική, πραγματικά αξίζει τον κόπο να δώσει κάποιος αυτά τα χρήματα. Η εικόνα είναι συγκλονιστική στα sd κανάλια λόγω του κορυφαίου upscaling και σε 4K uhd περιεχόμενο απλά σηκώνεσαι και χειροκροτάς. Μια διευκρίνιση όμως. Το Android λειτουργικό μπορεί να σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις άπειρες εφαρμογές, αλλά δυστυχώς δημιουργεί lag. Χαρακτηριστικό το loading κυκλάκι που εμφανίζεται για 1-2 sec όταν αλλάζεις κανάλι.
  7. Από αυτά που βλέπω πως έχουν μείνει, το iPhone 13 mini είναι με κλειστά μάτια η καλύτερη αγορά. Η τιμή αυτή είναι η καλύτερη πανευρωπαϊκά. Για 48 ώρες θα διαρκέσουν οι προσφορές.
  8. Γεια χαρά! Κακώς βάζεις την B1 ως τελευταία επιλογή. Η oled για τη συγκεκριμένη χρήση και τον χώρο που περιγράφεις είναι ιδανική. Αγόρασα πριν 1 μήνα oled και πραγματικά δεν ξανακοιτάζω άλλη τεχνολογία. Εκπληκτική εικόνα. Αν μάλιστα σε παίρνει οικονομικά, θα πρότεινα να πας στην c1. Σωτήρης
  9. count ian

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    Εγώ απλά να πω πως ευχαριστήθηκα πολύ το ράπισμα στο τροφαντό κωλαράκι του Λούκα...
  10. count ian

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    Λιολιος: συνεχίζουμε και προχωράμε, δεμένη παρέα Α ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΕ
  11. Η κίνηση της swatch είναι σίγουρα πετυχημένη. Δεν χωράει αμφιβολία. Δεν γνωρίζω αν η omega θα δει αύξηση των πωλήσεων της μετά από αυτή την κυκλοφορία. Σίγουρα όμως προκαλεί τεράστιο ντόρο και δείχνει μια προσέγγιση τελείως διαφορετική από τις άλλες luxury μάρκες. Προσωπικά, φοράω καθημερινά ένα omega seamaster και για τις πιο επίσημες εξόδους ένα omega deville. Είναι εξαιρετικά ρολόγια. Δεν νιώθω καμία ενόχληση με την κυκλοφορία του moonswatch και όταν με το καλό η διαθεσιμότητά του καταστεί φυσιολογική, θα αγοράσω ένα. Κ εννοείται…μακριά από scalpers. Στην κατοχή αλλιώς τους έλεγαν.
  12. Καταπληκτικοί οι τύποι στη mediamarkt (NOT) H 48άρα Lg c1 από 999 πήγε 1199. Και η 48άρα Lg a1 899. Όσο δηλαδή έχει κανονικά η 55'
  13. Ένα σχόλιο κ από μένα. Τα πήρα πριν από 6 μήνες περίπου κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέσω της εφαρμογής μπορεί ο καθένας να ρυθμίσει τον ήχο όπως του αρέσει. Το noice cancellation που έχει είναι εξαιρετικό. Κ βέβαια υπέροχη είναι κ η θήκη μεταφοράς τους. Ό,τι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά!
  14. Ευχαριστώ πολύ τον ts! Μου έδωσε 5 μήνες music κ 4 μήνες arcade.
  • Δημιουργία νέου...